- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.235
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #335.521
Zorlanmadım gayet iyiydi. Aman nazar değdirmeyeyim kendimeYa çok güzel 3 mil mi yaptın orucken 1 mil bile yeter bence hareket sonuçta ben bir ara 1 er mil yapıyordum oructa zorlamasın diye
Kendini ölçüp biç zaten anlarsın yapıp yapamayacağını.yapamayacak gibiysen de yapma. Ben iftardan sonra rahat rahat oturmak istiyorum, ayağıma dolanan çocuk da yok o yüzden gündüz yaptımMaasallah canım nazar değmesin.
Ben gündüz çok zorlanıyorum benim çocuklarım küçük erken kalkıyorlar bide evdeler yiyolar.
Spor yapamadım ama canım eşim sütlü nuriye almış yesene diye ellemedim.
Aynen canım ( aslında abla desem daha iyi alinirmisin bilmemZorlanmadım gayet iyiydi. Aman nazar değdirmeyeyim kendimedemek ki her şey beyinde. Yapıcam dersem yapıyormuşum
Her zmn değil ya arada böyle erken kalkiyo bana fenalar basiyoBen uykumu alamayınca sarhoş gibi oluyorum, spor yapacak gücüm dahi olmuyor. Hep mi erken uyanıyor bebiş? Öyleyse çok zoro yatınca sen de yat biraz daha uyumaya bak
NerdeeeÇocuk uyudumu hop uykuya o zaman
Ondan tartı oynamıyor herhaldeNiye bu kadar karbonhidrata boğuldunuz minnoşlar??
Valla ben kızdan ne yemek yapabiliyorum doğru düzgün ne öğünleri ayarlayabiliyorum.. eşim de saolsun evde ama kızı çok oyalayamıyor, sürekli kolaya kaçıyoruz.. hafta içi daha planlı olmaya çalışacağımNiye bu kadar karbonhidrata boğuldunuz minnoşlar??
Maşallah maşallahGayet de güzel yaptım vallahi
Çocuklar etme eyleme anne dediler ama vazgeçmedim. 1 mil bittiğinde hep su molası verirdim. Elim pet şişe aradı amayine de gayet iyiydi
10 numara olur yaEv işlerini puanlamaya dahil etsek nasıl olur?
İyi akşamlar canım iyiyim evlerde takılıyoz öyle sen nasılsın napıyonNasılsınız kızlar
Kim bilir neelr yiyoruz o aralarda farkında varmadan normal zaman da tabi diyetteyken az çok dikkat ediyo insan o programı bnde duymamıştım ama tlc yi uzun zmndir izlemiyorum bı bakayımTlc de denk geldim geçenlerde daha önce izlememişim hiç, ne yediğini biliyorum diye, insanları kameralarla izleyip yediklerini takip ediyorlar.. çok ilginç, kendimi düşündüm de tam bir rezillik olurdu sanırım.. kadının biri ana öğünü dışında yaptıklarının tadına bakarak yaklaşık fazladan 750 kalori aldı.. nerede hata yapıyorum diye düşündürttü
Düşük tempoda yapabildigin kadar yap canım çokta zorlama tansiyonun falan düşebilir dikkatli ol canımSelam 14.takım
Napıyorsunuz bugün bakalım?? Ben bugün oruca alıştım zannediyorum, biraz sonra leslie deniycem. Bu arada eşimin tatlı stoğu bittiği için kendine şekerpare yapıyor. Peşinden de bana hamur mayalatıp kendine pide yapacakmış
Bende izliyorum ara sıra canım gerçekten görmedigimiz o kadar şey yiyoruz ki farkında bile olmuyoruz izlerken düşündürüyor güzel programTlc de denk geldim geçenlerde daha önce izlememişim hiç, ne yediğini biliyorum diye, insanları kameralarla izleyip yediklerini takip ediyorlar.. çok ilginç, kendimi düşündüm de tam bir rezillik olurdu sanırım.. kadının biri ana öğünü dışında yaptıklarının tadına bakarak yaklaşık fazladan 750 kalori aldı.. nerede hata yapıyorum diye düşündürttü
Mutfak toplama işi anca bitti bartuyu yıkayıp yatiricm sonra bı kahveyi hakettm artık tabi pilin bitmezsee
Şu an mama sandalyesine su döküp ordan suyu yaliyo ,bu çocuklar niye böyle bu arada mutfak halimda hiç kurumuyo tabi
Aynı canm yazın gelişini histeddikce sıkılıyorum psikolojim bozulmaya başladı şu günlerdeİyi akşamlar canım iyiyim evlerde takılıyoz öyle sen nasılsın napıyon
Kim bilir neelr yiyoruz o aralarda farkında varmadan normal zaman da tabi diyetteyken az çok dikkat ediyo insan o programı bnde duymamıştım ama tlc yi uzun zmndir izlemiyorum bı bakayım
Kesinlikle katılıyorum kızlar zaten tek ana öğünlerimize bakınca kilo almamız imkansız. O fit insanlardan olurduk bizde ama tüm sorun işte o aralar o aralarda fark etmeden göturdüklerimiz o fark edilmeten kaloriler olmasa hiç kilo almazdık özellikle stresli sıkıntılı süreçlerde fark etmeden aralarda atıştırıyoruzTlc de denk geldim geçenlerde daha önce izlememişim hiç, ne yediğini biliyorum diye, insanları kameralarla izleyip yediklerini takip ediyorlar.. çok ilginç, kendimi düşündüm de tam bir rezillik olurdu sanırm.. kadının biri ana öğünü dışında yaptıklarının tadına bakarak yaklaşık fazladan 750 kalori aldı.. nerede hata yapıyorum diye düşündürttü
Bu kadar işe kahve süper gider afiyetler olsunMutfak toplama işi anca bitti bartuyu yıkayıp yatiricm sonra bı kahveyi hakettm artık tabi pilin bitmezsee
Şu an mama sandalyesine su döküp ordan suyu yaliyo ,bu çocuklar niye böyle bu arada mutfak halimda hiç kurumuyo tabi
Bizde sıkılıyoz ama bizde mi yapalımBu kadar işe kahve süper gider afiyetler olsunah çocuklar sıkılıyor herhalde ona bağlıyorum
Alışınca oluyor canısı karnimi su ile sisiriyorum iftar acarkej iki bardak su içiyorum o da fazla yememe engel oluyor inşallah sen de yürüsünCanım maasallah 60dk iftardan sonra ben denedim ancak 15 dk yürüyebildim ama bugün yine bir deneyim.
Hemde nasıl atıştırıyoruz ben mesela kuruyemiş çok yiyiyorum fark etmeden avucuma koyup ağzıma atıp duruyorum alışkanlık haline geldi resmen hep kızımın yüzünden çok seviyo işte bu şekilde kilo alıyoruz azıcık şeyler fazlasıyla geri dönüyor malesef
Aynı canm yazın gelişini histeddikce sıkılıyorum psikolojim bozulmaya başladı şu günlerde
Kesinlikle katılıyorum kızlar zaten tek ana öğünlerimize bakınca kilo almamız imkansız. O fit insanlardan olurduk bizde ama tüm sorun işte o aralar o aralarda fark etmeden göturdüklerimiz o fark edilmeten kaloriler olmasa hiç kilo almazdık özellikle stresli sıkıntılı süreçlerde fark etmeden aralarda atıştırıyoruz
Bizde sıkılıyoz ama bizde mi yapalımyarın dışarı cikarticm gezeriz evin etrafında polis fln da durdurursa çok pis carlarim yeter artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?