• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Süpersin, bugün nasıl oldun ?
😊 sağol canm bugün baya iyiyim eşimin getirdiği ilaç çok iyi geldi 💓
Günaydınnnnnnn herkeseeeee ,❤ erken uyandım çay iciyorum daha kahvaltı yapmadım bekliyorum beyleri🙄
Napiyosunuz kizlar yarın cuma dikkat ediyoruz dimi
Günaydın kaptanım ohoo siz geç bile kalmışsınız 🤣 ben erkenden kalkıp temizlik yaptm evi havalandirdim kahvaltıyı hazırladm sonra bizimkileri kaldırdım kahvaltımızı yaptk bitirdik topladık sonra bahçeye geçtik şimdi bahçede çay faslındayız 😊 bu arada tabiki kaçamak yok 👍 ben bugün den -800grm oldm :KK66: yarına yine 100-200 grm daha gider sanırım

Canım kabagı rendeledim tavada güzelce soteledim.
Yogurdun içine koyup karıştırdım.
Üzerine kıymalı sos yaptım.
lezzetli gibi gözüküyor. Afiyet olsun

:KK200:Günün Finali :KK200:
1. Pamukprncess 500
2. Diyetlikadn 300
3. Magickk 200
3. Mochachocolate 200

4. Fit blonde 160
5. Caroline84 100
6. Obezzto 20

Harikayız kızlar yarın WALL SİT yapıyoruz :21: :21:

ben yine birinciliği kimseye kaptırmamışım. Ama sondan birinciliği :KK70:

Günaydın kaptanım ohoo siz geç bile kalmışsınız 🤣 ben erkenden kalkıp temizlik yaptm evi havalandirdim kahvaltıyı hazırladm sonra bizimkileri kaldırdım kahvaltımızı yaptk bitirdik topladık sonra bahçeye geçtik şimdi bahçede çay faslındayız 😊 bu arada tabiki kaçamak yok 👍 ben bugün den -800grm oldm :KK66: yarına yine 100-200 grm daha gider sanırım
yanlış hatırlamıyorsam dün rahatsızdınız biraz. Bugün nasılsınız?

Bu arada ben daha kahvaltı yapmadım :(

Canım dünkü menün dede sabah yumurta yoktu.
O iki elmanın yerine 2 tane köy yumurtası eklesene daha güzel olur.
Canım instagramda saglıklı yaşıyoruz var bi bak istersen.
Heleki insülin de sorun var.
benim eşim yumurta delisi onun yüzünden aşırı soğudum yumurtadan eskiden hergün yerdim mutlaka

Meyve çok geldi muzun büyüklüğü ne kadar.
Birde diyetin ilk başlarında pilav yememek daha iyi hızlı verirsin . Pirinç olduğu için diyorum bulgur haftada 1 yenebilir bence
muz küüçüktü ama dediğin gibi pilav makarna ekmek az da olsa olmuyor bana hala ödem içindeyim elim kolum acıyor resmen ben su orucuna girip ardından sigarayı bıraktığım gibi bu nişasta karbonhidratı bırakacağım

muz küüçüktü ama dediğin gibi pilav makarna ekmek az da olsa olmuyor bana hala ödem içindeyim elim kolum acıyor resmen ben su orucuna girip ardından sigarayı bıraktığım gibi bu nişasta karbonhidratı bırakacağım
su orucu nasıl oluyor .
sigarayı bırkmak zor ya ben halen ara ara paket alıp içiyorum sorsan bıraktım derim en doğrusu azaltmak sanırım

Oh oh maşallah bahçeniz mi var ne güzel yaaa bnde eşime dicem.bugun ormanlık bı yerlere götürsün bizi çok bunaldım evde gercektn ihtiyacim var bn hala vermredim oysa pazar günü -700düm 🙄 hedefine hemen ulascaksin gibi duruyo :D beni sollayamicaksin Allah'tan :D
lezzetli gibi gözüküyor. Afiyet olsun

ben yine birinciliği kimseye kaptırmamışım. Ama sondan birinciliği :KK70:
Ben listede bile yokum öyle düşün :D
Günaydın kaptan. Bu sabah tartıldım fakat istediğim sonuca halen varamadım:KK43: ama moral bozmak yok diete devam
Sabit misin canım ne durumda kilon izinli olarak dönüş yapcaksin senin durumunu konuscm kaptanlarla bakalim

yanlış hatırlamıyorsam dün rahatsızdınız biraz. Bugün nasılsınız?

