Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selam kızlar. Bugün sahura kalktığımda çok üşüdüm. Daha çok sırt bölgede fakat genel bir üşüme titreme hali oldu. Sırt bölgemdekş üşüme vücudumda enfeksiyon olduğunda olur hep ama hasta gibi de değilim.Yemek yiyip yattım fakat beni aldı bir korku virüs mü kaptım bir yerden acaba diye endişeyle bir sağa dön bir sola artık ne zaman uyudum bilmiyorum ama hava ışımıştı yani. Yine bir halsizlik var üzerimde ama şükür üşümem geçti

Bugün spor yapacak gücüm yok öyle pelte gibi uzanıyorum

Koşu bandı kaç puan ki

Yoktur inşallah kötü düşünme canım

Baş ağrısı olmasa çok rahat geçecek ama başım çatladı ağrıdan gece hafif hafif bir ağrı var gidi idi keşke o zaman sahurda ilaç içse imişim ama uyuyunca geçer sanıp içmedim
Geçmiş olsun canım başını tülbentle iyice bsgla sıkı sıkı belki iyi gelir

Canım ben her gün 600 dk yurudum

Bende telefondan yaptm yamuk yuluk olmuş düzeltçem tekrar ptesiden itibaren eklersin puanını canım
Koşu bandı kaç puan ki
Bilmem ilk sayfadaki puanlamayı kopyaladım ben puan belirlemeyi kaptanımız yapsın P Pinarbartu
Spor puanlaması aynısı miydi bilmiyorum ama ilk sayfaya kopyaladim ordan bakabilirsiniz kizlar
Ordan aldım bende puanları canm eksik olanları tamamlarsın
Canım ben her gün 600 dk yurudum
Ptesiden itibaren listeye eklersin canım puanını hesaplayıp

İsimler Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
P Pinarbartu ---------------------
Luluuu94 ---------------------
magickk ---------------------
blonde ambition ---------------------
Pamukprncess ---------------------
obezzto ---------------------
nefertityy ---------------------
zuzuzuzu1234 ---------------------
caroline84 ---------------------
M mochachocolate ---------------------
tugbaFB ---------------------
Verano_porteno ---------------------
melisa- ---------------------

Baş ağrısı olmasa çok rahat geçecek ama başım çatladı ağrıdan gece hafif hafif bir ağrı var gidi idi keşke o zaman sahurda ilaç içse imişim ama uyuyunca geçer sanıp içmedim
Geçmiş olsun canım ilk gün malesef oruç vuruyor insanı bende kötü olmustum baş ağrısı susuzlukdan geçmiştir inşallah

Dayanamayıp beste tartildim ve 77.9 gördüm ben bı sevin bı sevin çocuk gibi iyimi burası var
Tebrikler canım çok sevindim
Puanlamaya pzts mi başlycaz canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…