- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #335.741
aslında eski komuşuluğu yaşıyorlar gibi tabi insan biraz rahatsız olur tabi .Olmaz mı gece kapıyı bile açayım. Hemen sesleniyor. Ambulans gelsin. Hemen geliyor. Aslında tam komşu evin elemanı gibi.
iyiyim bende cnım .Sanada hayırlı Ramazanlar iyidir canım sen nasılsın?
imler | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
P Pinarbartu | 60 | --- | --- | --- | --- | --- | --- |
| 250 | 265 | --- | --- | --- | --- | --- |
| 145--- | --- | --- | --- | --- | --- | --- |
| --- | --- | --- | --- | --- | --- | --- |
| 120 | 120- | --132- | --- | --- | --- | --- |
| 175 | 120 | --- | --- | --- | --- | --- |
M mochachocolate | 237 | 257 | --- | --- | --- | --- | --- |
@tgb1907 | --- | --- | --- | --- | --- | --- | --- |
@diyetlikadn | 185 | --- | --- | --- | --- | --- | --- |
imler | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
P Pinarbartu | 60 | --- | --- | --- | --- | --- | --- |
| 250 | 265 | 330 | --- | --- | --- | --- |
| 145--- | --- | --- | --- | --- | --- | --- |
| 120 | 120- | --132- | --- | --- | --- | --- |
| 175 | 120 | --- | --- | --- | --- | --- |
M mochachocolate | 237 | 257 | --- | --- | --- | --- | --- |
@tgb1907 | --- | --- | --- | --- | --- | --- | --- |
@diyetlikadn | 185 | --- | --- | --- | --- | --- | --- |
Canım kick box güzel yağ yakiyor, cardio özelliği daha ön planda bence. Yağ yaktigi için daha sıkı duruyorsun. Benim kollarımda incelme oldu ama hem kilo verdim, hem yüzdüm hem de pilates yaptım. Hangisi etkili oldu bilmiyorum ama şişme yapmadığı kesin. ( 30 şu şuan 27) Şişmesi için genelde yüksek ağırlık az tekrar deniyor. Kick box da torba dovuosun ama ağırlık yerine geçemez bence. Bence yerin varsa alabilirsin, ben hatta seneye salonu bırakıp kick boxla mi devam etsem diye düşünmüyor değilim. Pilatesi evde kendim yapıyorum zaten.Verano_porteno sana bir şey danışmak istiyorum canım sen kich box a gitmişdin diye hatırlıyorum canım ne gibi faydaları oldu? Kesin olan stres atmaya ve güç arttırmaya faydası çok iyi olacağı ama asıl merak ettiğim sıkılaşmaya, kas durumuna vs. Yaptığı fark yani mesela kolların nasıl oldu ? Kollarda incelme yapıyormu yoksa kollar incelmezde şişer mi ? Eve kum torbası ve box eldiven bandaj vs. Seti alıp çalışsam diye düşünüyorum ne dersin almalımıyım ?
Canım kick box güzel yağ yakiyor, cardio özelliği daha ön planda bence. Yağ yaktigi için daha sıkı duruyorsun. Benim kollarımda incelme oldu ama hem kilo verdim, hem yüzdüm hem de pilates yaptım. Hangisi etkili oldu bilmiyorum ama şişme yapmadığı kesin. ( 30 şu şuan 27) Şişmesi için genelde yüksek ağırlık az tekrar deniyor. Kick box da torba dovuosun ama ağırlık yerine geçemez bence. Bence yerin varsa alabilirsin, ben hatta seneye salonu bırakıp kick boxla mi devam etsem diye düşünmüyor değilim. Pilatesi evde kendim yapıyorum zaten.
Ahaahaa karıştırırsan haber veririz kuzuMubarek Perşembeherkes dikkat ediyo mu yediklerineeee bn yarın oruca başlıyorum inşallah tam da cumaya denk geldi iyice ortalığı karistirmazsam iyi
Zıpzıp oAhaahaa karıştırırsan haber veririz kuzubizim de gözümüzden kaçan bir şey olursa en kötü ihtimal zuzu yetişiyor sağolsun benimde regl günüm geldi sanırım haftasonu olurum tam regl beklerken tartılıcak olmak
Benim bitiminde düşüş oluyor ama başlayacakken şişiyorum tabiZıpzıp obnmde bitimine denk geldi ama kiloda bı oynama yok
Süre olarak en fazla 8 aydır diye düşünüyorum. 66 kilodan 59 a düşünce oldu. Ben de inceltmeye calisiyorum. Bir de şu video çok güzel kol inceltmek için yeniden baslicam, 3 yıl önce fln yapmıştım.30dan 27ye süpermiş canım ben plates e giderken kollarım da pek incelme olmadı bende plates malzemelerini alıp evde devam etmiştim hareketleri zaten öğrenince dediğin gibi plates için sonrasında salona ihtiyaç olmuyor ama kol açısından beklentimi karşılamadı canım bacak ve popo kondisyon bisikleti ve latin dansla deseteklediğim için çok fark oldu 3lü etki oldu seninki gibi ama kollara diğer yaptklarmn etkisi sıfır ondan tek plates yetersiz kalıyordu yüzme de çok memnun kalıyor herkes senin kesin yüme ve boks etkisi olmuş bir kaç çeşit olumca güzel etki oluyor haklısın sipariş vereyim bende ozaman canım ne kadar sürede 30dan 27 ye inmişti ?
