- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
- 88
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #335.181
Ye gerçekten çok zor , bizimki de kokorece taktı. Eve söyleyelim diyorŞu an içeride puding yapıyoryarın yiyemiyeceği için bugün her şeyi yemeliymiş
Bize madalya verilmeli bence. Kocasına rağmen diyete devam eden kadın madalyası
Katılıyorum canımŞu an içeride puding yapıyoryarın yiyemiyeceği için bugün her şeyi yemeliymiş
Aayyy keşke benimkide tatlı sevmese canm ya benimkisi kek,kurabiye yaptım dediğim gün bile eve pasta alıp geliyor ama bu farklı diyorYe gerçekten çok zor , bizimki de kokorece taktı. Eve söyleyelim diyorNeyseki tatli meraki yok.
Iyiyim canım.İyi canım saol sen nasılsın? Yogunlugun azalacakti sanirim, evdemisin artik
Iyiyim sayılır alıştım bu duruma insan oğlu çok değişik normal hayat tuhaf gelecek bir süre sanırımIyi akşamlar canım iyiyiz sağol sen nasılsın
Evde olmak gibisi yok valla bende 4 gün evdeyim iyice dinlenecem bu süreçteİyiyiz sen nasılsın evlerde takılıyoruz
Ahh kuzucum bir bilsem işler hiç bitmiyor çok sıkıntı bu ara 8.30 gibi Büro da oluyorum 3 4 gibi çıkıyorum amz araç bulamıyorum geçen 1.5 saat bekledim orucum birde daha çok yoruldum sen ne yaptın evi toparladın sanırım bende taoacam ama gözümde büyüyor vallaGönlüm hep seni ariyooorrr Neredesssiiinn seeennn
Iyiyim canım bende menülerin harika bu ara da maşallah güzel gidiyorsunIyi aksamlar iyiyim sen nasılsın canım
Iyi bende benim tempo aynı işe gidip geliyorum 4 gün bana iyi geldi.İyidir canım sen nasılsın neler yapıyorsun?
Bizde eski düzen devam ediyor iş konusunda eşime yasakta yok bugün işe gitti .Nasıl uyuyalım ki Kafalar karışık tabi
diyet + oruç + karantina + sürekli evde olup aralıksız yiyen bir adam + o adamın yanında bir de junior promosyonuoda artk 7/24 bizle okul yok bu denklem de nasıl zayıflanır ne şekil bir düzen olur beynim yandı benim
Nasıl mutlu oldum senin adına biraz rahatlarsın psikolojik olarakKızlar ben evime dönemeyince annem, babam ve kedim özel arabayla buraya geldi. Tabi uzaktan gelince biz hala birbirimize sarılmadık. Yanımda olmaları o kadar güzelki belki psikolojimde düzelir.
Ay inanmıyorum çok fena , sen bu şartlarda nasıl bı iradeyse artık. İyi kilo verebilmişsin wallaAayyy keşke benimkide tatlı sevmese canm ya benimkisi kek,kurabiye yaptım dediğim gün bile eve pasta alıp geliyor ama bu farklı diyorfırına ekmek almaya uğrıycam deyip aynı anda hem spangile,hem baklava hem pasta aldığıda çok olur en delirdiğim şey bari biri al bu ne benim ki tatlı hastası yaaa sen çok şanslısın o konuda hep bunlar kv lerin yetiştirme hatalarından oluyor işte
Kesinlikle haklısın canımŞu an içeride puding yapıyoryarın yiyemiyeceği için bugün her şeyi yemeliymiş
Karar verBugün CHAİR POSE PULSES yapıyoruz ya da yapmıyoruzDünün Finali
1. Mochachocolate 50
1. Diyetlikadn 50
kolay gelsin
35 oldumKaç oldun canım?
Koç burcu
Rabbim hayırlı yaşlar nasip etsin.
