- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.235
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #335.501
Merhaba kızlar, dün akşam yazamadım. Kızı uyutunca dizi izliyoruz, sonra da saat 11 olmadan uyumaya geçiyoruz. Menü bu saate kaldı;
sabah; muzlu dağ çilekli yulaflı smoothie 1 bardak
Öğle; yarım tabak sebzeli makarna, yoğurt
Akşamüstü; 3 tane çubuk galeta 2dilim süzme peynir
Akşam; yarım portakal yarım elma
su; 2lt
Spor; yok ( halı silme, makine tutma, çamaşır serme toplama, balon yıkama günlük rutinlerim)
Niye bu kadar karbonhidrata boğuldunuz minnoşlar??,, dünkü menü
Sabah omlet iki dilim ekmek peynir zeytin domates YK bal
Öğlen çorba iki kaşık mantı
Ara bir avuç kuruyemiş
Akşam fırında tavuk patates bir dilim ekmek
Ve 5 adet minik lokma tatlısı
Spor 55 dk pump it up 25 dk yürüyüş su 2 lt
Ben uykumu alamayınca sarhoş gibi oluyorum, spor yapacak gücüm dahi olmuyor. Hep mi erken uyanıyor bebiş? Öyleyse çok zorKizlar naberrrr sabahın köründe uyandık uykum var sersem gibiyim b7gun yaa
Bence 5-6 gibi yap canım susuzluk zorlamasin sonraSelam 14.takım
Napıyorsunuz bugün bakalım?? Ben bugün oruca alıştım zannediyorum, biraz sonra leslie deniycem. Bu arada eşimin tatlı stoğu bittiği için kendine şekerpare yapıyor. Peşinden de bana hamur mayalatıp kendine pide yapacakmış
Çocuk uyudumu hop uykuya o zamanKizlar naberrrr sabahın köründe uyandık uykum var sersem gibiyim b7gun yaa
Iyiyim canım sağol sen nasılsın oruç tutabiliyormusun migrene dikkat aman inşallah bir daha olmazNasılsınız kızlar
Gayet de güzel yaptım vallahiBence 5-6 gibi yap canım susuzluk zorlamasin sonra
Alışıyor insan yaahh bide bende baslayabilseydim
Evt kuzum migren baya zorluyor ama şimdilik devam zaten haftaya regl olucam tutamıycamIyiyim canım sağol sen nasılsın oruç tutabiliyormusun migrene dikkat aman inşallah bir daha olmaz
TebriklerGayet de güzel yaptım vallahi
Çocuklar etme eyleme anne dediler ama vazgeçmedim. 1 mil bittiğinde hep su molası verirdim. Elim pet şişe aradı amayine de gayet iyiydi
Canım maasallah 60dk iftardan sonra ben denedim ancak 15 dk yürüyebildim ama bugün yine bir deneyim.Kizlar menümü paylasayom
Sahur iki biber dolması 2 bardak ayran çorba
Bir litre su icitim
İftar da
Ev yapımı tavuk dürüm kalorisine baktım 125 kalori flaan iki bardak büyük ayran
Bı tabak dolusu çorba bir kaşık mantı o da bitsin diye çöpe gitsin istemedim
Birazdan 60 dk yürüyüp yatarım suyu da şu 500 ml içtim devamı gelecektir
Çok geçmiş olsun canımMigren tuttu kuzum allahdan çıkartmadm normal de mutlaka arka arka ya kusturur beni biliyorsun bukez çıkartmadm ama yoğun bulantı ile tuttu baya fena oldum sağ şakağımda zonk zonk atıp durdu ama şimdi ilaçlar içince bişilerde yiyince iyi olmaya başladm
Ev işlerini puanlamaya dahil etsek nasıl olur?Merhaba kızlar, dün akşam yazamadım. Kızı uyutunca dizi izliyoruz, sonra da saat 11 olmadan uyumaya geçiyoruz. Menü bu saate kaldı;
sabah; muzlu dağ çilekli yulaflı smoothie 1 bardak
Öğle; yarım tabak sebzeli makarna, yoğurt
Akşamüstü; 3 tane çubuk galeta 2dilim süzme peynir
Akşam; yarım portakal yarım elma
su; 2lt
Spor; yok ( halı silme, makine tutma, çamaşır serme toplama, balon yıkama günlük rutinlerim)
Canım karbonhidrat agırlıklı olmuş patatestede nişasta fazla sporuna maasallah nazar değmesin.,, dünkü menü
Sabah omlet iki dilim ekmek peynir zeytin domates YK bal
Öğlen çorba iki kaşık mantı
Ara bir avuç kuruyemiş
Akşam fırında tavuk patates bir dilim ekmek
Ve 5 adet minik lokma tatlısı
Spor 55 dk pump it up 25 dk yürüyüş su 2 lt
Selam 14.takım
Napıyorsunuz bugün bakalım?? Ben bugün oruca alıştım zannediyorum, biraz sonra leslie deniycem. Bu arada eşimin tatlı stoğu bittiği için kendine şekerpare yapıyor. Peşinden de bana hamur mayalatıp kendine pide yapacakmış
Maasallah canım nazar değmesin.Gayet de güzel yaptım vallahi
Çocuklar etme eyleme anne dediler ama vazgeçmedim. 1 mil bittiğinde hep su molası verirdim. Elim pet şişe aradı amayine de gayet iyiydi
Ya çok güzel 3 mil mi yaptın orucken 1 mil bile yeter bence hareket sonuçta ben bir ara 1 er mil yapıyordum oructa zorlamasın diyeGayet de güzel yaptım vallahi
Kendi yapıyor ama mutfağı ben temizliyorum. E şimdi iftarda ucundan bak tadına diyecek. Benimki hem yemeyi hem yedirmeyi çok sever. Allah tan yarın işbaşıCanım bende ilkgün çok zorlandım ama sanki bugün daha iyiyim.
Kendi yapıyorsa ne güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?