• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İşe yariyosa ne âlâ 😂😂😂

Coookkk sevindim canım cokkk kavustunuz sonunda demek inşallah evine de dönersin biran önce 😍
İnşallah canım.
Sevindim canım senin adına :)
Teşekkür ederim canım.
Ananen nasıl? Durumunda bir iyileşme var mı?
Daha iyi yavaş yavaş yürümeye çalışıyor. Dikişlerinde sorun da yok. Haftaya dikişleri alınacak.
Iyiyim canım.
Yok kuzu halen gidip geliyorum gelen evrak alan çok oluyor. Evrak getirenler var . Isimde bitmiyor rahat bir nefes alamıyorum.

Iyiyim sayılır alıştım bu duruma insan oğlu çok değişik normal hayat tuhaf gelecek bir süre sanırım

Evde olmak gibisi yok valla bende 4 gün evdeyim iyice dinlenecem bu süreçte

Ahh kuzucum bir bilsem işler hiç bitmiyor çok sıkıntı bu ara 8.30 gibi Büro da oluyorum 3 4 gibi çıkıyorum amz araç bulamıyorum geçen 1.5 saat bekledim orucum birde daha çok yoruldum sen ne yaptın evi toparladın sanırım bende taoacam ama gözümde büyüyor valla

Iyiyim canım bende menülerin harika bu ara da maşallah güzel gidiyorsun

Iyi bende benim tempo aynı işe gidip geliyorum 4 gün bana iyi geldi.

Bizde eski düzen devam ediyor iş konusunda eşime yasakta yok bugün işe gitti .
Ama pasta börek çörekler sıkmalar uçuşuyor valla.

Nasıl mutlu oldum senin adına biraz rahatlarsın psikolojik olarak
Cidden yanımda olunca onlar ne kadar huzur doluyorsa içim sürekli uyuyasım geliyor. Düşünmekten onları sürekli huzursuz uyuyordum.
Allah ayırmasın canım yanında olmaları çok güzel birlikte eglenceli vakit geçer hem
Teşekkür ederim canım. Kedimi bile o kadar çok özlemişimki sürekli mıncıklıyorum. Anneannem biraz rahat bırakın şu yavruyu o da yoruluyor biraz dinlensin dedi kızdı bize.

İyi işte sonra araliksiz devam edersin 🙂
Benimde daha bitmedi ve ramazan bitmeden bidaha başlar geçen sene de böyle olmuştu
Yok kuzum bnm normalde 15 gün olmadı olup biteli iğne vuruldum ondan herhalde ara kanama gibi bişey abdest aldım yarcm bakam sahura bişey olmazsa niyetlencm 🤲 bnm de hep ramazanı ful tutarım Allah'ın işi ara verdirmiyor😂

Yok kuzum bnm normalde 15 gün olmadı olup biteli iğne vuruldum ondan herhalde ara kanama gibi bişey abdest aldım yarcm bakam sahura bişey olmazsa niyetlencm 🤲 bnm de hep ramazanı ful tutarım Allah'ın işi ara verdirmiyor😂
Ne güzel işte ya ramazanda tutmak daha başka bende ağrı kesici falan ictimmi o ay geç gelir acaba icsemmiki diye düşünüyorum ama o niyetle ictimmide kesin erken veya vaktinde olur 😂

Ne güzel işte ya ramazanda tutmak daha başka bende ağrı kesici falan ictimmi o ay geç gelir acaba icsemmiki diye düşünüyorum ama o niyetle ictimmide kesin erken veya vaktinde olur 😂
Bncede ramazan harici tutulmuyor ki zaten insan yapamiyo tek ramazan ayının maneviyatı güç kuvvet veriyo bence

Evt canım valla çok zor oldu 😔🙈 işteyken gene günün yarısı rahat geçiyordu da şimdi bide hep evde ondan çok zorlanıyorum malesef düzenli diyet yapamıyorum sporla daha çok kurtarmaya çalışyorum spor da yapmasam gram veremem :KK43:

Bence de çok zor bir gün oldu bu ya tam tartı öncesi karantina ilan edilirmi nerde bu devlet :KK70: :KK70:
Of sorma kuzum ya nerden çıktı bu şimdi tam tartı öncesi sabah tost yedim hemde karışık eşim yapmış hadi yeme mis gibi koktu :KK48:

Erkekler ozeniyodur bize ramazanda eminim 😂 ama cidden hiç hoş bı durum değil senede 1 kere ramazan sonraki seneyi görcez mi belli değil onu da tam turamiyoruzz
Evet ya özeniyorlar tabi eşim o sıcaklarda tutarken ben lıkır lıkır su içerdim oh ya kadınlar ne kadar şanslı derdi 😂😂 zaten en çok zorlayan su

Evet ya bu kocalar aç kalırız tatlısız kalırız diye akılları çıkıyor biz ise neler çekiyoruz benim eşimde bir sürü iftariyelik sahurluk almış :işsiz:
Canım erkeklerin bünyesi yakıyor ben eşimle aynı yesem nasıl kilo alırım.
Zayıf bide benimki.
Bende nasıl tatlı yapıyorum börek yapıyorum anlatamam.

Bu akşamki su böregi beni çok zorladı ne yalan söyleyeyim sıcak çok severim.

35 oldum 😬 boğa burcuyum ucundan.. tam bir boğayım ki yemeğe düşkünüm baksana 😞 valla tlc de ağır yaşamları izleyip kendimden tiksiniyorum bu ara.. motivasyonum çok düşük.. 🥺
Canım bu ara için bişey diyemiycem.
Bende kafamda deli sorular veliler arıyor canlı yayın test yollasanız diye ama ben istemiyorum.
Çogu ögrencimin evinde bilgisayar İnternet yok.
Onlar ne olcak isteyenlerle ayrı ayrı ilgileniyorum.
Kızıma ders çalıştırırken aynada bi baktım kendime bi tuhaf oldum.
Seni ne şevke getirir?

Back