• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

20200424_034916.jpg

Sahur
Akşam çekemedim canlar
Bugün kahvaltı tarzıyla iftarı açtık kızlar nedense bir yorgunluk vardı evde durmaktan oluyor herhalde😓 elimiz kalkmadı hazır börek falan vardı evdekiler yedi tabi bende kahvaltılıklardan menemen biber kızartması çay içtim allah herkesin kabul etsin kızlar🙏

Türkiye de yaşıyorsun diye biliyordum🤔
Eşini destekleyen koca azdır bizim memlekette, o yüzden kimseden destek bekleme. Çok istiyorsan dene ki içinde ukte kalmasın
Evet Türkiye deyim ... İnşallah canım ...
Erkekler saf mi şeytan fikirli mi cozemedim ben :KK70:
Bizimki tamamen safliktan di 😂 şimdi 18 yaşında hala daha ogrenmediyse bilmiyorum İşte 😂
Bence hayal değil canım ben 30 yaşındayım oturup kpss calistim ve önlisans meznunu idi herkes bana atanman hayal dedi aslında ihtuyacimda yoktu sadece çok istedim ve oldu şu an memurum hayal deme inanın çalışınca oluyor 🤲🏻🤲🏻
Tebrik ederim canım istek ve azimle olmayacak bişey yok biliyorum inşallah banada nasip olur
Bende aynıydım tukurugumu bardağın iç ine doldururdum öyle gezerdim annem gördü sonunda kızım napiyosun sen dedi su yutmuyorum işte demiştim 😂😂
Ayy aklıma getirdin kucuklugumu ya 😄 yağmur yağardı ağzımı açardım içerdim 😂😂 derdim bişey olmazki sonuçta allahın yağmuru ah çocukluk işte :KK70:
Seninki de bir üst level miş 😂😂😂

Evet Türkiye deyim ... İnşallah canım ...

Bizimki tamamen safliktan di 😂 şimdi 18 yaşında hala daha ogrenmediyse bilmiyorum İşte 😂

Tebrik ederim canım istek ve azimle olmayacak bişey yok biliyorum inşallah banada nasip olur

Seninki de bir üst level miş 😂😂😂
İnşallah inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Iyi olmasına sevindim canım ay ne güzel kedin var hayvanları bende çok seviyorum bakacağımı bilsem alırım ama günahına hiç girmek istemiyorum yoksa markette bile bazen kedi köpekleri seveyim diye gidiyorum bugün seslerden baya korktular kuzularım bir görsen nasıl kaçıyorlardır bu zararsız canlılara nasıl zarar veriyorlar hic aklım almıyor vicdansızlar hele son haberlerde gördüklerimden dolayı çok üzüldüm 😔😔
Hem evde bir tane şımarık var hem de sokakta 11 tane bende üzülüyorum zavallı canlılar için onlarda yiyecek bulma derdinde.

Eki Görüntüle 2625061
Sahur
Akşam çekemedim canlar
Bugün kahvaltı tarzıyla iftarı açtık kızlar nedense bir yorgunluk vardı evde durmaktan oluyor herhalde😓 elimiz kalkmadı hazır börek falan vardı evdekiler yedi tabi bende kahvaltılıklardan menemen biber kızartması çay içtim allah herkesin kabul etsin kızlar🙏
İlk gün olduğundandır canım.. Bir kaç gün bu şekilde oluyor bende. Spor dahi yapamadım dün

Turşu yemeseymisin keskelerimmm ödem yapar o
Benim pek ödem problemim yok, her yerim maalesef gerçek kilo.. 🥰 bir de normalde kızıma da aynı yemeği yedirdiğimden tuzsuz yapıyoruz o nedenle turşudaki tuz etki etmiyor, ama uyarını özellikle tartı öncesi mutlaka dinleyeceğim 🥰 ne kadar az o kadar iyi..
Kaliteli bir granitte yapışmada olmaz dayanıklı bayada kullanirsın canım ama sakın marketlerde alma marka geliyormu bilmiyorum ama genelde bilmem ne markanın ürünü 3 4 ayda soyulmaya başlıyor kaplaması alırken dikkat et canım
Demek istediğini anladım, çok saolasın 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Benim pek ödem problemim yok, her yerim maalesef gerçek kilo.. 🥰 bir de normalde kızıma da aynı yemeği yedirdiğimden tuzsuz yapıyoruz o nedenle turşudaki tuz etki etmiyor, ama uyarını özellikle tartı öncesi mutlaka dinleyeceğim 🥰 ne kadar az o kadar iyi..

