• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar ben evime dönemeyince annem, babam ve kedim özel arabayla buraya geldi. Tabi uzaktan gelince biz hala birbirimize sarılmadık. Yanımda olmaları o kadar güzelki belki psikolojimde düzelir.
Allah ayırmasın canım yanında olmaları çok güzel birlikte eglenceli vakit geçer hem

35 oldum 😬 boğa burcuyum ucundan.. tam bir boğayım ki yemeğe düşkünüm baksana 😞 valla tlc de ağır yaşamları izleyip kendimden tiksiniyorum bu ara.. motivasyonum çok düşük.. 🥺
Kuzum öyle güzel bir yaştasın ki keşke sana anlatabilsem bunu :( ancak üzerinden yıllar geçtiğinde anlayabileceksin değerini. Motivasyonun bozulabilir tabii ki önemli olan devamlı motivasyon kaybetmemek, dün yemiştim ama bugün yemek istemiyorum demek. Dün spor yapamadım ama bugün yapıcam diyebilmek. Gücün kendi içinde saklı. Kendine güven. Daha önce yaptın yine yaparsın. Bahanelerine kulak tıka ve bu yaza yenilenmiş olarak gir. Sana kendimden çok güveniyorum 👩‍❤️‍💋‍👩👩‍❤️‍💋‍👩

Ah kıyamam çocuklara maşallah allah bağıslasın bu arada eğlence moral olmuştur çok güzel buradada 23 nisan şarkılarıyla uyandım sabah istiklal marşı söylendi herkes bayrak balon asmışlar çocuklar bir nebzede olsa eğlendiler 🎉🎉
Akşam 9da istiklal marşı okuncakmis bakalm yine çıkarız balkona komşular meşale fln almış 🤸
Küçük paşam😍😍 seneye kısmet. Siz sağlıklı olun da bayramımız her daim kutlanacak
İnşallah ❤️ seneye artık gideriz kutlamalara bu sene nasip olmadı 🤲

35 oldum 😬 boğa burcuyum ucundan.. tam bir boğayım ki yemeğe düşkünüm baksana 😞 valla tlc de ağır yaşamları izleyip kendimden tiksiniyorum bu ara.. motivasyonum çok düşük.. 🥺
Kimin morali bozukmusssss kim kendi koyvermisss havalar düzeltirken başlamanın tam sırası yeni yaş yeni umutlar yeni başlangıçlar nice yaşlara 😍

IMG_20200423_143306.jpg
Şu şekilde tamamen ayağa kalkmadan yavaş ve küçük hareketlerle yukarı aşağı yapıyoruz
nefertityy nefertityy
magickk magickk

:KK200: Dünün Finali :KK200:
1. Mochachocolate 50
1. Diyetlikadn 50

Bugün CHAİR POSE PULSES yapıyoruz ya da yapmıyoruz :KK53: kolay gelsin
Bunu nette arattım farklı sonuçlar var. Kaba tabirle hafif dizleri kırıp kalçayı sıkıp kalkıp inmek mi? Ayy bir hareket bu kadar anlatılamazdı 🤣🤣
Edit: evet, oymuş. Şimdi gördüm

Bu hareketin adi bumuymus ya ben bunu bur ara devamlı yapıyordum adını bilmiyordum 🤔
Aynen canım yoga hareketi normalde bu şekilde bekleyip eli yere koyup diğeri yukarı kaldrıp esneme filan yapıyodum bende yeni hareketler ararken ilgimi çekti squat hareketinin kuzeni gibi😂

Ay inanmıyorum çok fena , sen bu şartlarda nasıl bı iradeyse artık. İyi kilo verebilmişsin walla
Evt canım valla çok zor oldu 😔🙈 işteyken gene günün yarısı rahat geçiyordu da şimdi bide hep evde ondan çok zorlanıyorum malesef düzenli diyet yapamıyorum sporla daha çok kurtarmaya çalışyorum spor da yapmasam gram veremem :(
Karar ver :KK70: bugün spor yapabilsem iyidir diyecem evde yeme içme bol kimse mutfaktan çıkmıyor hareket nasıldı canım yapabileceğim birseyse yaparim
Bence de çok zor bir gün oldu bu ya tam tartı öncesi karantina ilan edilirmi nerde bu devlet :KK70: :KK70:

Aynen canım yoga hareketi normalde bu şekilde bekleyip eli yere koyup diğeri yukarı kaldrıp esneme filan yapıyodum bende yeni hareketler ararken ilgimi çekti squat hareketinin kuzeni gibi😂
Lesliden sonra 50 tane yaptım.. İnsanlık için küçük ama obezzto için büyük bir adım💪

Canm ben şimdi harektmzden 220 tane yaptm:spor:
Arkasından 30 dakika kondisyon bisikleti
200 tane yerde yatarak bacak kaldırma (karn harkti)
100 tane mekik ve köprü 😊😘
Ben sporlarıma ek olarak şimdi birazda içbacak hareketli yaptım ve arkasından da bugün ki hareketimizden 80tane daha yaptım canım melisa- melisa- yani benim bugünki
300 oldu :sampiyon:

Akşam 9da istiklal marşı okuncakmis bakalm yine çıkarız balkona komşular meşale fln almış 🤸

İnşallah ❤ seneye artık gideriz kutlamalara bu sene nasip olmadı 🤲
Aynen canım bizde 9 olmasıni bekliyoruz çıkacaz inş nasip seneye artık❤❤🤲🎆👏

Back