• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Süre olarak en fazla 8 aydır diye düşünüyorum. 66 kilodan 59 a düşünce oldu. Ben de inceltmeye calisiyorum. Bir de şu video çok güzel kol inceltmek için yeniden baslicam, 3 yıl önce fln yapmıştım.

Ballet beatiful videoları eskiden youtubeda vardı şimdi paralı olmus malesef. Asyali bı kız bu sekilde yüklemiş neyseki hareketler gayet belli oluyor. Hergun yapalım birlikte istersen , 13 dk falandı sanırım.

Bende ekleyeyim canım günlük spora kolda ayrı bir dert deneyeyim bakalım🏃‍♀️💪

Dün
20200429_122330.jpg

IMG-20200429-WA0006.jpg

IMG-20200429-WA0008.jpg

Bugün
20200430_113446.jpg

Sabah 11.30
Haşlanmış yumurta
Zeytin peynir tereyağ
Domates Salatalık biber
Fındık fıstık
20200430_155608(0).jpg

Akşam 19.52
Mercimek çorbası
Köfte
Salata turp
Yoğurt acıbiber
2 litre su yeşilçay sabah aksam türk kahvesi
Sporları yarın yazarım kızlar not alıyorum ama hesaplama yapmadım toptan hallederim onuda iyi geceler herkese😘

Benim sorunum kalın olması canım direnç lastiği ve plates çemberi ile çalışyordum sonra hoca dambılla daha iyi sonuç alırsın dedi 2.5 kiloluk dambıllar ve şınavla filan ilerleyince de sarkma yumuşama filan olmadı ama pek incelmede olmadı hatta bukez kalın duruyor ve kolu kaldırıp sıkınca üstte belirgin bir yumurta var zaten o iyice gelişir şişer diye de korktum şınav ve dambılları yapmayı bıraktım ama alt iç kısım da ele gelen yağ var onu atmam ve atarkende sarkmadan sıkılaştırarak atmam lazım tam ihtiyacım olan bu ve bu tarz hareketler ozman bunları yapıcam 👍 iyiki sana yazdım canm ya çok iyi oldu 🤗 her gün yapalım bunları :KK5:
Kuzu ben 2,5 luk dambılla 30dan 25 inceltmiştim kolları her gun 15×3 set tek tek kollar sonra 15×3 sirt çalışmıştım tabi ben her gün yapıyordum o zaman.

Keşke bende çikolata yiyecegime elma yesem :ıslık:
Çikolatayı da çok severim ama elma hepsinden önce geliyor bu sıra ❤️
Ben en sonuncusu buldum buydu hatta dedim lulu nasıl yapmaz Çarşamba yapmış olması lazımdı diye
Evet canım böyle ister istemez karışıyor
Ne masum bir aşk 😍 benim meyveyle aram pek yok. Hiç aklima bile gelmiyor. Ama onun dışında herşey gözümün onundeyse tehlikeli :KK70:
:KK70: meyve çikolata hepsine varım ben 😂

Verano_porteno Verano_porteno sana bir şey danışmak istiyorum canım sen kich box a gitmişdin diye hatırlıyorum canım ne gibi faydaları oldu? Kesin olan stres atmaya ve güç arttırmaya faydası çok iyi olacağı ama asıl merak ettiğim sıkılaşmaya, kas durumuna vs. Yaptığı fark yani mesela kolların nasıl oldu ? Kollarda incelme yapıyormu yoksa kollar incelmezde şişer mi ? Eve kum torbası ve box eldiven bandaj vs. Seti alıp çalışsam diye düşünüyorum ne dersin almalımıyım ?
Ben de aldım canım. Fakat kum torbasından çalışmadan önce kolun ve elin sağlam olmalı ters bir harekette elini bileğini kırma ihtimalin var. Birkaç deneme yapmadan vücudunu hazırlamadan güç kullanma.

