- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.334
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #334.681
Yok canım şöyle ki eski takım bilgilerinden dolayı kaptan emin misin diye sordu ki ben zaten iki çocukla evde küçüklere rağmen spor yapıp kilo veriyorum. Kendim de problem etmiyorum aynen devam kilo vermeyePamuşum sen acaba liste olayını yanlış anlamış olabilir misin? Sabah ilk mesajını pınar yanıtlasın diye ben cevaplamadım ama o geçen haftanın listesiydi canım ya. Bugün liste paylaşılmadan senin ismin de eklenecekti ki kaldı ki baştan beri diyorum eklense ne olur eklenmese ne olur. Vermek isteyen her türlü veriyor değil mi? O yüzden yola devam diyorum minişim. Yanlış anlamalar olur her türlü insanız sonuçta, konuşa konuşa çözeriz sıkıntı yok
Uygulama kullanmıyorum arama motorundan giriyorum canım beni hatırla diye bişey var o tik mi ona baksana canım ben direk giriyorum sadece geçmişi falan silerken tekrar çerez site verilerini sil işareti kaldırmadığımdan tekrar giriş yapıyorumKızlar bu arada siteye çok zor giriyorum yukledigim uygulamadan giremiyorum nedense arama motorundan girebiliyorum o da sürekli şifre istiyor sizde de böyle mi
Hmm neyse olur öyle arada. Yazarak anlaşmaya çalışıyoruz mimik görmeyince çıkıyor böyle problemlerYok canım şöyle ki eski takım bilgilerinden dolayı kaptan emin misin diye sordu ki ben zaten iki çocukla evde küçüklere rağmen spor yapıp kilo veriyorum. Kendim de problem etmiyorum aynen devam kilo vermeye
Allah rahmet eylesin tedavi görüyordu keşke her hastalığın kesin bir tedavi çözümü olsada bu yüzden kimse ölmese hayat gerçekten çok kısa bir anne için çok zor ailesine sabır versin çok üzüldümKızlar ebru şallı nın oğlu ölmüş okudunuz mu? Şok oldum. Allahım ne büyük bir acıelim ayağım titriyor
Saol canın istikrarlı ve yavaşÇok istikrarlı gidiyorsun canım tebrik ederim
Of evet ya aslında yarın yasak var ordan aklıma gelmesi lazımdı ama yine de ayılamadımKarantina olunca bize hep haftasonu bende unutuyom evde dura dura
Ben rahat gireyim diye yukledim canim ama zor giriliyor artik nedense çerezleri surekli siliyorum yok sıkıntı herkes yukleniyor mu ne anlamadimUygulama kullanmıyorum arama motorundan giriyorum canım beni hatırla diye bişey var o tik mi ona baksana canım ben direk giriyorum sadece geçmişi falan silerken tekrar çerez site verilerini sil işareti kaldırmadığımdan tekrar giriş yapıyorum
Evet gördüm bende kansermis 8 yasındaymış sanırım cok zor ya evlat acisi allah göstermesinKızlar ebru şallı nın oğlu ölmüş okudunuz mu? Şok oldum. Allahım ne büyük bir acıelim ayağım titriyor
Harika bir menü yine canım sayende karataya başlıycam yeniden bu gidişleEki Görüntüle 2621061
Uyanınca
Ilık sirkeli su
Sabah 11.30
Biberli peynirli tereyağlı omlet
Peynir zeytin
Domates biber
Ceviz fındık
Portakal çilek
Çay
2 litre limon tarçın su yaptım gelip gidip onu içiyorum
Bugünde squat yapcaz diyetli kadın yarindna itibaren sen devam eder misinOf evet ya aslında yarın yasak var ordan aklıma gelmesi lazımdı ama yine de ayılamadım
Hiç haberim yoktu hastalığından. Birden karşıma çıkınca şok oldum. Bir anne baba için ne büyük imtihan. Allah sabır versinAllah rahmet eylesin tedavi görüyordu keşke her hastalığın kesin bir tedavi çözümü olsada bu yüzden kimse ölmese hayat gerçekten çok kısa bir anne için çok zor ailesine sabır versin çok üzüldüm
Çok üzüldüm ya evlat acısı eminim hiçbir acıya benzemiyordur Allah göstermesin ona da sabır versinKızlar ebru şallı nın oğlu ölmüş okudunuz mu? Şok oldum. Allahım ne büyük bir acıelim ayağım titriyor
Ayyy kadincagiz ne durumdadır kim bilirKızlar ebru şallı nın oğlu ölmüş okudunuz mu? Şok oldum. Allahım ne büyük bir acıelim ayağım titriyor
Uygulama hakkında hiç bilgim yok ama chrome dan giriyorsan geçmişi sildiğinde çerezle siteleri silersen tekrar giriş istiyor o tiki kaldırırsa sorun çözülür canımBen rahat gireyim diye yukledim canim ama zor giriliyor artik nedense çerezleri surekli siliyorum yok sıkıntı herkes yukleniyor mu ne anlamadim
Tamam canım sağol yerime baktığın içinBugünde squat yapcaz diyetli kadın yarindna itibaren sen devam eder misin
İyi olmana sevindim canımTamam canım sağol yerime baktığın içinbenmde maşallah kramplar hala devam ediyodu bugün daha bi hafif yarın şöyle bi güzel esneyip spor yaparm diyodum hep beraber yaparz listeleride bundan snra ctesiden başlatrım o zaman
Tamam anladım canım o şekilde bakarımUygulama hakkında hiç bilgim yok ama chrome dan giriyorsan geçmişi sildiğinde çerezle siteleri silersen tekrar giriş istiyor o tiki kaldırırsa sorun çözülür canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?