• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menü sabah haşlanmış yumurta zeytin 5, kkpeynir, domates salatalık
Öğlen 5 kaşık pilav yoğurt salata
Arada 3 çatal kek aldım
Akşam üç kaşık pilav ve 4 kaşık kuru fasulye
Valla kendime ayrı yemek yapmam imkansız ev işleri iki küçükle anca oyun oyna spor yap yoks adaha şahane menüler olabilirdi yapabildiğim Kadar artık ne olursa olsun az az versem de devam hep
Şu 2 lt spor 40 dk zumba

Yahu biz daha yeni geldik nereye gidiyorsunuz aaa:KK4:hayatta bırakmam
Gidemiyoruz ki 😂 ama ben takım işlerinden anlayan yardımcı istiyorum tek başıma yetersiz kalıyorum çünkü melisa- melisa- sağolsun spor listesini hallediyodu ama o da rahatsızlandı menülere bile bakamıyorum zaten bakilcak pek menüde yok 1 2 kişi dışında kimse paylaşmıyo

melisa- melisa- çok geçmiş olsun canım :KK43:
Boyun 170 mi 😲
Kilo 60 madem neden çırpınıyorsunki boşver diyeti ölçülerin de harikadir bence
😂 Ben nickimin altına saklanmış takıntılı bi insanım aslında 😂 herkes bana takıntılı oldun kırdın kafayı kiloyla dedi ya 😑 yazın zayıfladığımda ölçülerim daha iyiydi sporu o kadar çok yapamıyorum uzun zamandır biraz genişledim o yüzden 85-64-94 ölçülerim o da moralimi bozuyo 91e kadar inmişti kalçam
Gidemiyoruz ki 😂 ama ben takım işlerinden anlayan yardımcı istiyorum tek başıma yetersiz kalıyorum çünkü melisa- melisa- sağolsun spor listesini hallediyodu ama o da rahatsızlandı menülere bile bakamıyorum zaten bakilcak pek menüde yok 1 2 kişi dışında kimse paylaşmıyo
Bence senin sopa göstermen lazm kaptanım mesela mochachocolate çok iyi yapıyo diğer kızlarda menülerini fotoyla gösterebilir haftalık bi liste hazırlarız paylaşamını eksik yapanlara ceza veririz daha iyi olabilir bende ptesiden itibaren görevime dönebilirim diyet yapmasamda yinede ayrılmam burdan takım işlerinden çok fazla anlamıyorum ama liste yüzde hesaplama yada istersen menü kontrollerinde yardmcın olabilirim

😂 Ben nickimin altına saklanmış takıntılı bi insanım aslında 😂 herkes bana takıntılı oldun kırdın kafayı kiloyla dedi ya 😑 yazın zayıfladığımda ölçülerim daha iyiydi sporu o kadar çok yapamıyorum uzun zamandır biraz genişledim o yüzden 85-64-94 ölçülerim o da moralimi bozuyo 91e kadar inmişti kalçam

Bence senin sopa göstermen lazm kaptanım mesela mochachocolate çok iyi yapıyo diğer kızlarda menülerini fotoyla gösterebilir haftalık bi liste hazırlarız paylaşamını eksik yapanlara ceza veririz daha iyi olabilir bende ptesiden itibaren görevime dönebilirim diyet yapmasamda yinede ayrılmam burdan takım işlerinden çok fazla anlamıyorum ama liste yüzde hesaplama yada istersen menü kontrollerinde yardmcın olabilirim
Şu an kafam bı milloonnn :D öyle yorgunum ki örtüm çıktı resmen gunlerin yorgunluğu çıktı sanki o yuzdn yarın konuşalım bu konuyu biri daha olursa eğer sende kabul edersen işleri bolusebiliriz ❤️ bu arada kilon boyunda beni komplekse soktu 😂

64cm beli var ve hala konuşuyor :KK70: Ben başka bişi demicem yok bu kız bizle dalga geçiyor arkadaşlar 😂

Kaptanım ben çok isterdim ama hesap işlerinden hiç anlamam. Hatta bugün benim yüzde hesaplamayı kime kitlesem diye düşünüyordum :KK53: o kadar yapamam yani

Menüleri yorumlama işini birine, spor takibini birine verirsen iyi olur. Ya da herkesi eşleştir, birbirlerine destek olsunlar. Ayy bu saatte bu kadar fikir çıktı benden. Başka fikri olan varsa yazsın

Şeytan bana kalk obezzto kalk ve kalçanı mezurayla ölç diyor ama ı ıhh şeytana uymuycam:KK62:Yoksa bu gece gözüme uyku girmez

91 cm kalça değildir o, yok canım..

Ölçülerin harika kız daha ne istiyorsun 64 cm bel keşşşkeee benim olsaâaa 😂

Günaydın kizlar nasılsınız ?
melisa- melisa- seni anlıyorum benim de takintilarim var , ama millet poposunu büyütmeye çalışıyor sen kucultmeye. O değişik olmuş sadece. Bence ölçülerin baya güzel. Kendini nasıl güzel hissediyorsan öyle olsun tabi.
P Pinarbartu ben de yardım edebilirim. Daha önce liste vs. Yapmisligim var. Nasıl bir yardım istersen, hazır evdeyiz 😅

Dünkü menum
Sabah
2 tane fırında sigara böreği, 2 dilim patatesli börek, 1 dilim ekşi mayalı ekmek, 5gr zeytinyağı, 3 küçük hurma
Öğle: 1 tabak etli bamya, 3 kaşık yoğurt
Akşam: 4 tane köfte, 1 kase cacık
Spor: 1 saat pilates, 10 dk hiit antrenman, ara ara squat, lunge, plank 70 sn Pamukprncess Pamukprncess
Sabah yine cozuttum sonra toplamaya çalıştım :KK43:

Kaptanım ben çok isterdim ama hesap işlerinden hiç anlamam. Hatta bugün benim yüzde hesaplamayı kime kitlesem diye düşünüyordum :KK53: o kadar yapamam yani

Menüleri yorumlama işini birine, spor takibini birine verirsen iyi olur. Ya da herkesi eşleştir, birbirlerine destek olsunlar. Ayy bu saatte bu kadar fikir çıktı benden. Başka fikri olan varsa yazsın
Kendi hesapmalamani yap kâfi 😂
Günaydın kizlar nasılsınız ?
melisa- melisa- seni anlıyorum benim de takintilarim var , ama millet poposunu büyütmeye çalışıyor sen kucultmeye. O değişik olmuş sadece. Bence ölçülerin baya güzel. Kendini nasıl güzel hissediyorsan öyle olsun tabi.
P Pinarbartu ben de yardım edebilirim. Daha önce liste vs. Yapmisligim var. Nasıl bir yardım istersen, hazır evdeyiz 😅
Aa tm o zmn diyetlikadinla da yardımcı olurum dedi şu bakım ben bi
Kuzum o biraz izinli cumaya kadar işleri varmış halledip gelicoek,🥰

Back