• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ay ağzından bal damlîyor hadi inşlh :nazar: :KK33::dua:
Evt kuzum yeni evin bahçesi var baya da büyük kocaman onu iyice temizledik filan bide kedi girmesin diye etrafına yeşil tellerden çektik baya güzel oldu tertemiz oldu çocuklar oynuyor şimdi 😊 içinde kocaman iki tane çam ağacı var bitane portakal bitane de gül var gerisinide biz ekicez yavaş yavaş bide kızım beyaz tavşan istiyor ona filan yer ayarlıycaz 🐇🌼🌻🌲🌲 eşimde bir tarafına güvercin koyucak 10tane filan yeter diyor ailecek bahçede oynuyoruz baya eylenceli😂
Güle güle oturun canım bende istiyorum apartmana tıkılıp kalıyoruz.
Çocuklar içinde iyi olur nasip.

Ay ağzından bal damlîyor hadi inşlh :nazar: :KK33::dua:
Evt kuzum yeni evin bahçesi var baya da büyük kocaman onu iyice temizledik filan bide kedi girmesin diye etrafına yeşil tellerden çektik baya güzel oldu tertemiz oldu çocuklar oynuyor şimdi 😊 içinde kocaman iki tane çam ağacı var bitane portakal bitane de gül var gerisinide biz ekicez yavaş yavaş bide kızım beyaz tavşan istiyor ona filan yer ayarlıycaz 🐇🌼🌻🌲🌲 eşimde bir tarafına güvercin koyucak 10tane filan yeter diyor ailecek bahçede oynuyoruz baya eylenceli😂
Rabbim ağzı tadıyla oturmayı nasip etsin 🥰🥰 bnde bahçeli ev istiyorum nasip olurda alırsak eğer çocuklar için çok iyi oluyo

Oh oh maşallah bahçeniz mi var ne güzel yaaa bnde eşime dicem.bugun ormanlık bı yerlere götürsün bizi çok bunaldım evde gercektn ihtiyacim var bn hala vermredim oysa pazar günü -700düm 🙄 hedefine hemen ulascaksin gibi duruyo :KK70: beni sollayamicaksin Allah'tan :KK70:

Ben listede bile yokum öyle düşün :KK70:

Sabit misin canım ne durumda kilon izinli olarak dönüş yapcaksin senin durumunu konuscm kaptanlarla bakalim
Hayır sabit değilim, bir kilo inmişim yine fakat daha fazla veririm diye düşünüyordum

Okqiyio1iyeq0

Hayırlı olsun canım ay o bahçede ne güzel keyif yapılır bayada güzelleştireceniz gibi çok güzel yaşam alanı olmuş🤩🤩😍
😊 sağol canm
Hayırlı uğurlu olsun canım. Güle güle oturun. Bahçeli ev en güzeli istediğin gibi her şey olsun. Hem eşin içinde bir uğraş olur kafasını dağıtması için oyalanır bence en güzelini yapmışsınız.
Sağol canm benim 😊

Kızlar çok üzgünüm bugün evde yakın zamanda ikinci tartıyi aldım o da kısa zamanda bozulduğu için kilomu bir doğru bir yanlış gösterdi durdu yani ib değeri ik gibi şeyler yazıyor bir 15 kg diyor bir 115 diyor birde 66 filan neyse arkadaki ayarla oynadım o kâr etmedi zaten 60 li olduğum için doğru kabul ettim, eşime yenisini aldırdım. Tok karına iki bar ayran içtim yemeği de yedim su da içtim ve 69 çıktım şok şok şok inşallah yarın 65 li rakamlar devam eder yarın da yoksa ben menü = yok Yazcam hiçbir şey yemicem yani yarını iple çekiyorum :(

