Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Fit hanım
Schöner hanım
Magickk hanım

Lütfen benim için tartışmayın. Reca ediyorum
Kuzum tartışmıyoruz fit benim demek istedigimi anlar bende onu anlıyorum zaten.
Sıkıntı yok yani
Kızlar dün protein yemediğimden mi yoksa başka sebepten mi bilinmez akşam üstü çok acıktım. Yemek yememek için erkenden yattım.yatakta resmen karnım gurul guruldu o vakit yesem dünyayı yerdim
Miden küçülüyor erken uyumak ile iyi yapmışsın. Protein olarak sebze yemeklerinin yanına yoğurt yiyormusun şuan Aklım da değil. Birde acıkınca salatalık ye iyi geliyo
Kızlar günaydın
Kuzenim vefat etmiş bugun daha gencecik ti dünde oğlu doğmuş ne kötü bir his bu ya
Allah rahmet eylesin canım neyden vefat etti.
Allah eşine sabır versin

Kuzenim erkek eşi de hastane de ne kötü durumdadır şimdi Allah im düşünemiyorum bile
Çok gençmiş canm çok üzüldüm bebek babasını hiç tanıyamadı en çokda bebeğe üzdüm kadının durumu ayrı acı lohusalığını bile atlatamadan böyle bir acı ve babasız bebek büyütmek sorumluluğu valla çok acı olmuş Allah yardm etsin bir rahatsızlığımı vardı kuzeninin canm yoksa kaza filan mı geçirdi?

zaten dediklerin çok doğru kuzum bende en son yazmda magick e aynını yazdm normalde çok faydası var ama şuan ne kadar yağ yaksak kâr modunda olduğumuz için yüksek yağ yakamı yapan sporlara odaanmak daha iyi diye yazmsdm aynen zaten 3müz de aynı şeyleri düşünüyoruz ortada tartışabilinicek biz şey yok ki o yüzden obezzto onlar benim canımmm zaten aynı diil çok farklı düşündüğümüz konu olsa gene tartşmayz herkes özgür ve farklı olmak güzel görüşünümüzü birbirimize anlatrz okadar ben schoner ın da magickk e de çok değer veriyorum asla üzmek istemem heleki basit seyler için asla

Kızlar günaydın
Kuzenim vefat etmiş bugun daha gencecik ti dünde oğlu doğmuş ne kötü bir his bu ya
başınız sağolsun. Çok üzücü bir durum..

biliyorum canım tartışmadığınızı, No problem leslieden buraya geldiğimiz için öyle dedim. Yalnız ben de yoganın terletmediğini düşünürdüm, meğer yanlış biliyormuşum, öyle değilmiş..

Ben sebze yediğim vakit muhakkak yoğurt yiyorum ama et kesinlikle daha tok tutuyor. Bundan sonra sebze yediğimde biraz daha geç saatte ve fazla yiyeceğim

Bende bir an bu kız bu hafta yağ yakarken bir kaç tanede fazla kemik filan mı çıkartmayı planlıyor dedim yoksa tek yağla kasla olmaz yada uçuk kız gibi 2-3 kiloluk takma saç taktırdı isen onu çıkarırsın ozaman da olabilir tabi haha ucukgenclik o neydi ne günlerdi ya

Aynen öyle kuzum hislerime tercüman oldun

Aynen öyle canım hepimiz farklı sporlar yapıyoruz maksat hangisinden fayda görüyorsak ve yapabiliyorsak ona yönelmek ve yağ yakmak hadi leslie yapalım muhabbetin üstüne iyi gider

Yaa canım bsiniz sağolsun yazık minicik bebeğe de annesine de çok üzüldüm
Cok üzüldüm canım ya Allah rahmet eylesin cocugunuda göremedi ne kadar kötü sabır versin
Sağolun kızlar
Böbrek hastasıydı canım tam bilmiyorum ki en son geçen sene gördüm son gorusummus demek
Üç tane çocuğu daha var bu dördüncü ve evet göremedi hepsi çok küçücük hele eşini düşünemiyorum bile

Bende P Pinarbartu rakam hatası yaptı sandım ama gerçekten 1haftada 2.5 kilo mu vermeyi hedefliyor hemde 57 li kilolarda iken pınar ciddimisin ?
Tabikide hayır nasi verem bı haftada o kadar
Göbeğimi aldirxam

Keşke o günlerde olsam en azından 65 leri görmüştüm ah ah. Şimdi 75 ve üstü durumum çok kötü çarşıya da inemiyorum. Kaç kiloyum acaba ya ölücem burada meraktan.
O saçları kafamda nasıl taşıdım ben ya haketten helede yıkayınca kafamı tartamıyordum.

Yakında bnde saç taktiririm bu gidişle cananım kıvırcık gür saçlarım oldu düz seyrek hiç memnun değilim halimdennnnn

Yakında bnde saç taktiririm bu gidişle cananım kıvırcık gür saçlarım oldu düz seyrek hiç memnun değilim halimdennnnn
Bende seviyordum aslında yıka kurusun şekil vermeye gerek yoktu. Zorluğuda yoktu. Tek sorun saçımı ören kişi istediğim gibi öremediği için çabuk çözülmüştü. Ah büyük şehirlerin gözünü seveyim her şeyin en iyisini oralarda yaptırabiliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…