• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ona katılıyorum benim kızım incecik ama inanılmaz yer porsiyonlari yetişkin porsiyonu kadardır ve süreklide wc ye çıkar çıkartınca tabi incecik kalıyor ama şöylede birşey var ki yiyip yiyp oturan çocuklarda tabiki wc ye fazla çıkmiyordur durduğu yerde aninda eritp yakma şansları yok diye düşunyrm çünki kızım aşırı hareketli sürekli hoplar zıplar koşar yemeği yer yemez enerji patlması olmuş gibi saniyesinde son hız koridorda en az 10tur atıyor enerji içeceği içmiş gibi ordan oraya ordan oraya zaten hiç yürüdüğünu görmedim su içmeye wc ye herswye kosarak gider yürümek diye birseyden haberi yok çocuğun o durumda da ne yediyse aninda eritip wc ye gidip çıkartıyor normal olarak

Evet bu dediğinde dogru oglum ordan atlar zıplar her yeri yara.
Ama dogdugundan beri böyle.

Pazar iftar 1kase mantar çorbası, 1 tane haşlanmış içli köfte (kabak spagetti yaptım ama yiyemedim) 1 ısırık pide,
Ara 1 kaşık sütlaç, 3 çilek, fındık

Pazartesi sahurdan önce 45 dk tempolu yürüyüş
2 tane yumurta, 3 zeytin ve ceviz çilek, 🥒🌶 🍅 az avokado

Su iftar dan sahura 12 bardak
Hayırlı sahurlar

Canım çok sinir bozucu eşim de 92 geliyordu dün ben bi tartılım dedi 87 kiloyum ooo iyi dedi.
Ben neredeyse 5 haftadır ugraşıyorum bende 87 oldum.
Spor diyet eşim baklava börekle zayıfladı.

Şimdi benim ikizlerim de gözlemlediğim birşey kızım kilolu ama az büyük çişini yapıyor.
Oglum daha iyi yiyor ve daha çok tuvalete gidiyor.

Ben anca 3 güne bir oda zorla buda kilo vermeyi zorlaştırıyor.
Evet kesinlikle erkeklerin bu metobolizma olayı beni deli ediyor aynen tuvalet gitmek önemli gerkcten neyse öyle böyle bizde vereceğiz ben nerde ise bı aya yakın yuruyorum iki kilo anca gitti gel de delirme 🙄🙄😂 neyse yavas yavaş olsun artık ramazan bayramına kadar iki üç kilo daha giderse çok iyi olacak bakalım 😊

Aynen ya ağır yaşamlardada öyle herkes hazır gelen yiyeceği alıyor bir yerde yiyor öyle bir ilginçler yemek yapma dertleride yok 😅
Ev yemeği olayı yok. Hep dışarıdan yiyorlar. Evde yaptıkları tek yemek lazanya onun da her şeyini hazır alıyorlar. O yüzden hepsi kilolu. Ben bizdeki şişmanlarla kıyas bile edemiyorum. Nowzaranın ameliyat ettiği hastalara bakın bi, bir de bizim burada mide küçülten hastalara

Ev yemeği olayı yok. Hep dışarıdan yiyorlar. Evde yaptıkları tek yemek lazanya onun da her şeyini hazır alıyorlar. O yüzden hepsi kilolu. Ben bizdeki şişmanlarla kıyas bile edemiyorum. Nowzaranın ameliyat ettiği hastalara bakın bi, bir de bizim burada mide küçülten hastalara
Biz de malesef çok kötüye gidiyoruz. Amerika'daki obezite yüzde 36, bizim de yüzde 32 suan. Gençleri çok daha sportif, dışardan beslenseler de salata vs ağırlıklı beslenen de çok. Ben gördüğümde çok şaşırmıştım, tam tersini bekliyorsun çünkü.

Gunaydinnnnn kizlaaarrrrrrr yeni haftaya merhabaaaa 🥰❤❤
4 gündür yatıyorum resmen bugün temizlik yapıp oğlumu dışarı cikarcam gezinmeye dışarda yürüyüşte yapmış olurum eve gelince de spor yaparim listeye başlangıcım guzel olsun sonrası Allah kerim😂
Günaydın canım, ben de birazdan spora gecicem. Az önce arabayla çıktım eşimi ise goturdum. Kendimi vampir gibi hissettim güneşi görünce :KK70:

Canım bende faydalı diye çig badem yiyorum.
1 tanesi 11 kalori diyo avucumun içine senin dediğin gibi faydalı diye koyuyorum.

