Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Şu an içeride puding yapıyor yarın yiyemiyeceği için bugün her şeyi yemeliymiş

Bize madalya verilmeli bence. Kocasına rağmen diyete devam eden kadın madalyası
Ye gerçekten çok zor , bizimki de kokorece taktı. Eve söyleyelim diyor Neyseki tatli meraki yok.

Şu an içeride puding yapıyor yarın yiyemiyeceği için bugün her şeyi yemeliymiş

Bize madalya verilmeli bence. Kocasına rağmen diyete devam eden kadın madalyası
Katılıyorum canım benimkide cipsler,kolalar,pastalar sağlıksız ve lezzetli ne varsa katantinada yenir deyip deyip stokladı oruç başlasa belki biraz rahat ederiz böyle daha zor ya sürekli yiyor sürekli bişeyler yaptırttırıyor iştahlı ve bünyesi çok yakan adamlarla diyet çok zor adam yiyor yiyor kilosuda hep çok güzel ölürmüsün öldürürmüsün valla bize ödül versinler

Ye gerçekten çok zor , bizimki de kokorece taktı. Eve söyleyelim diyor Neyseki tatli meraki yok.
Aayyy keşke benimkide tatlı sevmese canm ya benimkisi kek,kurabiye yaptım dediğim gün bile eve pasta alıp geliyor ama bu farklı diyor fırına ekmek almaya uğrıycam deyip aynı anda hem spangile,hem baklava hem pasta aldığıda çok olur en delirdiğim şey bari biri al bu ne benim ki tatlı hastası yaaa sen çok şanslısın o konuda hep bunlar kv lerin yetiştirme hatalarından oluyor işte

İyi canım saol sen nasılsın? Yogunlugun azalacakti sanirim, evdemisin artik
Iyiyim canım.
Yok kuzu halen gidip geliyorum gelen evrak alan çok oluyor. Evrak getirenler var . Isimde bitmiyor rahat bir nefes alamıyorum.
Iyi akşamlar canım iyiyiz sağol sen nasılsın
Iyiyim sayılır alıştım bu duruma insan oğlu çok değişik normal hayat tuhaf gelecek bir süre sanırım
İyiyiz sen nasılsın evlerde takılıyoruz
Evde olmak gibisi yok valla bende 4 gün evdeyim iyice dinlenecem bu süreçte
Gönlüm hep seni ariyooorrr Neredesssiiinn seeennn
Ahh kuzucum bir bilsem işler hiç bitmiyor çok sıkıntı bu ara 8.30 gibi Büro da oluyorum 3 4 gibi çıkıyorum amz araç bulamıyorum geçen 1.5 saat bekledim orucum birde daha çok yoruldum sen ne yaptın evi toparladın sanırım bende taoacam ama gözümde büyüyor valla
Iyi aksamlar iyiyim sen nasılsın canım
Iyiyim canım bende menülerin harika bu ara da maşallah güzel gidiyorsun
İyidir canım sen nasılsın neler yapıyorsun?
Iyi bende benim tempo aynı işe gidip geliyorum 4 gün bana iyi geldi.
Bizde eski düzen devam ediyor iş konusunda eşime yasakta yok bugün işe gitti .
Ama pasta börek çörekler sıkmalar uçuşuyor valla.
Kızlar ben evime dönemeyince annem, babam ve kedim özel arabayla buraya geldi. Tabi uzaktan gelince biz hala birbirimize sarılmadık. Yanımda olmaları o kadar güzelki belki psikolojimde düzelir.
Nasıl mutlu oldum senin adına biraz rahatlarsın psikolojik olarak

Ay inanmıyorum çok fena , sen bu şartlarda nasıl bı iradeyse artık. İyi kilo verebilmişsin walla

Dünün Finali
1. Mochachocolate 50
1. Diyetlikadn 50

Bugün CHAİR POSE PULSES yapıyoruz ya da yapmıyoruz kolay gelsin
Karar ver bugün spor yapabilsem iyidir diyecem evde yeme içme bol kimse mutfaktan çıkmıyor hareket nasıldı canım yapabileceğim birseyse yaparim

Ya bisiklet alsan kendine keşke en azından otobüs beklemezsin kiralama yapamaz misin 1 2 aylık birinden

Valla oda doğru kıtlıktan çıkmış gibiyiz ama iradede bizim yeme canım görmemezlikten gelmek lazım

Kahvaltıda
1 dilim ekmek ve çok az kasarla tost yaptım
Yeşillik
Zeytin
Labne 1yk
3 ceviz
Kuru incir

Öğlenide kahve ve kuru meyve kuru yemiş le halletsem
Aksamda kabak yesem 100 200 gram bile olsa eksi olurmuyumki
Hafif olur aslında ama acıkmazmısın canım

Benim eşim de aynısı. Evde yapılsa dahi onu yemez kendisinin devamlı alışveriş ettiği fırın var oradan alır gelir. Biraz önce haberlerde fırınların ekmek ve pide hariç tatlı da getireceği haberini duyunca bayram etti

Bu sene bayram böyle oldu belediyemiz araba ayarlamış maskotlar şarkılarla geçtiler çocuklara moral olsun diye
Ah kıyamam çocuklara maşallah allah bağıslasın bu arada eğlence moral olmuştur çok güzel buradada 23 nisan şarkılarıyla uyandım sabah istiklal marşı söylendi herkes bayrak balon asmışlar çocuklar bir nebzede olsa eğlendiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…