- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 208
- 40
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #333.901
Evet moralim de bozuldu ne yalan söyleyeyim. 2 gün asılcam iyice.Selam kızlar bugün dolunayın etkisiyle kilo fazla çıkıyormuş vücut su tutuyormuş sizde oldu mu öyle bişey
O zaman sorun yoktur canım.elime ayağıma bakıyorum şiş falan değil ama. En son pazar günü tartılmıştım çok da fazla bir değişiklik yoktu
Canım dünkü menün dede sabah yumurta yoktu.merhaba kızlar dün ki menüm;
kahvaltı: 1 dilim otlu ekmek-domates-salatalık-peynir
öğlen: sade türkkahvalsi 3-4 kare çikolata
akşam 5 tane lahana sarması ve yoğurt
sütlü have içtim 2-3 tane gün içinde 2 elma yedim
Canım ben bi pogaça yedim ondan diye nasıl kötü oldum öyle spor yapıp duruyorum.Bende bunu bir sayfada gördüm ve rahatladım dolunayın etkisi çok
Bende yok canm benden 200grm daha gitmis ve şuan da cumaya göre -700 oldm ben 62.0 ımçok kafaya koydum ya beni bu kez ay bile tutamıyor
Canım annem yapıp yollamış sıcaktı bende pişman oldum ne kadar emek veriyorumPoğaça dışında güzel gitmişsin canım poğaca olmasaydı iyiymiş ama afiyetler olsun
Maasallah canım Allah kabul etsin.
Evet yaa bizde her fırsatta balkona atiyoz kendimiziBazen bende giremiyorum site kasıyor buradada havalar baya güzel ama dışarı çıkamıyoruz malesef şu günler bitsin çıkıp evin yolunu unutasım var
Yarın bakicam canım aktif anlarınızı eski bilgilerini de bulursam eklicemBu hafta takımda miyiz kaptancim
Ben akşam ara ögün yapmıyorum.Kızlar tartıya 2gün kaldıneler yapıyorsunuz bakalım
Ne kadar artı çıktın poğaça da karbonhidrat olduğundan hemde dolunayın etkisi iyice artı çıkmışsındırCanım ben bi pogaça yedim ondan diye nasıl kötü oldum öyle spor yapıp duruyorum.
Cumaya erken çıksın diye.
300 gram fazla çıktı ne yapım menümede baksana bi canımNe kadar artı çıktın poğaça da karbonhidrat olduğundan hemde dolunayın etkisi iyice artı çıkmışsındır
Pump it up nasıldı obeztomm sardı mi seniBugünkü menüm
Sabah:iki sucuklu yumurta, peynir, zeytin, domates, turp, üç biber
Ara:bir elma
Akşam:çorba, kereviz, bir parça tavuk salata
Su :2 litre
Spor:bugünkü spordan 20 tane+50 mekik
35 dk pump it
Benim babanem de böbrekler bittiği için vücut su topluyordu. Tedavi sırasında onunda her gün çıkardığı idrarı tartardık.çok iyi biliyorum o kötü durumlarıO zaman sorun yoktur canım.
1.hamileligimde su topladı vucüdum doktor içirdigi suya ve serumu bakıp idrara bakmak için tartıyodu.
Bende sabah fazla gelince Dukan birası yaptım. Ödem atayım diye.
500 mü? Naptın sen yawSabah omlet zeytin6, kkpeynir, TK tahinpekmez bir ısırık ekmek
Öğlen buğday nohut çorbası
Aksam 6 adet sarma
Ara bir avuç kuruyemiş
Şu 2 lt spor 35 dk pump it up 500 adet bugünün hareketini de yaptım :)
35 dk ancak yapabildim pamuşum. Bunun tamamını yapan insanın önünde saygıyla eğilirimPump it up nasıldı obeztomm sardı mi seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?