Teşekkür ediyorumDoğum günün kutlu olsun nice nice sağlıklı güzel yıllara canım
Günaydın 14.takım
100. Yıl ulusal egemenlik ve çocuk bayramımız kutlu olsun
Ya youtube a baktığımda başka başka hareketler çıkarıyor kafam karışıyorBugün CHAİR POSE PULSES yapıyoruz ya da yapmıyoruzDünün Finali
1. Mochachocolate 50
1. Diyetlikadn 50
kolay gelsin
Ya bisiklet alsan kendine keşke en azından otobüs beklemezsin kiralama yapamaz misin 1 2 aylık birindenIyiyim canım.
Yok kuzu halen gidip geliyorum gelen evrak alan çok oluyor. Evrak getirenler var . Isimde bitmiyor rahat bir nefes alamıyorum.
Iyiyim sayılır alıştım bu duruma insan oğlu çok değişik normal hayat tuhaf gelecek bir süre sanırım
Evde olmak gibisi yok valla bende 4 gün evdeyim iyice dinlenecem bu süreçte
Ahh kuzucum bir bilsem işler hiç bitmiyor çok sıkıntı bu ara 8.30 gibi Büro da oluyorum 3 4 gibi çıkıyorum amz araç bulamıyorum geçen 1.5 saat bekledim orucum birde daha çok yoruldum sen ne yaptın evi toparladın sanırım bende taoacam ama gözümde büyüyor valla
Iyiyim canım bende menülerin harika bu ara da maşallah güzel gidiyorsun
Iyi bende benim tempo aynı işe gidip geliyorum 4 gün bana iyi geldi.
Bizde eski düzen devam ediyor iş konusunda eşime yasakta yok bugün işe gitti .
Ama pasta börek çörekler sıkmalar uçuşuyor valla.
Nasıl mutlu oldum senin adına biraz rahatlarsın psikolojik olarak
Valla oda doğru kıtlıktan çıkmış gibiyiz ama iradede bizim yeme canım görmemezlikten gelmek lazımYok kuzu Türkiyeninkinde o baştaki diyet yerine yeme içme partisi varahaahaa bu kadar sıkıntının üstüne bide diyeti ekleyip süreci iyice zor hale sokan bir biz varız sanki instede millet 7/24 yiyor gibi herkes kendini hamur işi tariflerine vurmuş gibi ama biz onlara uymayalım bizim karantinadan fit çıkmamız lazım
Günaydın canım gelecek haftaya kısmet artık bakalım benimde günüm gelseydi iyiydiGünaydın kızlar
Bu hafta kilo verememisim herhalde
Hafif olur aslında ama acıkmazmısın canımKahvaltıda
1 dilim ekmek ve çok az kasarla tost yaptım
Yeşillik
Zeytin
Labne 1yk
3 ceviz
Kuru incir
Öğlenide kahve ve kuru meyve kuru yemiş le halletsem
Aksamda kabak yesem 100 200 gram bile olsa eksi olurmuyumki
Benim eşim de aynısı. Evde yapılsa dahi onu yemez kendisinin devamlı alışveriş ettiği fırın var oradan alır gelir. Biraz önce haberlerde fırınların ekmek ve pide hariç tatlı da getireceği haberini duyunca bayram ettiAayyy keşke benimkide tatlı sevmese canm ya benimkisi kek,kurabiye yaptım dediğim gün bile eve pasta alıp geliyor ama bu farklı diyorfırına ekmek almaya uğrıycam deyip aynı anda hem spangile,hem baklava hem pasta aldığıda çok olur en delirdiğim şey bari biri al bu ne benim ki tatlı hastası yaaa sen çok şanslısın o konuda hep bunlar kv lerin yetiştirme hatalarından oluyor işte
Ah kıyamam çocuklara maşallah allah bağıslasın bu arada eğlence moral olmuştur çok güzel buradada 23 nisan şarkılarıyla uyandım sabah istiklal marşı söylendi herkes bayrak balon asmışlar çocuklar bir nebzede olsa eğlendilerBu sene bayram böyle oldubelediyemiz araba ayarlamış maskotlar şarkılarla geçtiler çocuklara moral olsun diye
Yaparsanız da kendinize yapmazsanız daBugün CHAİR POSE PULSES yapıyoruz ya da yapmıyoruzDünün Finali
1. Mochachocolate 50
1. Diyetlikadn 50
kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?