Kızlar çok üzgünüm bugün evde yakın zamanda ikinci tartıyi aldım o da kısa zamanda bozulduğu için kilomu bir doğru bir yanlış gösterdi durdu yani ib değeri ik gibi şeyler yazıyor bir 15 kg diyor bir 115 diyor birde 66 filan neyse arkadaki ayarla oynadım o kâr etmedi zaten 60 li olduğum için doğru kabul ettim, eşime yenisini aldırdım. Tok karına iki bar ayran içtim yemeği de yedim su da içtim ve 69 çıktım şok şok şok inşallah yarın 65 li rakamlar devam eder yarın da yoksa ben menü = yok Yazcam hiçbir şey yemicem yani yarını iple çekiyorum :KK43:
Canm şuan yiyip içtiklerinle 69 ise sabaha 67 çıkabilirsin ama daha aşşağıda çıkmaz bence gün içinde 4kilo oynaması mümkün diil canm yiyip içilen ile tok karna akşam ben 1kilo fazla çkyrm ama bazıların 2de çıkabiliyor yani 67-68 çkması beklenir bu durumda geri kalan fark tartılar arasındaki farktır her tartı farklı olabiliyor 1-2 kilo değişir ondan hep aynı tartıyla tartılın derler bu tartı diğerinegöre 2kilo filan fazla tartıyor olmalı üzülme sonuçta sen ne kadar dikkat ettiğni uğraştğnı biliyorsun bu durumda tabiki kilo almış olamazsın cihaz değişimi ile alakalı vir durum bu yapacak bir şey yok ama listede nasl yazılacak sabah P Pinarbartu bilir onuda artık

Hayır sabit değilim, bir kilo inmişim yine fakat daha fazla veririm diye düşünüyordum
Tm o zmaan demek ki kilo vermişsin 🥰
Canm şuan yiyip içtiklerinle 69 ise sabaha 67 çıkabilirsin ama daha aşşağıda çıkmaz bence gün içinde 4kilo oynaması mümkün diil canm yiyip içilen ile tok karna akşam ben 1kilo fazla çkyrm ama bazıların 2de çıkabiliyor yani 67-68 çkması beklenir bu durumda geri kalan fark tartılar arasındaki farktır her tartı farklı olabiliyor 1-2 kilo değişir ondan hep aynı tartıyla tartılın derler bu tartı diğerinegöre 2kilo filan fazla tartıyor olmalı üzülme sonuçta sen ne kadar dikkat ettiğni uğraştğnı biliyorsun bu durumda tabiki kilo almış olamazsın cihaz değişimi ile alakalı vir durum bu yapacak bir şey yok ama listede nasl yazılacak sabah P Pinarbartu bilir onuda artık
Bnmde sormam lazım onu listede olsa bildirirdik tartı değişikliği diye ama listede değil suan kabul edilir mi listeye girişte bilmiyorum

Ben giysileri çıkarıp tartilirim normalde bir kilo da öyle gitse 66 çıkar ona da razıyım :( moralim bozuldu ya durduk yere

Kızlar çok üzgünüm bugün evde yakın zamanda ikinci tartıyi aldım o da kısa zamanda bozulduğu için kilomu bir doğru bir yanlış gösterdi durdu yani ib değeri ik gibi şeyler yazıyor bir 15 kg diyor bir 115 diyor birde 66 filan neyse arkadaki ayarla oynadım o kâr etmedi zaten 60 li olduğum için doğru kabul ettim, eşime yenisini aldırdım. Tok karına iki bar ayran içtim yemeği de yedim su da içtim ve 69 çıktım şok şok şok inşallah yarın 65 li rakamlar devam eder yarın da yoksa ben menü = yok Yazcam hiçbir şey yemicem yani yarını iple çekiyorum :KK43:
Sabah aç karnına tartıl, en iyi sonucu o verir. Yemekten sonra tartılırsan tabii ki oynuyor. Daha listeye girmedin nasıl olsa bir şey farketmez ama kiloyu fazla görmek tabi ki moral bozuyor:(

Üzülme canım tartı degisikligindendir birde tok tartılmışsın yarın aç tartil wc den sonra o tartın doğrudur normalde kaç kiloydun ki

Üzülme canım tartı degisikligindendir birde tok tartılmışsın yarın aç tartil wc den sonra o tartın doğrudur normalde kaç kiloydun ki
65. 7 yi gördüm hasarlı tartimda :( ama şimdi 69 yeni tartı ama tabi sabah aç karnına tartilinca göreceğiz bakalım

Sabah aç karnına tartıl, en iyi sonucu o verir. Yemekten sonra tartılırsan tabii ki oynuyor. Daha listeye girmedin nasıl olsa bir şey farketmez ama kiloyu fazla görmek tabi ki moral bozuyor:KK43:
Neyse ki grubu etkilemeyecek bu fark ama evet üzüldüm baya

Back