imler Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
P Pinarbartu 60------------------
Luluuu94 Luluuu94 250265---------------
magickk magickk 145---------------------
blonde ambition blonde ambition ---------------------
Pamukprncess Pamukprncess 120120---132-152---------
obezzto obezzto ---------------------
nefertityy nefertityy ---------------------
zuzuzuzu1234 zuzuzuzu1234 175120---------------
caroline84 caroline84 90------120---------
M mochachocolate 237257---------------
@tgb1907---------------------
Verano_porteno Verano_porteno ---------------------
melisa- melisa- 185------------------

Daha da spor var diyosun yani 😂😂 bend hiç yok yapamadım 1 saat daaha yürüdüm o kadar 🤦
Olmazmi şimdi yine 22 dk yürüdüm pump it ise günlük sporum haline gelmiş durumda ;) böyle 300 calori yakıyorum en az ama kafaya taktım eskisi gibi yapıyorum herşeyi ama o zamanki gibi hızlı kilo veremiyorum ama olsun kalıcı gitsin az gitsin yeterki gitsin 66.7 ile başlamıştım herhalde 2 .100 Gr vermişim

Kuzu ben 2,5 luk dambılla 30dan 25 inceltmiştim kolları her gun 15×3 set tek tek kollar sonra 15×3 sirt çalışmıştım tabi ben her gün yapıyordum o zaman.
🤩🤩🤩🤩 25 mi 🧿 keşke benim olsa 😛
Simdi 29 olmş ama yazdığm gibi Benim de incelme oluyordu 31 den 28.5 a inmişti kuzum devam etsem incelmede devam edecekti ama kaslarda şişiyor yani ince ama farklı görüntü olmaya başlıyor o benim hiç hoşuma gitmiyor onu istemiyorum demek istediğim şu bak mesela kolları ince ama istemediğim şekil olan bir kadın fotosu atayım şimdi
301.jpg
Demek istediğim bu yumurta işte yani çok şişik kol kası diil bu zaten ama belirgin gelismiş yurta ve belirgin kasa da sahip bir koĺ ve ince işte ben bu kolu kesinlikle istemiyorum bu şekil incelmesin istiyorum canım ben sarkmayan ama kasıda belli olmayan ince düz kol istiyorum o nasıl olacak ya şöyle mesela
oleg-klimin-seksualnaia-blondinka-krasotka-model-sidit-zakry.jpg

🤩🤩🤩🤩 25 mi 🧿 keşke benim olsa 😛
Simdi 29 olmş ama yazdığm gibi Benim de incelme oluyordu 31 den 28.5 a inmişti kuzum devam etsem incelmede devam edecekti ama kaslarda şişiyor yani ince ama farklı görüntü olmaya başlıyor o benim hiç hoşuma gitmiyor onu istemiyorum demek istediğim şu bak mesela kolları ince ama istemediğim şekil olan bir kadın fotosu atayım şimdi
Eki Görüntüle 2628279
Demek istediğim bu yumurta işte yani çok şişik kol kası diil bu zaten ama belirgin gelismiş yurta ve belirgin kasa da sahip bir koĺ ve ince işte ben bu kolu kesinlikle istemiyorum bu şekil incelmesin istiyorum canım ben sarkmayan ama kasıda belli olmayan ince düz kol istiyorum o nasıl olacak ya şöyle mesela
Eki Görüntüle 2628282
Kuzu benımkı de öyle kaslı olmadı zaten belirli sure sonra sayıları azaltıyorsun öyle abartılı calışmıyorsun zaten incelme cok güzel olmuştu.
Tabi benimki sadece örnek Baska türlü istersen sen bilirsin.

**14.TAKİM 672.ETAP***

Luluuu94 ( 54.9///%)
Pinarbartu ( 57///%)
tgb1907 (67.2///%)
magickk (61.4///%)
diyetlikadn (61.2///%)
fit blone (62.3///%)
mochachocolate(58///%)
Caroline84 (87.4///%)
obezzto (89.1/88.5/-600/%0.68 )
Pamukprncess(65.3/64.6/-700gr/%0.45)

14.takim ortalamasi:

Kaptanım yüzdemi tekrar hesaplarsan sevinirim. Bir de ben eski takımım 10.takıma geçmek istiyorum. Mümkün müdür?

Back