Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

imler Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
P Pinarbartu 60------------------
Luluuu94 250265---------------
magickk 145---------------------
blonde ambition ---------------------
Pamukprncess 120120---132-152---------
obezzto ---------------------
nefertityy ---------------------
zuzuzuzu1234 175120---------------
caroline84 ---------------------
M mochachocolate 237257---------------
@tgb1907---------------------
Verano_porteno ---------------------
@diyetlikadn185------------------
[/QUOTE]
[/QUOTE]

Bende popdan çok gitsin istemiyorum canım geçen sefer en fazla karın ve popodan gitti karnım için çok mutlu olmuştum ama popo artk sabit kalsın istemiştim nasl devam etcek o şekil diyordum suguat çeşitlerine filan başlamıştm küçülmesin diye ama 2-3 kilo geri alinca ilginç bişey oldu karnım geri çıkmadı son indiği halde kaldı ve popom 6cm genişledi yani kilonun tamamını popoya almışım nasıl yaptıysam ondan orantı tekrar güzel oldu diye mutlu oldum yağ yakmak içinde hit yapmama cardiyo yapmam ve diyeti sıkı yapmam lazım sağlam bir kalori açığı oluşturursak yağlarıda yine atarız

Nasıl oldu acaba hem de 6 cm. Kilo vermeden önce de kalçan görece büyükse yine ordan almış olabilirsin. Benimki birkaç cm küçülse de olur raziyim. Kol, bel , bacak incelsin yeter ki

Nasıl oldu acaba hem de 6 cm. Kilo vermeden önce de kalçan görece büyükse yine ordan almış olabilirsin. Benimki birkaç cm küçülse de olur raziyim. Kol, bel , bacak incelsin yeter ki
Normalde de kum saati vucut şekli canm ondan kendi şeklini yeni kiloda geri buldu sanırım şimdi 6cm genişlediği için ben de tekrar 6cm daha inceltsemde sorun yok çünki bukez karın kol filan daha da ince olmuş olacak aynen yeter ki kol ve karın daha ince olsun çok istiyorum askılı giymeyi çok seviyorum oda ince kollar olunca güzel duruyor karından bahsetmeye zaten gerek yok her şey göbeksiz düz karında daha güzel

Bu benim elma aşkım ne olacak bilmiyorum son zamanlarda aşırı düşkün oldum elmaya ya bir tane yiyeyim dedim şimdi baktım orda yarım daha var onuda yedim dahada yerim ama gerek yok
Ne masum bir aşk benim meyveyle aram pek yok. Hiç aklima bile gelmiyor. Ama onun dışında herşey gözümün onundeyse tehlikeli

imler Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
P Pinarbartu 60------------------
Luluuu94 250265---------------
magickk 145---------------------
blonde ambition ---------------------
Pamukprncess 120120---132-------------
obezzto ---------------------
nefertityy ---------------------
zuzuzuzu1234 175120200120---------
caroline84 ---------------------
M mochachocolate 237257---------------
@tgb1907---------------------
Verano_porteno ---------------------
@diyetlikadn185------------------

Son düzenleme:
Evet biraz tatlı börek birlikte fazla olmuş afiyet olsun

[/QUOTE]
[/QUOTE]
Valla harika spor yapiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…