- 4 Ocak 2020
- 2.223
- 6.009
- 158
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #333.721
Elinden gelmeyen anlarida bı öğrensek miÖncelikle hepinize merhaba.
Diyetime elimden geldiğince dikkat ettim.
35 dk tempolu yürüdüm.
100 İpsiz atladımmelisa-
Suyumu içtim.
İyi geceler...
Akşam yemeği yapmaya usenenlerde bugünSabah klasik menü iki dilim ekmek omlet TK tahinpekmez peynirkk, zeytin
Öğlen lahana çorbası
Akşam çeyrek tost ,kk peynir ve zeytin
Spor 30 dk pump it up su 2 lt
Guzeell beğendiğim karnabahar çok severimBugün
Kahvaltı 1 yumurta 1 dilim ekmek 1 dilim peynir 7 zeytin
Ara 1portakal 1 bardak kefir 5 badem
Akşam kiymali karnıbahar yemeği salata yoğurt
2 lt su
50 dk koşu bandı
100 ipsiz ip atlamamelisa-
Anneannemlere bakıyordumya canım ben. Gelen gidene benden dert yanmaya başladı. Temizlik çok yapıyormuşum. Her şeyi teyzeme anlatıyormuşum. Sonuçta bir şey olunca hepsinin haberi olsun istiyorum bunun neresi kötü anlamıyorum. Bu tarz saçma sapan şeyler ama benimde sabrım kalmadı.Kuzum ben kaçırdım sanırım ne oldu
inşallah canım yaa
şu aralar hastaneye çok zorda kalmadıkça gitmem zaten. Eczaneden alıp başlayayım o zaman.
Bu arada ben de takviyelerimi almaya çalışıyorum. B12 ve özellikle d vitamini es geçmem. Hastalıkla uğraştığımız bu dönemde daha da dikkat ediyorum hem kendim hem de çocuklar için
diet yapan bir eşiniz olduğu için şükredin bence. Bizimki kahvaltıda öğlen ne yiyeceğimizi soruyoryemek tarifi sitelerinde geziyor
sayın bakanım ben muafım değil mi bu listeden? Spordan değil yalnız şu alengirli sporlar dan. Lütfen ben yaşlı ve şişko bir bağyanım
Madem sayaçlı ipin var bi 2000 bekliyoruz sonn 1 buçuk saat
Öncelikle hepinize merhaba.
Diyetime elimden geldiğince dikkat ettim.
35 dk tempolu yürüdüm.
100 İpsiz atladımmelisa-
Suyumu içtim.
İyi geceler...
İşte o yüzden ipsiz atlıyoruz çünkü benimde yokBnm bir ipin bile yok sayacini gectim
Sade ve besleyiciMenüm
Sabah elma ve Muzlu Sütlü yulaf
Öğlen
1 tas yoğurt
Aksam
Yumurtalı pırasa ve yeşil salata
2 litre su
melisa- 200 İpsiz ip atlama
İsimleri alengerli dursa da çok karışık hareketler değil tabi zorlucaksa asla yapma ben grubun genelini bilgilendirmek için aklıma gelen herkesi etiketledim yapmak istediğin olursa diye mesela bugün çok ağır bi hareket değildi 50 tane bile olsa yapılabilir
magickk harikasınız kızlar katılım için sağolun
İşte o yüzden ipsiz atlıyoruz çünkü benimde yok
Evet haklısın sabah son meyveleri yedim yarın alışveriş yapicamSade ve besleyicimeyve de yiyeymisin canım keskem
En iyisi bulduğun ilk fırsatta evine dönmen canım sen elinden geleni yapmışsın gerisini yapamayanlar düşünsünAnneannemlere bakıyordumya canım ben. Gelen gidene benden dert yanmaya başladı. Temizlik çok yapıyormuşum. Her şeyi teyzeme anlatıyormuşum. Sonuçta bir şey olunca hepsinin haberi olsun istiyorum bunun neresi kötü anlamıyorum. Bu tarz saçma sapan şeyler ama benimde sabrım kalmadı.
Olur mu canım asıl sen sağol kilo veriyorsak sayende normalde tek sporla kalıyordum ayrıca hareket eklemiyordum senin verdiğin listeyle disiplin sağlıyoruz ama hergün yapamıyorum bende yapabildiğim kadarİsimleri alengerli dursa da çok karışık hareketler değil tabi zorlucaksa asla yapma ben grubun genelini bilgilendirmek için aklıma gelen herkesi etiketledim yapmak istediğin olursa diye mesela bugün çok ağır bi hareket değildi 50 tane bile olsa yapılabilir
Babamda yarın izin almayı denicek bakalım. Nasıl olacak bilmiyorum. Durum çok kötü.En iyisi bulduğun ilk fırsatta evine dönmen canım sen elinden geleni yapmışsın gerisini yapamayanlar düşünsün
Anladım canım lafı bir yerden bir yere aktarırken bazılarının işine gelmez.Anneannemlere bakıyordumya canım ben. Gelen gidene benden dert yanmaya başladı. Temizlik çok yapıyormuşum. Her şeyi teyzeme anlatıyormuşum. Sonuçta bir şey olunca hepsinin haberi olsun istiyorum bunun neresi kötü anlamıyorum. Bu tarz saçma sapan şeyler ama benimde sabrım kalmadı.
Alır inş canım herşeyin bir yolu vardır yarın olsunda illa çözüm yolu bulunurBabamda yarın izin almayı denicek bakalım. Nasıl olacak bilmiyorum. Durum çok kötü.
Ahu ah eskiden ne pilates ip atlama zumba peş peşe yapardım şimdi birini yapana alkış iki çocukla . Ben ipini maalesef bulamadımİsimleri alengerli dursa da çok karışık hareketler değil tabi zorlucaksa asla yapma ben grubun genelini bilgilendirmek için aklıma gelen herkesi etiketledim yapmak istediğin olursa diye mesela bugün çok ağır bi hareket değildi 50 tane bile olsa yapılabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?