- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.334
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #333.921
Gün içinde defalarca 100 er lez yaptım500 mü? Naptın sen yaw![]()
![Spor :spor: :spor:](/images/smiley/spor.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gün içinde defalarca 100 er lez yaptım500 mü? Naptın sen yaw![]()
Ah ah zamanında ben 50 dk dan Az yapmazdım35 dk ancak yapabildim pamuşum. Bunun tamamını yapan insanın önünde saygıyla eğilirim![]()
Kabak mantısı mı? İlk defa duyuyorum, nasıl bir şey acaba?Ben akşam ara ögün yapmıyorum.
Akşamda kabak mantısı yaptım.
Dukan birası yaptım.
masssallah ne diyeyim. Elemtere fiş kem gözlere şiş :))Gün içinde defalarca 100 er lez yaptım![]()
yaaAh ah zamanında ben 50 dk dan Az yapmazdım
Amin canım cümleten hepimizin kabul etsin ilk günlerde banada olurdu geçen sene vücüdun alışma sürecimiş aralıklarda tutmama rağmen rahat geçiyor ama bide sıcak değil hava ya ondada olabilir gerçi bu sene sıcağa denk gelmiyor iyi geçe4 diye tahmin ediyorum bakalımMaasallah canım Allah kabul etsin.
Ben dün baya zorlandım başım nasıl agrıdı.
Ramazan ayında bu kadar zorlanıyorum arada tutunca bi hoş oluyorum.
Amin canım. Benimde cigerlerimden aldılar 4 litre geçti gitti elhamdülillahBenim babanem de böbrekler bittiği için vücut su topluyordu. Tedavi sırasında onunda her gün çıkardığı idrarı tartardık.çok iyi biliyorum o kötü durumlarıAllah kimseye yaşatmasın
Canım kabagı rendeledim tavada güzelce soteledim.Kabak mantısı mı? İlk defa duyuyorum, nasıl bir şey acaba?
Onu bende yapıyorum canım ne güzel hemde sağlıklıCanım kabagı rendeledim tavada güzelce soteledim.
Yogurdun içine koyup karıştırdım.
Üzerine kıymalı sos yaptım.
En zorlandığım hareketlerden biri hadi bana kolay gelsinHarikayız kızlar yarın WALL SİT yapıyoruzGünün Finali
1. Pamukprncess 500
2. Diyetlikadn 300
3. Magickk 200
3. Mochachocolate 200
4. Fit blonde 160
5. Caroline84 100
6. Obezzto 20
![]()
Walla sit te önemli olan sayı değil süre mi nasıl hesaplicazHarikayız kızlar yarın WALL SİT yapıyoruzGünün Finali
1. Pamukprncess 500
2. Diyetlikadn 300
3. Magickk 200
3. Mochachocolate 200
4. Fit blonde 160
5. Caroline84 100
6. Obezzto 20
![]()
Süpersin, bugün nasıl oldun ?Herkese günaydııınnnn
An itibari ile 61.9cuma hedefim bugünden tuttu