Rica ederim canım🙂

Bu hafta böyle devam edersen cuma listedesin 😍😍

1.71 canım aslında 58lere inmekti hayalim ama geçende rahatsızlandım aslında diyetle alakası pek yok aç karnına antibiyotik içtim zehirlendim gibi oldu kramplar girdi heryerime 1 hafta sürdü tamamen geçmesi öyle olunca herkes diyet yapmıcaksın diye kızdı söz verdirdi çok dikkat etmiyorm artk eşim çok çok yedirmeye çalışıyo o yüzden ayrılmak istemiştim listeden ama süre bitene kadar çok abartmamaya çalışçam ama dediğin doğru liste iyi motivasyon sağlıyo insana
Bu boyunla kilon aslinda mükemmel duruyordur koruma amaçlı takilirsin olmazsa bir süre buralarda

SPOR SÜRE/ADET PUAN
Cardio---------- 6 puan
Spinning-------------dk-4.5 Puan
Eliptik--------------- dk- 4 Puan
Koşu-------------dk- 4 Puan
Yüzme-------------- dk- 4 Puan
Jillian-------------- dk -4 Puan
Zumba---------- dk -3.5 Puan
Step ------------dk -3 Puan
Yoga ------------dk- 2 puan
Kondisyon Bisiklet--------------- dk -3 Puan

Leslie------------ dk 3 puan
Pilates----------- dakikası 2 puan
Reformer---------- dakikası 3 puan
Mekik------------ 5 tane -2 puan
Squat --------------5 tane -2 puan
Şınav (yarım )----------- 5 tane -2 puan
Esneme dk------------------- 2 Puan

Stepper---------------dk -2.5 Puan
Tempolu Yürüyüş------------------dk- 2.5 Puan
Yavaş Tempo Yürüyüş-------------------dk -1 Puan
Keyfi Yüzme-----------------------dk- 1 Puan
Park Aletleri-------------------dk- 1 Puan
İp atlama--------------------5 tane- 1 Puan
İpsiz ip atlama-zıplama---------------------8 tane -1 puan
Plank------------------3 sn-1 puan
1000 adim----------------------- 15 puan
Jumping jack 4adet-------------------1 puan
bölgesel 1 dk-----------------1 puan
abs 1 dk-----------------3 puan
Dans ( oryantel, hip-hop, roman, tempolu latin dansları vb.) ----------3.5 puan
Pump it -----------------------4 puan
Tae bo ----------------3 puan
Aerobik----------------------2.5 puan

Evett hanımlar puanlarımız bunlar gün sonunda yaptığınız sporun toplam puanını birazdan hazırlıcağım listeye eklersiniz
Haftasonunda kaybeden ceza alcak haberinizz olsun :KK53:

SPOR SÜRE/ADET PUAN
Cardio---------- 6 puan
Spinning-------------dk-4.5 Puan
Eliptik--------------- dk- 4 Puan
Koşu-------------dk- 4 Puan
Yüzme-------------- dk- 4 Puan
Jillian-------------- dk -4 Puan
Zumba---------- dk -3.5 Puan
Step ------------dk -3 Puan
Yoga ------------dk- 2 puan
Kondisyon Bisiklet--------------- dk -3 Puan

Leslie------------ dk 3 puan
Pilates----------- dakikası 2 puan
Reformer---------- dakikası 3 puan
Mekik------------ 5 tane -2 puan
Squat --------------5 tane -2 puan
Şınav (yarım )----------- 5 tane -2 puan
Esneme dk------------------- 2 Puan

Stepper---------------dk -2.5 Puan
Tempolu Yürüyüş------------------dk- 2.5 Puan
Yavaş Tempo Yürüyüş-------------------dk -1 Puan
Keyfi Yüzme-----------------------dk- 1 Puan
Park Aletleri-------------------dk- 1 Puan
İp atlama--------------------5 tane- 1 Puan
İpsiz ip atlama-zıplama---------------------8 tane -1 puan
Plank------------------3 sn-1 puan
1000 adim----------------------- 15 puan
Jumping jack 4adet-------------------1 puan
bölgesel 1 dk-----------------1 puan
abs 1 dk-----------------3 puan
Dans ( oryantel, hip-hop, roman, tempolu latin dansları vb.) ----------3.5 puan
Pump it -----------------------4 puan
Tae bo ----------------3 puan
Aerobik----------------------2.5 puan

Evett hanımlar puanlarımız bunlar gün sonunda yaptığınız sporun toplam puanını birazdan hazırlıcağım listeye eklersiniz
Haftasonunda kaybeden ceza alcak haberinizz olsun :KK53:
Abovvvv

Back