Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende 70 görsem keşke
60 ı bile görürsün kuzum ben 14.Takıma ilk geldiğimde 72 ile geldim hatta 1.takmdan izinli olarak gelmiştim ve oraya başlngiç kilom 75.8 idi ve 60.6 ile burda mezun olmuştum isteyince oluyor bak bizde o kilolardan geldik şimdi de 50li kilolarda olmak için geldim istersek herşeyi yaparız

Ben hala buradayım ama ayıp oluyor
Bende üzüldüm gayet iyi anlaşıyorduk hepimiz gitmeselerdi keşke ama hayırlısı olsun canım

Zuzum ben 86 ile dogu.ma girdim düşün
İlkinde 86 dan sonra 55 e düştüm
Şimdi de gariptir yine 86 dan düştüm tabi çocuğun vs kilosunu cikarirsan
Aynen bende 84 kiloya çıktım doğum yaptıktan sonrada aynıydım 25 kilo verdim

Bende anlamadım ama burası oldum olası gelişime kapalı köyde toplasan 10 hane yok. Onlarda hep akraba
Eskiden kargo bakkala bırakılırdı şimdi o da kalkmış. Buranın muhtarında iş yok sanırım.
Millet köyden kargo ile peynir ,zeytin vs. Sipariş getirtiyor yada ordakilere kargo yolluyor o köyler de hep oluyor yani canım Allah Allah sizinkinde niye yok acaba Muhtara bıraksa kargocu ?

Sahur
1.5 yumurta
Labne
1dilim TB ekmeği
Yeşillik
2hurma ceviz elma
1 kare bitter

İftar
1hurma biraz elma
Yarım tabak tarhana çorbası
1kasik makarna
Küçük bir tabak taze fasulye
Salata

2kasik magnolia

Spor
60 dk yavaş tempo yürüyüş 60 puan
15 dk Leslie 45 puan
15 dk cardio 90 puan
1000 ip 200 puan
50 squat 20 puan
1dk plank 20 puan
Toplam 435

Millet köyden kargo ile peynir ,zeytin vs. Sipariş getirtiyor yada ordakilere kargo yolluyor o köyler de hep oluyor yani canım Allah Allah sizinkinde niye yok acaba Muhtara bıraksa kargocu ?
Bakkalın abisi zaten muhtar. Bilmiyorum. Burası eskiden başka bir yere bağlıydı. Şimdi bağlı olduğumuz yer bize çok ters niye oraya bağlanmışız bende anlamadım. İyi hoş ben dediğin gibi alışverişimi isimli marketten yapıyorum o eve getiriyor da. Normal kargo buraya çıkmıyormuş. Muhtar huysuz ya. Babamların geldiğini gördü söylemediği kalmadı. Sanki babamlar terörist. Toplu ölüm yapacaklar. Bomba attı sanki babam.

Kızlar anneannemin dikiş yerinde kanama oldu. Ambulans çağırdık babamla beraber gittiler. Benim kedimi evde istemiyorlardı ama yavru uyanıp kan kokusunu alınca beni uyandırmasa anneannemin o halini göremezdim. Ömrümden ömür gidiyor burada. Doktorun hemşiresi normal bu ameliyatta demiş. O kadar kan gelmiş neresi normal hala anlamadım.

Geçmiş olsun canım ya

Geçmiş olsun canım ya
Sağol canım. Bu gecede uykusuz korkuyla geçti. Acilde her şeye bakmışlar. Korkum platin kaydı tekrar ameliyat olur mu diyeydi. Tomografi temiz çıkmış.
Meraklı komşumuz gecenin üç küsüründe evinden çıktı geldi. Gerçekten tam komşu dedim birkez daha ben anneannemin yatağını temizlerken baktım ara ara uyanıp camdan bakıyor. O da evinde bekledi ne oldu diye. Garip bir kadın ama ona da alıştım artık.

Merak ediyor demekki canım iyi düşünelim akraba ise bide
İyimi şimdi geldilermi

Merak ediyor demekki canım iyi düşünelim akraba ise bide
İyimi şimdi geldilermi
Rahmetli kocası akrabamızmış. Maşallah akrabam olsa bu kadar yakın olamazdı.
Daha gelmediler. Durumu iyiymiş. Tansiyonu 20 'ye kadar çıkmış. Dikiş yerinden kan gelmiş iyiki yoksa ya beyne sıçrasaydı. Beyin kanaması geçirseydi. Kedi kan kokusunu alıp bizi uyandırmasa biz hiçbir şeyi anlamazdık. Biz evde acı çektik, babamla teyzem hastanede. Bir de anneannemler acile girince entübeli hasta getirmişler. Babamlar için korkudan öldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…