- 4 Ocak 2020
- 2.220
- 6.006
- 158
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #334.441
Göbek bölgen ne güzel gitmiş.
Göbekten işte
ben tam göbek deliğinden olcuyorumbı göbek gitmiş zaten kizlar başka yok
Bu arada göbeği nereden ölçüyorsunuz kızlar göbek deliğinden mi
Evet bnde takımı ilk actigimzda ölçüp yazmistim burayaE göbek 10 cm incelmiş. Daha ne olsun
Yalnız bu çok iyi fikir. Ben de ölçülerimi not alıcam. Kilo verdikçe motive eder insanı
Ooo o zaman ben ölçülerimi kendime saklayayımben tam göbek deliğinden olcuyorum
Evet bnde takımı ilk actigimzda ölçüp yazmistim burayablonde ambition dalga geçtiydi bnm le ölçüleri bnden ince de
Hayır ya bence herkes yazsın yada şimdi kendinize not alıp bir ay sonra hepimiz karşılaştırması ile beraber paylaşabilirizOoo o zaman ben ölçülerimi kendime saklayayım
Bu arada senin kaç çocuğun var canımOoo o zaman ben ölçülerimi kendime saklayayım
İşte insan her zaman elinde olmayanı istermiş ya bende minyon olmayı isterdimŞu an kafam bı milloonnnöyle yorgunum ki örtüm çıktı resmen gunlerin yorgunluğu çıktı sanki o yuzdn yarın konuşalım bu konuyu biri daha olursa eğer sende kabul edersen işleri bolusebiliriz ❤ bu arada kilon boyunda beni komplekse soktu
Kız valla topiklerde psikoloji köşesi varsa oraya bi uğrayım ben iyi değilim ahahhha64cm beli var ve hala konuşuyorBen başka bişi demicem yok bu kız bizle dalga geçiyor arkadaşlar
Şeytan bana kalk obezzto kalk ve kalçanı mezurayla ölç diyor ama ı ıhh şeytana uymuycamYoksa bu gece gözüme uyku girmez
91 cm kalça değildir o, yok canım..
Belim kırılıyomuş ahaahah,Ölçülerin harika kız daha ne istiyorsun 64 cm bel keşşşkeee benim olsaâaa
Teşekkür ederimGünaydın kizlar nasılsınız ?
melisa- seni anlıyorum benim de takintilarim var , ama millet poposunu büyütmeye çalışıyor sen kucultmeye. O değişik olmuş sadece. Bence ölçülerin baya güzel. Kendini nasıl güzel hissediyorsan öyle olsun tabi.
P Pinarbartu ben de yardım edebilirim. Daha önce liste vs. Yapmisligim var. Nasıl bir yardım istersen, hazır evdeyiz
Yaz yaaazz goreliiimmmm bu arada diğer kizlar yok takipteyim cuma yaklasiyo haberiniz olaOoo o zaman ben ölçülerimi kendime saklayayım
Bencedeeee en azından spora daha çok asilirizHayır ya bence herkes yazsın yada şimdi kendinize not alıp bir ay sonra hepimiz karşılaştırması ile beraber paylaşabiliriz
Minyon olup o kiloda hiç mutlu olmazdn emin olİşte insan her zaman elinde olmayanı istermiş ya bende minyon olmayı isterdim
Kız valla topiklerde psikoloji köşesi varsa oraya bi uğrayım ben iyi değilim ahahhha
Şeytana uy ölç bence bidaki aylara çok motive olursun
Belim kırılıyomuş ahaahah,
Teşekkür ederimaslında öyle tepsi gibi popoları bende sevmiyorm ama benm kalçam büyüdükçe iç bacaklarımda büyüyo o yüzden hoşlanmıyorum
Çalışmak daha iyi dimi en azından yaptığın iş belliBugün işe gittim gerçekten daha az yoruldum. Ev daha yorucu. Sabah kahvaltı yaptım omlet 2 dilim ekmek peynir . Öğlen yemedim akşam sebzeli krep yaptım
Aynen canım begeniler falan geliyor yorum falan yok bide ne zamangirsem okudugum begendigim şeyleri tekrar beğeniyorum sürekli kasıyor şimdide zor girdim siteyeBende de öyle. Ben son girdiğim mesajla bakıyorum.
Maşallah ölçülerde ciddi fark var bravo6 Mart 2020 15 nisan
Üst bacak 58.5--58.5
Kalça 96 --96
Göbek 98-- 88
Bel 74.5 --74
Gogus 94 --92
Üst kol 26.5 --26
Kilo 60 --57.5
Nerden gitti ki bu kilo
Kendi mi yaptı , pişmiş satilandan babam alıp yedirirdi çok seveerdimSabah klasik kahvaltı
Ara turk kahvesi
Akşam çorba kereviz yemeği salata bide eşim beyin almış onu yaptı tadına baktım biraz nasıl yedim hiç bı fikrim yok
Evde iş bitmiyor canım aynen haftasonları hele artık bitsede normalle dönsekBugün işe gittim gerçekten daha az yoruldum. Ev daha yorucu. Sabah kahvaltı yaptım omlet 2 dilim ekmek peynir . Öğlen yemedim akşam sebzeli krep yaptım
Yok kizzz bı göbek başka bı yerde fark yok kiMaşallah ölçülerde ciddi fark var bravo
Ne güzel ölçülerBenim 3 aydır fln kilom aynı olculerim de aynı
Boy: 158
Kol: 27 hedef 26
Göğüs: 91 farketmez
Bel: 69- hedef 62
Göbek deliği: 75 ben simiti takip ediyordum normalde
Popo:93 farketmez
İç bacak: 52 hedef 49
Alt bacak: 34 hedef 33
Keşke yağlar istediğimiz yerden gitse ama öyle olmuyor malesef
Kendi yaoti herseyini ama yaptığını beğenmediKendi mi yaptı , pişmiş satilandan babam alıp yedirirdi çok seveerdim
yazdım yazdım ama size göstertmemHayır ya bence herkes yazsın yada şimdi kendinize not alıp bir ay sonra hepimiz karşılaştırması ile beraber paylaşabiliriz
üç kızım var benim. Bazı açılardan evet rahat oluyor ama sıkıntılar değişiyor. Hani çocuklar büyüyünce rahata ererim diye düşünüyorsanız yok öyle bir şeyBu arada senin kaç çocuğun var canım
Çocuklar büyüyünce daha rahat oluyor dimi herşey yoksa dedikleri gibi büyüdükçe dertleridemi büyüyor
Valla herkesin bir işi var kaptanım. Gelebilseler gelirler amaYaz yaaazz goreliiimmmm bu arada diğer kizlar yok takipteyim cuma yaklasiyo haberiniz ola
Bencedeeee en azından spora daha çok asiliriz
Minyon olup o kiloda hiç mutlu olmazdn emin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?