Süre olarak en fazla 8 aydır diye düşünüyorum. 66 kilodan 59 a düşünce oldu. Ben de inceltmeye calisiyorum. Bir de şu video çok güzel kol inceltmek için yeniden baslicam, 3 yıl önce fln yapmıştım.
Ballet beatiful videoları eskiden youtubeda vardı şimdi paralı olmus malesef. Asyali bı kız bu sekilde yüklemiş neyseki hareketler gayet belli oluyor. Hergun yapalım birlikte istersen , 13 dk falandı sanırım.
Evet kolay görünüyor ama kollar cayır cayır yanıyor resmençok güzel olur canım yapalım tabii kolay görünuyor uçacak gibi kanat çırpıcaz
Baktm kolay gibi sen atar atmaz yaptımEvet kolay görünüyor ama kollar cayır cayır yanıyor resmençünkü hiç indirmeden yapiyorsun. Senin kol ölçün ne
Benimde sarkıyor hafiften, yani düz durdugumda belli değil ama yana açtığımda tuzluklar baya kendini bırakıyorBaktm kolay gibi sen atar atmaz yaptımkollarım yandı valla çok zormuş yer çekimine 13 dakika dayanmak kolay değilmiş 10. dakikada pes ettim kollarım çok ağrıdı benim en son 28.5 a inmişti ama şimdi 2kilo geri alınca tam 29olmuş hiç beğenmiyorum yaaa yaz da geldi
Sen en azından ilerliyosun öyle düşünBenim bitiminde düşüş oluyor ama başlayacakken şişiyorum tabiay evet ben zıpzıp a zuzu yazmışım ahaahaa ilahi ben kaptan ne olacak bu halimiz ya kaplumbağa hızıyla ilerliyoruz
Benim sorunum kalın olması canım direnç lastiği ve plates çemberi ile çalışyordum sonra hoca dambılla daha iyi sonuç alırsın dedi 2.5 kiloluk dambıllar ve şınavla filan ilerleyince de sarkma yumuşama filan olmadı ama pek incelmede olmadı hatta bukez kalın duruyor ve kolu kaldırıp sıkınca üstte belirgin bir yumurta var zaten o iyice gelişir şişer diye de korktum şınav ve dambılları yapmayı bıraktım ama alt iç kısım da ele gelen yağ var onu atmam ve atarkende sarkmadan sıkılaştırarak atmam lazım tam ihtiyacım olan bu ve bu tarz hareketler ozman bunları yapıcamBenimde sarkıyor hafiften, yani düz durdugumda belli değil ama yana açtığımda tuzluklar baya kendini bırakıyorEevt zor ama çok etkili çünkü inceltmek için en iyi yöntem agirliksiz sık tekrar deniyor. Bu da tam olarak oyle
Bölgesel yağ kaybı yok diyorlar, hareketlerin yüksek ağırlıkla az tekrar ya da düşük ağırlıkla çok tekrar yapılması kasları farklı etkiliyormus. Kas ya hacim kazanıyor ya da güçleniyor. Biz hacim istemiyoruz o yuzden agirliksiz ya da düşük ağırlıkla caliscaz. Keşke yağ da yakabilsek ama malesef o şekilde olmuyormuş. Vücut canı istediği yerden yağ kaybediyor. Benim kesin popodan gider meselaBenim sorunum kalın olması canım direnç lastiği ve plates çemberi ile çalışyordum sonra hoca dambılla daha iyi sonuç alırsın dedi 2.5 kiloluk dambıllar ve şınavla filan ilerleyince de sarkma yumuşama filan olmadı ama pek incelmede olmadı hatta bukez kalın duruyor ve kolu kaldırıp sıkınca üstte belirgin bir yumurta var zaten o iyice gelişir şişer diye de korktum şınav ve dambılları yapmayı bıraktım ama alt iç kısım da ele gelen yağ var onu atmam ve atarkende sarkmadan sıkılaştırarak atmam lazım tam ihtiyacım olan bu ve bu tarz hareketler ozman bunları yapıcamiyiki sana yazdım canm ya çok iyi oldu her gün yapalım bunları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?