- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.099
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #335.221
İnşallah canım.İşe yariyosa ne âlâ
Coookkk sevindim canım cokkk kavustunuz sonunda demek inşallah evine de dönersin biran önce
Teşekkür ederim canım.Sevindim canım senin adına :)
Daha iyi yavaş yavaş yürümeye çalışıyor. Dikişlerinde sorun da yok. Haftaya dikişleri alınacak.Ananen nasıl? Durumunda bir iyileşme var mı?
Cidden yanımda olunca onlar ne kadar huzur doluyorsa içim sürekli uyuyasım geliyor. Düşünmekten onları sürekli huzursuz uyuyordum.Iyiyim canım.
Yok kuzu halen gidip geliyorum gelen evrak alan çok oluyor. Evrak getirenler var . Isimde bitmiyor rahat bir nefes alamıyorum.
Iyiyim sayılır alıştım bu duruma insan oğlu çok değişik normal hayat tuhaf gelecek bir süre sanırım
Evde olmak gibisi yok valla bende 4 gün evdeyim iyice dinlenecem bu süreçte
Ahh kuzucum bir bilsem işler hiç bitmiyor çok sıkıntı bu ara 8.30 gibi Büro da oluyorum 3 4 gibi çıkıyorum amz araç bulamıyorum geçen 1.5 saat bekledim orucum birde daha çok yoruldum sen ne yaptın evi toparladın sanırım bende taoacam ama gözümde büyüyor valla
Iyiyim canım bende menülerin harika bu ara da maşallah güzel gidiyorsun
Iyi bende benim tempo aynı işe gidip geliyorum 4 gün bana iyi geldi.
Bizde eski düzen devam ediyor iş konusunda eşime yasakta yok bugün işe gitti .
Ama pasta börek çörekler sıkmalar uçuşuyor valla.
Nasıl mutlu oldum senin adına biraz rahatlarsın psikolojik olarak
Teşekkür ederim canım. Kedimi bile o kadar çok özlemişimki sürekli mıncıklıyorum. Anneannem biraz rahat bırakın şu yavruyu o da yoruluyor biraz dinlensin dedi kızdı bize.Allah ayırmasın canım yanında olmaları çok güzel birlikte eglenceli vakit geçer hem