- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
- 88
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #335.581
Banada bazen oluyor canım siteden kaynaklanıyor herhalde iyiyim allah'a şükür evde öyle böyle aksam ediyoz sen nasılsın napıyorsunHiç bildirim gelmiyor ya sayfayı yrnilememe rağmen nasılsınız iyi misiniz kizlar
Bak canımEsim gullac istedi yaptım daha önce hiç tadına bakmamıştım azıcık bakicam kizlar
Ben çok severimEsim gullac istedi yaptım daha önce hiç tadına bakmamıştım azıcık bakicam kizlar
Bak canımafiyet olsun
Bende sadece bir kere yedim ama hatırlamıyorum tadını
Ben hic yemedim annem yapmazdı gittiğim yerlerde de denk gelmediBen çok severim
Şekerini az koyup yiyebilirsin canım diyetisyenler bile gullaci öneriyor çünkü undan yapılmıyor ve çok ince ben fındıklı yapıyordum üzerinede nar oh mis afiyet olsunBen hic yemedim annem yapmazdı gittiğim yerlerde de denk gelmedihazır kendim yapmisken deniyeyim nasılmış hafif gibi ama şeker çok olmasa daha iyiymiş
İsimler | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
P Pinarbartu | --- | --- | --- | --- | --- | --- | --- |
| --- | --- | --- | --- | --- | --- | --- |
M mochachocolate | --- | --- | --- | --- | --- | --- | --- |
| 185 | --- | --- | --- | --- | --- | --- |
Ahahah sadece mama sandalyesine döküp yalıyorsa ne güzel, benim ki mutfakta elimden yere damlayan suları bile yalamaya çalışıyor..Mutfak toplama işi anca bitti bartuyu yıkayıp yatiricm sonra bı kahveyi hakettm artık tabi pilin bitmezsee
Şu an mama sandalyesine su döküp ordan suyu yaliyo ,bu çocuklar niye böyle bu arada mutfak halimda hiç kurumuyo tabi
2,5 ay orada yaşamış biri olarak şunu söyleyeyim orada diyet yapmak inanılmaz kolay.. salata yeşillik reyonları inanılmaz güzel ve temiz, yemeye hazır doğranmış hepsi.. sosunu koy ve ye.. etleri de hazır, uğraşma pişirmeyle.. hele yemek yapmak; soğanı hazır doğranmış, sebzeler hazır doğranmış, sen sırasına göre atacaksın.. yıkama işi yok bunların çoğunda.. hamileliğim boyunca en az kiloyu orada almıştım.. alıp evde hazırlıyorduk.. o yönünü çok özlüyorum.. not; ben hiç obez de görmedim.. hatta şişman olduğum için rahat kıyafet de bulurum diye ümitlenmiştim ama büyük beden markalarda yoktu hiç..Ev yemeği olayı yok. Hep dışarıdan yiyorlar. Evde yaptıkları tek yemek lazanya onun da her şeyini hazır alıyorlar. O yüzden hepsi kilolu. Ben bizdeki şişmanlarla kıyas bile edemiyorum. Nowzaranın ameliyat ettiği hastalara bakın bi, bir de bizim burada mide küçülten hastalara
Ben diyete başlayınca 2 kilo versem annem hasta olucam diye üzülürbnde ananemin bana hiç kilolusun dedigini bilmem gerçi annemde demez biz kendi kendimize işte
Alnından öptüm maşallahBugünün sporu
Leslie 45 dk -135 puan
500 ip - 100 puan
10mekik - 4puan
30 sn plank- 10 puan
Toplam 249 puan
İsimler Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
P Pinarbartu --- --- --- --- --- --- --- Luluuu94 --- --- --- --- --- --- --- magickk --- --- --- --- --- --- --- blonde ambition --- --- --- --- --- --- --- Pamukprncess --120- --120- --- --- --- --- --- obezzto --- --- --- --- --- --- --- nefertityy --- --- --- --- --- --- ---
zuzuzuzu1234 --- --- --- --- --- --- --- caroline84 --- --- --- --- --- --- --- M mochachocolate --- --- --- --- --- --- --- tugbaFB --- --- --- --- --- --- --- Verano_porteno --- --- --- --- --- --- ---
melisa- 185 --- --- --- --- --- ---
benim babane/dedem de öyleydiKesinlikle haklısın canım ya küçüklüğümde anneannem falan bu çocuk çok zayıf hiçbirşey yemiyo nolcak böyle diye diye zayifligin kötü birşey olduğunu beynime yerleştirdiler hasta gibi sanmıştım kendimi aslında çok hareketliydim ama çok yemek yiyen bir çocuk olmadim hiç istahsizdim sonradan iştahım açıldığından hep aldım ama kilolu olunca kendimi iyi hissettim hep çocukluktan gelmeymis onu anladım bilinçaltımda kalmış
sen başka bir yere gitmiş olmayasın kuzum ya?2,5 ay orada yaşamış biri olarak şunu söyleyeyim orada diyet yapmak inanılmaz kolay.. salata yeşillik reyonları inanılmaz güzel ve temiz, yemeye hazır doğranmış hepsi.. sosunu koy ve ye.. etleri de hazır, uğraşma pişirmeyle.. hele yemek yapmak; soğanı hazır doğranmış, sebzeler hazır doğranmış, sen sırasına göre atacaksın.. yıkama işi yok bunların çoğunda.. hamileliğim boyunca en az kiloyu orada almıştım.. alıp evde hazırlıyorduk.. o yönünü çok özlüyorum.. not; ben hiç obez de görmedim.. hatta şişman olduğum için rahat kıyafet de bulurum diye ümitlenmiştim ama büyük beden markalarda yoktu hiç..
Aynen benimkilerde öyleydi demekki eski insanlar hep aynı kafa hamileyken kilo almıştım çok iyi olmuşsun kızım sonra kilo verdim hasta misin kötülemişsin demişlerdibenim babane/dedem de öyleydiyemek yeyip giderdim, evde iyi yiyememiştirsin diye tekrar yedirirlerdi. Yemem diye diretirsem "yemek yemeyeceksen bize gelme" derlerdi. Zayıfları hiç sevmezlerdi rahmetliler zayıf insanlara hasta ve sağlıksız gözüyle bakarlardı..
sen başka bir yere gitmiş olmayasın kuzum ya?Şimdi senin anlattığın Amerika ise bizim seyrettiğimiz ne, e bizim seyrettiğimiz Amerika ise senin gittiğin yer neresi?? Nowzaranın obezleri uzaydan mı geldi, yoksa onlar birer aktör mü? Aklımda deli sorular Hiç Amerika görmemiş bir insan olarak şu an gelen bütün bilgilere açığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?