- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.235
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #333.861
elime ayağıma bakıyorum şiş falan değil ama. En son pazar günü tartılmıştım çok da fazla bir değişiklik yoktuOndan olabilir canım benim eşimde oturduğu yerden terler.
Ama yinede kendini gözle çok az gidiyorsan sorun olabilir. Yoksa vücudun su mu tutuyor?
Yaa ben bunu nasıl atladım! Kesinlikle ondanSelam kızlar bugün dolunayın etkisiyle kilo fazla çıkıyormuş vücut su tutuyormuş sizde oldu mu öyle bişey
Bende bunu bir sayfada gördüm ve rahatladım dolunayın etkisi çokYaa ben bunu nasıl atladım! Kesinlikle ondan
Dolunay var bugün,yarından sonra ay küçülüyor. Ohh Bee :)) rahatladım gerçekten
Bende yok canm benden 200grm daha gitmis ve şuan da cumaya göre -700 oldm ben 62.0 ımSelam kızlar bugün dolunayın etkisiyle kilo fazla çıkıyormuş vücut su tutuyormuş sizde oldu mu öyle bişey
Aynen verecez ama ne kadar acaba dışardakiyle bir olmuyor gerçekten şuan korusakta kârdırDimi ya çok saçma, biz zayiflicaz bence ama ne kadar olduğu da önemli. Evde istediğin kadar hareketli ol, dışardaki gibi olmuyor. Baya az yemek lazım
Aynen canım niyetliydim saol gel beraber olsun🍽sen de oruç tuttun sanırım afiyet olsun canım
Poğaça dışında güzel gitmişsin canım poğaca olmasaydı iyiymiş ama afiyetler olsunDün siteye gidermiyordum bir türlü dünkü hareketi 210 adet yaptım. 30 dk pump it up su 2 lt
Sabah iki dilim ekmek bol yeşillik salata, haşlanmış yumurta TK tahinpekmez peynirkk, zeytin
Öğlen special k
Akşam 1 dolma 6 sarma
Ve gece maalesef çocuklara poğaça yaptım b
İki adet yedim
Bugünde varım iki gündür bildiğim yerden geliyorHemde çok ya apartmanda kimseyle karşılaşmıyorum bile evden çıkarken onlar çıkçaksa çıkmayıp bekliyolar
İlk katılışın hatrına listeyi güncellerim
Olsun bi başlangıç oldu bu gün daha çok yaparsın
Görünce bende inanamadim bugün alkışlamak istiyorum seni ona göreBenim rakamım nedir öyle
ben tartıldım bugün fazlayım ama regli şişliği birde dün tuz yedim tansiyonum kötü oldu onun etkisi olabilir diye düşündümSelam kızlar bugün dolunayın etkisiyle kilo fazla çıkıyormuş vücut su tutuyormuş sizde oldu mu öyle bişey
llah kabul etsin canım.Aynen canım niyetliydim saol gel beraber olsun🍽
Ben giriyormuyum listeye ? 1 kilo gidecek gibi cumaya kadar boşa gitmesinKızlar tartıya 2gün kaldıneler yapıyorsunuz bakalım
Ben giriyormuyum listeye ? 1 kilo gidecek gibi cumaya kadar boşa gitmesin
Temizlik yapıyorum canım bitince spor yapmayı düşünüyorum yani inş yapacamKızlar tartıya 2gün kaldıneler yapıyorsunuz bakalım
Amin canımben tartıldım bugün fazlayım ama regli şişliği birde dün tuz yedim tansiyonum kötü oldu onun etkisi olabilir diye düşündüm
llah kabul etsin canım.
Kolay gelsin canm yansın yağlarTemizlik yapıyorum canım bitince spor yapmayı düşünüyorum yani inş yapacamsen napıyon canım
Yat dinlen boşver sporu zaten ilaç falan aldınmı aman dikkat et kendine canım benimKolay gelsin canm yansın yağlar
Ben bugün spor yapamıycam malesef çok hastayımboğazlarm çok kotü üşüme titreme halsizlik var yatıyorum neyseki hastalık ile iştah iyice gittiği için diyet sorunsuz gidiyor yarına 61 i görürüm sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?