- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.235
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #334.381
Hepimiz öyleyiz hepimizBu ara modum çok düşük kizlar ya ne yemek ne hareket hiç bişey yapasim yok tikıldık kaldık eve gercektn daralmaya başladım badana işini bile zorla yaptım
Öyle canım ya çok kötü bir zamana denk geldi ne güzel artık havalar düzeldi dışarda bolca yürüyüş yapacaktık bol oksijen ama şimdi tikildik kaldık en azından diğer grubumuzda iyi kötü devam ederdik veremesekte sabit kalırdıkValla bnde tam bilmiyorum ama daha 1 ay oldu sanırım takım açılmalı bnde aynı durumdayım bilseydim bu karantina işini acmazdik takımı beklerdik
Ben yine cuma günü sorarım.cnm rahatsızlığından dolayı izine ayrilmk istiyo derim kabuk ederseler ayrılırdı ama hatırlat bana
Evet canım hepimiz öyleyiz çocuklarla oynamaktan gece gündüz bıktım dışarı çıkmak yok burda vaka sayısı çok fazla zaten ödüm kopuyor eşimin aldığı şeyleri yıkamaktan ellerimizi yıkamaktan ellerim yarıldı çocukların istekleri hiç bitmiyor anne kek yapsana börek yapsana onlarda hakli mutfaktan çıkmıyorlar onlarda psikolojik olarak yemeğe sardı of valla biktik hepimizde ya Allah kolaylık versin hepimize kızlar işimiz zor havalarda ısındı çıkmak istiyorlar bugünlerde geçecek inşallah ne diyelimHepimiz öyleyiz hepimizde işte çocuklar için Polyannacılık oynuyoruz. İleride ben yanlarında olmadığımda benzer bir süreci nasıl atlatabileceklerini öğreniyorlar. Allah beterinden korusun
Şuan bahçede lego yapıyoruzEvet canım hepimiz öyleyiz çocuklarla oynamaktan gece gündüz bıktım dışarı çıkmak yok burda vaka sayısı çok fazla zaten ödüm kopuyor eşimin aldığı şeyleri yıkamaktan ellerimizi yıkamaktan ellerim yarıldı çocukların istekleri hiç bitmiyor anne kek yapsana börek yapsana onlarda hakli mutfaktan çıkmıyorlar onlarda psikolojik olarak yemeğe sardı of valla biktik hepimizde ya Allah kolaylık versin hepimize kızlar işimiz zor havalarda ısındı çıkmak istiyorlar bugünlerde geçecek inşallah ne diyelim
Sizin bahçeniz var bizde o da yokŞuan bahçede lego yapıyoruzçocuklar sürekli evde ve sürekli bişeyler yapmak istedikleri için kendi sevdiğimiz bişeylerlede vakit geçiremiyoruz ki can sıkımtımız nasl geçecek kendime vakit yok
Hangi şehirdesiniz?Evet canım hepimiz öyleyiz çocuklarla oynamaktan gece gündüz bıktım dışarı çıkmak yok burda vaka sayısı çok fazla zaten ödüm kopuyor eşimin aldığı şeyleri yıkamaktan ellerimizi yıkamaktan ellerim yarıldı çocukların istekleri hiç bitmiyor anne kek yapsana börek yapsana onlarda hakli mutfaktan çıkmıyorlar onlarda psikolojik olarak yemeğe sardı of valla biktik hepimizde ya Allah kolaylık versin hepimize kızlar işimiz zor havalarda ısındı çıkmak istiyorlar bugünlerde geçecek inşallah ne diyelim
Olur mu canım eve kapanmasaydık bu havalarda bol bol yürür 3 5 kilo atıverirdin önce sağlığımız yerinde olsunda bu yazımız çöp olcak gibi ama en azndan sonbaharda rahat oluruz belki ama hedefine eminim varcaksınçok sağol canım benim valla bizim senin gibi boy/kilo arasına 10 fark yapmamız imkansız gibi bişi zaten ben şahsen 5fark yapsam razıyım boyumdan 5 kilo aşşağı hedefim var
Tamam canım sağolValla bnde tam bilmiyorum ama daha 1 ay oldu sanırım takım açılmalı bnde aynı durumdayım bilseydim bu karantina işini acmazdik takımı beklerdik
Ben yine cuma günü sorarım.cnm rahatsızlığından dolayı izine ayrilmk istiyo derim kabuk ederseler ayrılırdı ama hatırlat bana
