- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
- 88
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #335.761
imler | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
P Pinarbartu | 60 | --- | --- | --- | --- | --- | --- |
| 250 | 265 | --- | --- | --- | --- | --- |
| 145--- | --- | --- | --- | --- | --- | --- |
| --- | --- | --- | --- | --- | --- | --- |
| 120 | 120- | --132- | 152 | --- | --- | --- |
| 175 | 120 | --- | --- | --- | --- | --- |
M mochachocolate | 237 | 257 | --- | --- | --- | --- | --- |
@tgb1907 | --- | --- | --- | --- | --- | --- | --- |
@diyetlikadn | 185 | --- | --- | --- | --- | --- | --- |
Bende popdan çok gitsin istemiyorum canım geçen sefer en fazla karın ve popodan gitti karnım için çok mutlu olmuştum ama popo artk sabit kalsın istemiştim nasl devam etcek o şekil diyordum suguat çeşitlerine filan başlamıştm küçülmesin diye ama 2-3 kilo geri alinca ilginç bişey oldu karnım geri çıkmadı son indiği halde kaldı ve popom 6cm genişlediBölgesel yağ kaybı yok diyorlar, hareketlerin yüksek ağırlıkla az tekrar ya da düşük ağırlıkla çok tekrar yapılması kasları farklı etkiliyormus. Kas ya hacim kazanıyor ya da güçleniyor. Biz hacim istemiyoruz o yuzden agirliksiz ya da düşük ağırlıkla caliscaz. Keşke yağ da yakabilsek ama malesef o şekilde olmuyormuş. Vücut canı istediği yerden yağ kaybediyor. Benim kesin popodan gider meselazaten küçük iyice erir. Popom kuculmesin diye agirlikla ( 5lt su şişesi ) hip trust fln calisiyorum. Geçen kettlebell alım dedim, inanılmaz artmış fiyatlari alamadım malesef. Neyse ben bugün dinlenme günü yaptım çünkü kas ağrım vardı. Yarından itibaren başlayalım, birbirimizi gazlayalim. Kol mağdurları varsa katilsin
Nasıl oldu acabaBende popdan çok gitsin istemiyorum canım geçen sefer en fazla karın ve popodan gitti karnım için çok mutlu olmuştum ama popo artk sabit kalsın istemiştim nasl devam etcek o şekil diyordum suguat çeşitlerine filan başlamıştm küçülmesin diye ama 2-3 kilo geri alinca ilginç bişey oldu karnım geri çıkmadı son indiği halde kaldı ve popom 6cm genişlediyani kilonun tamamını popoya almışım nasıl yaptıysam ondan orantı tekrar güzel oldu diye mutlu oldum yağ yakmak içinde hit yapmama cardiyo yapmam ve diyeti sıkı yapmam lazım sağlam bir kalori açığı oluşturursak yağlarıda yine atarız
Keşke bende çikolata yiyecegime elma yesemBu benim elma aşkım ne olacak bilmiyorum son zamanlarda aşırı düşkün oldum elmaya ya bir tane yiyeyim dedim şimdi baktım orda yarım daha var onuda yedimdahada yerim ama gerek yok
Ben en sonuncusu buldum buydu hatta dedim lulu nasıl yapmaz Çarşamba yapmış olması lazımdı diyeSporu belli bir kişi eklese nasıl olur listeye çünkü hep yalnis alintilaniyor
Normalde de kum saati vucut şekli canm ondan kendi şeklini yeni kiloda geri buldu sanırımNasıl oldu acabahem de 6 cm. Kilo vermeden önce de kalçan görece büyükse yine ordan almış olabilirsin. Benimki birkaç cm küçülse de olur raziyim. Kol, bel , bacak incelsin yeter ki
Ne masum bir aşkBu benim elma aşkım ne olacak bilmiyorum son zamanlarda aşırı düşkün oldum elmaya ya bir tane yiyeyim dedim şimdi baktım orda yarım daha var onuda yedimdahada yerim ama gerek yok
Bende meyve aklına bile gelmeyen ama çikolata ile aşk yaşayan biriyimKeşke bende çikolata yiyecegime elma yesem
imler | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
P Pinarbartu | 60 | --- | --- | --- | --- | --- | --- |
| 250 | 265 | --- | --- | --- | --- | --- |
| 145--- | --- | --- | --- | --- | --- | --- |
| 120 | 120- | --132- | --- | --- | --- | --- |
| 175 | 120 | 200 | 120 | --- | --- | --- |
M mochachocolate | 237 | 257 | --- | --- | --- | --- | --- |
@tgb1907 | --- | --- | --- | --- | --- | --- | --- |
@diyetlikadn | 185 | --- | --- | --- | --- | --- | --- |
Evet biraz tatlı börek birlikte fazla olmuş afiyet olsunSelam kizlar menümü yazım
Sabah: 3 yumurta ile menemen , 1 tane fırın sigara böreği, 2 dilim ekmek
Ara: 3 hurma
Akşam: 4 sarma, 2 lokma tatlısı, yoğurtlu kabak
Bugün spor yapmadım dinlenme gunu
Yazınca farkettim baya atistirmisim
[/QUOTE]
imler Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
P Pinarbartu 60 --- --- --- --- --- --- Luluuu94 250 265 --- --- --- --- --- magickk 145--- --- --- --- --- --- --- blonde ambition --- --- --- --- --- --- --- Pamukprncess 120 120- --132- 152 --- --- --- obezzto --- --- --- --- --- --- --- nefertityy --- --- --- --- --- --- ---
zuzuzuzu1234 175 120 --- --- --- --- --- caroline84 --- --- --- --- --- --- --- M mochachocolate 237 257 --- --- --- --- --- @tgb1907 --- --- --- --- --- --- --- Verano_porteno --- --- --- --- --- --- ---
@diyetlikadn 185 --- --- --- --- --- ---
Ay canım bitsin diye bekliyorum bende tutacam nasip olursa inşOruç tutmak istiyorum yaaaa çok yemeye basladimmm oruçla durdururm kendjmi en kesin çözüm bu olcak
Mubarek Perşembeherkes dikkat ediyo mu yediklerineeee bn yarın oruca başlıyorum inşallah tam da cumaya denk geldi iyice ortalığı karistirmazsam iyi
Yalnız değilsin canım tam bitmedi ama degişiklik yok gibiZıpzıp obnmde bitimine denk geldi ama kiloda bı oynama yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?