Bundan sonra sayıp yiyecem.
Işte canım sağlıklı diye yiyiyoruz sonuçta abur cubur gibi değil ama fazlası zarar işte of ya meyvenin fazlası zarar herşey zarar ot yiyebiliriz işte onun kalorisi yok 😂😂😂

Ona katılıyorum benim kızım incecik ama inanılmaz yer porsiyonlari yetişkin porsiyonu kadardır ve süreklide wc ye çıkar çıkartınca tabi incecik kalıyor ama şöylede birşey var ki yiyip yiyp oturan çocuklarda tabiki wc ye fazla çıkmiyordur durduğu yerde aninda eritp yakma şansları yok diye düşunyrm çünki kızım aşırı hareketli sürekli hoplar zıplar koşar yemeği yer yemez enerji patlması olmuş gibi saniyesinde son hız koridorda en az 10tur atıyor enerji içeceği içmiş gibi ordan oraya ordan oraya zaten hiç yürüdüğünu görmedim su içmeye wc ye herswye kosarak gider yürümek diye birseyden haberi yok çocuğun o durumda da ne yediyse aninda eritip wc ye gidip çıkartıyor normal olarak
Benim kızımda oğlumda benden bazen çok yer ama kilo problemleri yok 😄 yalnız küçükken de benim kilo problemim yoktu hep zayıftım ne olduysa ergenlikten sonra oldu dediğin gibi hareket ediyorlar ve wc sorunları yok metabolizmaları süper çalışıyor sonuçta çocuk olabilirler ama obezite cocukluktada görülüyor o da var ergenlikten sonra benim gibi olmazlar inşallah 😂😂

Selam kızlar.
Ben kendim için çok şişmanım diyorum. Anneannemle dedem anneme bu çocuk kilo almıyor diyor. Babamda kilo versem diye bakıyor. Valla yaşlılar içinde yaşayınca kilolu olmak hiç rahatsız etmiyormuş. :KK70:
:D bnde ananemin bana hiç kilolusun dedigini bilmem :D gerçi annemde demez biz kendi kendimize işte 😁

Benim kızımda oğlumda benden bazen çok yer ama kilo problemleri yok 😄 yalnız küçükken de benim kilo problemim yoktu hep zayıftım ne olduysa ergenlikten sonra oldu dediğin gibi hareket ediyorlar ve wc sorunları yok metabolizmaları süper çalışıyor sonuçta çocuk olabilirler ama obezite cocukluktada görülüyor o da var ergenlikten sonra benim gibi olmazlar inşallah 😂😂
Aynen canm bende işte hareketliliklerine bağlıyrum çünki obezite görülen çocuklar genelde gördüğüm kadarı ile çok yavaş oluyorlar öyle bizimkiler kadar hoplayp zıpmayp tüm gün ara vermeden koşsalar zaten olmazlar herşey hareket bence bende çocukken hep zayıftım ama tüm gün sıkilmadan gece yarısına kadar koşar oynardm oturmazdm ergenlikte bende ilk kilomu almştm ama ergenlikte spor hayatına devam eden gençlerin hiçbiri kiloda almıyor ne kadar yerse yesinler yani hareket 1.sırada bence ben onu anladm

Selam kızlar.
Ben kendim için çok şişmanım diyorum. Anneannemle dedem anneme bu çocuk kilo almıyor diyor. Babamda kilo versem diye bakıyor. Valla yaşlılar içinde yaşayınca kilolu olmak hiç rahatsız etmiyormuş. :KK70:
Malesef canm Türk halkının bu yanlış bakış açısi ve çocuk yetiştirme tarzı 1.kilo problemi zaten çocukken kilo almamızı sağlayamasalar bile bilinç altına öylebir empoze ediyorlar ki ergenlikte yada daha ileride kilo alıyor ve bundan rahatsızlık duymuyorsun çünki daha çok güzelleştigin sana devlı empoze edilmiş niye kötü hissedesin sonra takiii ko çok yüksek yere geliyor busefer sende rahatsız oluyorsun kendileride senin kilo vermen gerek diyor 😶 ailelere kilo konusunda da eğitim şart

Malesef canm Türk halkının bu yanlış bakış açısi ve çocuk yetiştirme tarzı 1.kilo problemi zaten çocukken kilo almamızı sağlayamasalar bile bilinç altına öylebir empoze ediyorlar ki ergenlikte yada daha ileride kilo alıyor ve bundan rahatsızlık duymuyorsun çünki daha çok güzelleştigin sana devlı empoze edilmiş niye kötü hissedesin sonra takiii ko çok yüksek yere geliyor busefer sende rahatsız oluyorsun kendileride senin kilo vermen gerek diyor 😶 ailelere kilo konusunda da eğitim şart
Kesinlikle haklısın canım ya küçüklüğümde anneannem falan bu çocuk çok zayıf hiçbirşey yemiyo nolcak böyle diye diye zayifligin kötü birşey olduğunu beynime yerleştirdiler hasta gibi sanmıştım kendimi aslında çok hareketliydim ama çok yemek yiyen bir çocuk olmadim hiç istahsizdim sonradan iştahım açıldığından hep aldım ama kilolu olunca kendimi iyi hissettim hep çocukluktan gelmeymis onu anladım bilinçaltımda kalmış 😂😂

Back