Çok teşekkür ederim canım zaten ayrılamam burdan kürkçü dükkanım burasıOoo bu durumda tabii ki diyet yapma canım. Gitmeni hiç istemem fakat önce sağlık. Bence bizimle ol yalnızca diyet yapma, sağlıklı beslen yeter. Hem sen yokken bize kim spor yaptıracak
Öyle yapicam ama esimde boya almış hafta sonu badanaya devam edelim diyoSen bu aralar o kadar çok iş yaptın ki bence dur bi dinlen artık
Rabbim onlara göstermesin bı daha inşallah saglicakla atlatalim da eminim artık eskisi gibi olmaz hiç bişey daha temkinli oluruzHepimiz öyleyiz hepimizde işte çocuklar için Polyannacılık oynuyoruz. İleride ben yanlarında olmadığımda benzer bir süreci nasıl atlatabileceklerini öğreniyorlar. Allah beterinden korusun
Kesinlikle öyle bide beni düşün takımı açtım sorumluluk aldım şimdi hadi deseneiz ilk ben bırakırımÖyle canım ya çok kötü bir zamana denk geldi ne güzel artık havalar düzeldi dışarda bolca yürüyüş yapacaktık bol oksijen ama şimdi tikildik kaldık en azından diğer grubumuzda iyi kötü devam ederdik veremesekte sabit kalırdık
Canım böyle olacağını bilsen açmazdın tabi mesela şu dönemde olsa açmazdın zaten ama iyi de oldu aslında frenledik kendimiziÖyle yapicam ama esimde boya almış hafta sonu badanaya devam edelim diyoeve kuş aldık oyalancak şey olsun diye oğlumda pek sevindi
Rabbim onlara göstermesin bı daha inşallah saglicakla atlatalim da eminim artık eskisi gibi olmaz hiç bişey daha temkinli oluruz
Kesinlikle öyle bide beni düşün takımı açtım sorumluluk aldım şimdi hadi deseneiz ilk ben bırakırım
Tamam güzellik bir hafta kadar bende spor işiOlur mu canım eve kapanmasaydık bu havalarda bol bol yürür 3 5 kilo atıverirdin önce sağlığımız yerinde olsunda bu yazımız çöp olcak gibi ama en azndan sonbaharda rahat oluruz belki ama hedefine eminim varcaksın
Tamam canım sağolyinede olmazsa dediğim gibi listeyi zor durumda bırakmam
Çok teşekkür ederim canım zaten ayrılamam burdan kürkçü dükkanım burasıbikaç gündür spor için pamukprncess benim yerime bakmış sağolsun sorun olmucaksa onun için bu hafta o baksın ptesiden itibaren iyileşirimde zaten beraber spor yapmaya devam ederiz
Aynen katılıyorum canım kafanızdan atın tatlı yemem lazım yok o bu düşüncesini sonu gelmez bunların hadi iradenizi koruyun kızlar başaracazArkadaşlar ikinize birden yazıyorum bunlar normal durumlar. Hele ki şu yaşadığımız berbat zamanda biraz daha normal.fakat biz bu yine de gayemizden uzaklaşmadan "bir öğün yedim ikincide sağlıklı beslenmeliyiz" diye düşünerek yola devamm etmeliyiz..
Haa ayrıca bir tabak makarna mı yedik yap sporunu, yak makarnayı yarın tartıda hiç olmazsa sabit kalır günü kurtarırız. Ama öteki türlü bugün makarna yedim tamam gitti benim diyet derseniz ki bizim en büyük hatamız bu malesef hem günü kaçırırız hem diyeti
Her iş eylem gerektiriyor. Çalışmadan emek vermeden sonuca ulaşmak mümkün değil. Lütfen bunu bir anlayalım
Oy oy oyyy
Yahu biz daha yeni geldik nereye gidiyorsunuz aaaÖyle yapicam ama esimde boya almış hafta sonu badanaya devam edelim diyoeve kuş aldık oyalancak şey olsun diye oğlumda pek sevindi
Rabbim onlara göstermesin bı daha inşallah saglicakla atlatalim da eminim artık eskisi gibi olmaz hiç bişey daha temkinli oluruz
Kesinlikle öyle bide beni düşün takımı açtım sorumluluk aldım şimdi hadi deseneiz ilk ben bırakırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?