Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bu ara modum çok düşük kizlar ya ne yemek ne hareket hiç bişey yapasim yok tikıldık kaldık eve gercektn daralmaya başladım badana işini bile zorla yaptım
Hepimiz öyleyiz hepimiz de işte çocuklar için Polyannacılık oynuyoruz. İleride ben yanlarında olmadığımda benzer bir süreci nasıl atlatabileceklerini öğreniyorlar. Allah beterinden korusun

Öyle canım ya çok kötü bir zamana denk geldi ne güzel artık havalar düzeldi dışarda bolca yürüyüş yapacaktık bol oksijen ama şimdi tikildik kaldık en azından diğer grubumuzda iyi kötü devam ederdik veremesekte sabit kalırdık

Hepimiz öyleyiz hepimiz de işte çocuklar için Polyannacılık oynuyoruz. İleride ben yanlarında olmadığımda benzer bir süreci nasıl atlatabileceklerini öğreniyorlar. Allah beterinden korusun
Evet canım hepimiz öyleyiz çocuklarla oynamaktan gece gündüz bıktım dışarı çıkmak yok burda vaka sayısı çok fazla zaten ödüm kopuyor eşimin aldığı şeyleri yıkamaktan ellerimizi yıkamaktan ellerim yarıldı çocukların istekleri hiç bitmiyor anne kek yapsana börek yapsana onlarda hakli mutfaktan çıkmıyorlar onlarda psikolojik olarak yemeğe sardı of valla biktik hepimizde ya Allah kolaylık versin hepimize kızlar işimiz zor havalarda ısındı çıkmak istiyorlar bugünlerde geçecek inşallah ne diyelim

Şuan bahçede lego yapıyoruz çocuklar sürekli evde ve sürekli bişeyler yapmak istedikleri için kendi sevdiğimiz bişeylerlede vakit geçiremiyoruz ki can sıkımtımız nasl geçecek kendime vakit yok

Şuan bahçede lego yapıyoruz çocuklar sürekli evde ve sürekli bişeyler yapmak istedikleri için kendi sevdiğimiz bişeylerlede vakit geçiremiyoruz ki can sıkımtımız nasl geçecek kendime vakit yok
Sizin bahçeniz var bizde o da yok balkonda sürekli sıkılıyorlar

Hangi şehirdesiniz?
Benim en küçük çocuğum on yaşında beni çok fazla oyalamıyor tabii.. Ablalarıyla oynuyor, veya ders yapıyor. Bir de bizim en büyük şansımız babanesi üst katta, sıkıldıkça oraya gidiyor. Beni bunaltmadığı için size göre biraz daha rahatım.küçük çocuğu olanlar hele ki çalışanlar için korkunç bir süreç. Ama geçecek. Muhakkak geçecek
Sabır ve zaman biraz daha..

Sağlık çalışanları özellikle yoğun bakım doktor ve hemşireleri bu süreçte evlerine gitmiyorlar. Şimdi onların çocuklarının haberi var tv de. Ne üzüldüm içim acıdı çocuklar anne babalarını göremedikleri için ağlıyorlar. Görseler uzaktan, temas edemiyorlar. Kötünün kötüsü var hiç değilse çocuklarımıza temas ediyoruz. Ne yapalım buna da şükür

çok sağol canım benim valla bizim senin gibi boy/kilo arasına 10 fark yapmamız imkansız gibi bişi zaten ben şahsen 5fark yapsam razıyım boyumdan 5 kilo aşşağı hedefim var
Olur mu canım eve kapanmasaydık bu havalarda bol bol yürür 3 5 kilo atıverirdin önce sağlığımız yerinde olsunda bu yazımız çöp olcak gibi ama en azndan sonbaharda rahat oluruz belki ama hedefine eminim varcaksın
Tamam canım sağol yinede olmazsa dediğim gibi listeyi zor durumda bırakmam
Ooo bu durumda tabii ki diyet yapma canım. Gitmeni hiç istemem fakat önce sağlık. Bence bizimle ol yalnızca diyet yapma, sağlıklı beslen yeter. Hem sen yokken bize kim spor yaptıracak
Çok teşekkür ederim canım zaten ayrılamam burdan kürkçü dükkanım burası bikaç gündür spor için pamukprncess benim yerime bakmış sağolsun sorun olmucaksa onun için bu hafta o baksın ptesiden itibaren iyileşirimde zaten beraber spor yapmaya devam ederiz

Sen bu aralar o kadar çok iş yaptın ki bence dur bi dinlen artık
Öyle yapicam ama esimde boya almış hafta sonu badanaya devam edelim diyo eve kuş aldık oyalancak şey olsun diye oğlumda pek sevindi
Rabbim onlara göstermesin bı daha inşallah saglicakla atlatalim da eminim artık eskisi gibi olmaz hiç bişey daha temkinli oluruz
Kesinlikle öyle bide beni düşün takımı açtım sorumluluk aldım şimdi hadi deseneiz ilk ben bırakırım

Canım böyle olacağını bilsen açmazdın tabi mesela şu dönemde olsa açmazdın zaten ama iyi de oldu aslında frenledik kendimizi

Tamam güzellik bir hafta kadar bende spor işi

Aynen katılıyorum canım kafanızdan atın tatlı yemem lazım yok o bu düşüncesini sonu gelmez bunların hadi iradenizi koruyun kızlar başaracaz

Kızlar hepinizi çok iyi anlıyorum.
Ablam baya baya agladı kapalı alanda duramıyor pek... Abla etme gitme yapma dedim.
Yigenim üniversite sınavına gircek dershane kapandı.
Nefes alamıyorum teyze diyor.

Eba dan canlı dersler başladı peki benim ögrencimin bilgisayarı yok, akıllı telefonu yok
Bu ögrencilerim ne olcak?

Arkadaşlar geçecek buna inanın ve evde ne yapmayı seviyosanız onu yapın.
Yada canınız istemiyorsa hiç bişey yapmayın.

Kaptanım takım tam zamanında ve yerinde oldu hemde çogu 1.takımdan.
Elimizden geldigince yapcaz şu durumda kilo almamak bile bence çok güzel...

Kahvaltı 11.30
Peynirli 2 yumurtadan omlet, 3 ceviz ve zeytin, yeşillik domates, 2 kayısı

Akşam 17.45
1 tabak nohut, 2 kuru biber sarması, salata, yogurt (içinde kuru siyah üzüm ve üstünde 2 ceviz kırıgı)
1 sade kahve
45 dk tempolu yürüyüş
Suyumu içiyorum bolca
Hepinizi iyi geceler dilerim...

Yahu biz daha yeni geldik nereye gidiyorsunuz aaahayatta bırakmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…