- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
- 88
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #335.541
Kendi yapabiliyorsa helal olsun bazı erkekler yumurtayı zor kırıyor mutfagı toplarkende az yardım etse senin için iyi olur sonra kadinlar niye çıldırıyor oluyorKendi yapıyor ama mutfağı ben temizliyorum. E şimdi iftarda ucundan bak tadına diyecek. Benimki hem yemeyi hem yedirmeyi çok sever. Allah tan yarın işbaşı
Olsun ben yine burdayım değil mizuzuzuzu1234 CNm seni listeye eklerken bı kural hatası yapmışım senin listeye girme işin ertelenicek üzgünüm yeni üye gibi giriş yapicakmisiz
Tabikide kuzum sadece 2 hafta ertelendi listeye girme işinOlsun ben yine burdayım değil mi
Tamam canım iyi oldu daha çok azim ederim hemTabikide kuzum sadece 2 hafta ertelendi listeye girme işin
Sıkıntı şu biz yapınca arkamızı toplacak olan yok kendi kendimize iş açarız anca canımBizde sıkılıyoz ama bizde mi yapalımyarın dışarı cikarticm gezeriz evin etrafında polis fln da durdurursa çok pis carlarim yeter artik
Ahahaha biz işteTlc de denk geldim geçenlerde daha önce izlememişim hiç, ne yediğini biliyorum diye, insanları kameralarla izleyip yediklerini takip ediyorlar.. çok ilginç, kendimi düşündüm de tam bir rezillik olurdu sanırım.. kadının biri ana öğünü dışında yaptıklarının tadına bakarak yaklaşık fazladan 750 kalori aldı.. nerede hata yapıyorum diye düşündürttü
Kesinlikle öyle dün bı kasik mantı yedim mecburiyetten o da çöpe gideckrti hayır ekrekler bizim kadar kilo da lamiyor bı naz bı naz yemicem seneler benim öyle hızlı metobalizmam. Olsa ye Allah yeAhahaha biz işteyok çocuğun yemeği ziyan olmasın çöpe atma ye, yok efendim iki kepçe yemek kaldı ziyan olmasın ye onu ye bunu ye.. Bizim mide çöplük çünkü sonuç bu
Oo bizimkini sabah mutfağa at akşama kadar bişeyler yapar durur ama mutfağın altını üstüne getirir. O yüzden olabildiğince az sokmaya çalışıyorumKendi yapabiliyorsa helal olsun bazı erkekler yumurtayı zor kırıyor mutfagı toplarkende az yardım etse senin için iyi olur sonra kadinlar niye çıldırıyor oluyor
Canım bende seyrettim kadın hiç bişey yemiyorum diyo ama hafta sonu götürüyor.Tlc de denk geldim geçenlerde daha önce izlememişim hiç, ne yediğini biliyorum diye, insanları kameralarla izleyip yediklerini takip ediyorlar.. çok ilginç, kendimi düşündüm de tam bir rezillik olurdu sanırım.. kadının biri ana öğünü dışında yaptıklarının tadına bakarak yaklaşık fazladan 750 kalori aldı.. nerede hata yapıyorum diye düşündürttü
Yok canım carlamada bi hava aldır çocuga bizimkilerde bugün baya gidelim diye agladı lar.Bizde sıkılıyoz ama bizde mi yapalımyarın dışarı cikarticm gezeriz evin etrafında polis fln da durdurursa çok pis carlarim yeter artik
Canım ben oruçluyken yapamadım şimdi sahurdan önce deniyorum.Alışınca oluyor canısı karnimi su ile sisiriyorum iftar acarkej iki bardak su içiyorum o da fazla yememe engel oluyor inşallah sen de yürüsün
Canım bende faydalı diye çig badem yiyorum.Hemde nasıl atıştırıyoruz ben mesela kuruyemiş çok yiyiyorum fark etmeden avucuma koyup ağzıma atıp duruyorum alışkanlık haline geldi resmen hep kızımın yüzünden çok seviyo işte bu şekilde kilo alıyoruz azıcık şeyler fazlasıyla geri dönüyor malesef
Kesinlikle öyle dün bı kasik mantı yedim mecburiyetten o da çöpe gideckrti hayır ekrekler bizim kadar kilo da lamiyor bı naz bı naz yemicem seneler benim öyle hızlı metobalizmam. Olsa ye Allah ye
Ona katılıyorum benim kızım incecik ama inanılmaz yer porsiyonlari yetişkin porsiyonu kadardır ve süreklide wc ye çıkar çıkartınca tabi incecik kalıyor ama şöylede birşey var ki yiyip yiyp oturan çocuklarda tabiki wc ye fazla çıkmiyordur durduğu yerde aninda eritp yakma şansları yok diye düşunyrm çünki kızım aşırı hareketli sürekli hoplar zıplar koşar yemeği yer yemez enerji patlması olmuş gibi saniyesinde son hız koridorda en az 10tur atıyor enerji içeceği içmiş gibi ordan oraya ordan oraya zaten hiç yürüdüğünu görmedim su içmeye wc ye herswye kosarak gider yürümek diye birseyden haberi yok çocuğun o durumda da ne yediyse aninda eritip wc ye gidip çıkartıyor normal olarakCanım çok sinir bozucu eşim de 92 geliyordu dün ben bi tartılım dedi 87 kiloyum ooo iyi dedi.
Ben neredeyse 5 haftadır ugraşıyorum bende 87 oldum.
Spor diyet eşim baklava börekle zayıfladı.
Şimdi benim ikizlerim de gözlemlediğim birşey kızım kilolu ama az büyük çişini yapıyor.
Oglum daha iyi yiyor ve daha çok tuvalete gidiyor.
Ben anca 3 güne bir oda zorla buda kilo vermeyi zorlaştırıyor.
Aynen ya ağır yaşamlardada öyle herkes hazır gelen yiyeceği alıyor bir yerde yiyor öyle bir ilginçler yemek yapma dertleride yokCanım bende seyrettim kadın hiç bişey yemiyorum diyo ama hafta sonu götürüyor.
Bide canım onların yeme tarzı bi tuhaf biz bi elimizi yıkarız birlikte sofraya otururuz tabaga koyup nerde olursa yiyolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?