Bu arada ben daha kahvaltı yapmadım :KK43:
Baya iyiyim canım çok teşekkür ederim dün hep yattım dinlendim iyi toparladı bide soğuk algınlığı ilaçı içtim oda iyi geldi bugün erkenden ayağa kalktım hava da çok güzel bahçede kızı oynatıyorum 😊

Oh oh maşallah bahçeniz mi var ne güzel yaaa bnde eşime dicem.bugun ormanlık bı yerlere götürsün bizi çok bunaldım evde gercektn ihtiyacim var bn hala vermredim oysa pazar günü -700düm 🙄 hedefine hemen ulascaksin gibi duruyo :KK70: beni sollayamicaksin Allah'tan :KK70:

Ben listede bile yokum öyle düşün :KK70:

Sabit misin canım ne durumda kilon izinli olarak dönüş yapcaksin senin durumunu konuscm kaptanlarla bakalim
Ay ağzından bal damlîyor hadi inşlh :nazar: :KK33::dua:
Evt kuzum yeni evin bahçesi var baya da büyük kocaman onu iyice temizledik filan bide kedi girmesin diye etrafına yeşil tellerden çektik baya güzel oldu tertemiz oldu çocuklar oynuyor şimdi 😊 içinde kocaman iki tane çam ağacı var bitane portakal bitane de gül var gerisinide biz ekicez yavaş yavaş bide kızım beyaz tavşan istiyor ona filan yer ayarlıycaz 🐇🌼🌻🌲🌲 eşimde bir tarafına güvercin koyucak 10tane filan yeter diyor ailecek bahçede oynuyoruz baya eylenceli😂

Evt kuzum yeni evin bahçesi var baya da büyük kocaman onu iyice temizledik filan bide kedi girmesin diye etrafına yeşil tellerden çektik baya güzel oldu tertemiz oldu çocuklar oynuyor şimdi 😊 içinde kocaman iki tane çam ağacı var bitane portakal bitane de gül var gerisinide biz ekicez yavaş yavaş bide kızım beyaz tavşan istiyor ona filan yer ayarlıycaz 🐇🌼🌻🌲🌲 eşimde bir tarafına güvercin koyucak 10tane filan yeter diyor ailecek bahçede oynuyoruz hergün 😂
Hayırlı uğurlu olsun canım. Güle güle oturun. Bahçeli ev en güzeli istediğin gibi her şey olsun. Hem eşin içinde bir uğraş olur kafasını dağıtması için oyalanır bence en güzelini yapmışsınız.

Okqiyio1iyeq0
Evt kuzum yeni evin bahçesi var baya da büyük kocaman onu iyice temizledik filan bide kedi girmesin diye etrafına yeşil tellerden çektik baya güzel oldu tertemiz oldu çocuklar oynuyor şimdi 😊 içinde kocaman iki tane çam ağacı var bitane portakal bitane de gül var gerisinide biz ekicez yavaş yavaş bide kızım beyaz tavşan istiyor ona filan yer ayarlıycaz 🐇🌼🌻🌲🌲 eşimde bir tarafına güvercin koyucak 10tane filan yeter diyor ailecek bahçede oynuyoruz baya eylenceli😂
Hayırlı olsun canım ay o bahçede ne güzel keyif yapılır bayada güzelleştireceniz gibi çok güzel yaşam alanı olmuş🤩🤩😍

20200409_044501(0).jpg

Sahur 4.30
Az domates biber kaşarla yumurta menemen demiyorum yumurtalı domates daha uygun olur sanki🤤😆
Zeytin peynir tereyağ
Fındık
Elma
Dereotu maydanoz

Su orucuna bende başlasım çok güzel olur aslında vücudu çok güzel arındırıyor. Hem bağırsak tembelliğine de iyi geliyor.
Siz nasıl tutuyorsunuz sadece saf su içerek mi yoksa sebzeleri sıvı hale getirip içerek mi ?

Walla sit te önemli olan sayı değil süre mi nasıl hesaplicaz
Aynen canım saniye tutucaz öyle yarışıcaz hareket etmeden squat şeklinde sırtımızı duvara yaslayıp beklicez geçen haftalarda yapmıştk o yüzden resim paylaşmadm ama istersen paylaşabilirim

Back