- Konu Sahibi Pinarbartu
- #333.441
Maşallah süpersin canım yaGünaydın kizlaaarrr sabah 57.5 çıktım bu hafta 55ya inicem inşallah![]()
![KK9 :KK9: :KK9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah süpersin canım yaGünaydın kizlaaarrr sabah 57.5 çıktım bu hafta 55ya inicem inşallah![]()
Kuzum tartışmıyoruz fit benim demek istedigimi anlar bende onu anlıyorum zaten.Fit hanım
Schöner hanım
Magickk hanım
Lütfen benim için tartışmayın. Reca ediyorum![]()
Miden küçülüyor erken uyumak ile iyi yapmışsın. Protein olarak sebze yemeklerinin yanına yoğurt yiyormusun şuan Aklım da değil. Birde acıkınca salatalık ye iyi geliyoKızlar dün protein yemediğimden mi yoksa başka sebepten mi bilinmez akşam üstü çok acıktım. Yemek yememek için erkenden yattım.yatakta resmen karnım gurul gurulduo vakit yesem dünyayı yerdim
Allah rahmet eylesin canım neyden vefat etti.Kızlar günaydın
Kuzenim vefat etmiş bugun daha gencecik ti dünde oğlu doğmuşne kötü bir his bu ya
![]()
Pınar hedefin büyük hadi bakalımGünaydın kizlaaarrr sabah 57.5 çıktım bu hafta 55ya inicem inşallah![]()
Çok gençmiş canm çok üzüldüm bebek babasını hiç tanıyamadı en çokda bebeğe üzdümKuzenim erkek eşi de hastane de ne kötü durumdadır şimdi Allah im düşünemiyorum bile![]()
Yaa canım bsiniz sağolsun yazık minicik bebeğe de annesine de çok üzüldümKuzenim erkek eşi de hastane de ne kötü durumdadır şimdi Allah im düşünemiyorum bile![]()
56 olcakti oPınar hedefin büyük hadi bakalım
Kuzum tartışmıyoruz fit benim demek istedigimi anlar bende onu anlıyorum zaten.
Sıkıntı yok yani
Miden küçülüyor erken uyumak ile iyi yapmışsın. Protein olarak sebze yemeklerinin yanına yoğurt yiyormusun şuan Aklım da değil. Birde acıkınca salatalık ye iyi geliyo
Allah rahmet eylesin canım neyden vefat etti.
Allah eşine sabır versin
Cok üzüldüm canım ya Allah rahmet eylesin cocugunuda göremedi ne kadar kötü sabır versinKızlar günaydın
Kuzenim vefat etmiş bugun daha gencecik ti dünde oğlu doğmuşne kötü bir his bu ya
![]()
Bende P Pinarbartu rakam hatası yaptı sandım amaPınar hedefin büyük hadi bakalım
başınız sağolsun. Çok üzücü bir durum..Kızlar günaydın
![]()
biliyorum canım tartışmadığınızı, No problemKuzum tartışmıyoruz fit benim demek istedigimi anlar bende onu anlıyorum zaten.
Sıkıntı yok yani
Miden küçülüyor erken uyumak ile iyi yapmışsın. Protein olarak sebze yemeklerinin yanına yoğurt yiyormusun şuan Aklım da değil. Birde acıkınca salatalık ye iyi geliyo
Allah eşine sabır versin
Bende bir an bu kız bu hafta yağ yakarken bir kaç tanede fazla kemik filan mı çıkartmayı planlıyor dedim yoksa tek yağla kasla olmaz56 olcakti o![]()
Aynen öyle kuzum hislerime tercüman oldun![]()
zaten dediklerin çok doğru kuzum bende en son yazmda magick e aynını yazdm normalde çok faydası var ama şuan ne kadar yağ yaksak kâr modunda olduğumuz için yüksek yağ yakamı yapan sporlara odaanmak daha iyi diye yazmsdm aynen
zaten 3müz de aynı şeyleri düşünüyoruz ortada tartışabilinicek biz şey yok ki o yüzden
obezzto onlar benim canımmm zaten aynı diil çok farklı düşündüğümüz konu olsa gene tartşmayz herkes özgür ve farklı olmak güzel görüşünümüzü birbirimize anlatrz okadar ben schoner ın da
magickk e de çok değer veriyorum asla üzmek istemem heleki basit seyler için asla
![]()
Aynen öyle canım hepimiz farklı sporlar yapıyoruz maksat hangisinden fayda görüyorsak ve yapabiliyorsak ona yönelmek ve yağ yakmak hadi leslie yapalım muhabbetin üstüne iyi giderbaşınız sağolsun. Çok üzücü bir durum..
biliyorum canım tartışmadığınızı, No problemleslieden buraya geldiğimiz için öyle dedim. Yalnız ben de yoganın terletmediğini düşünürdüm, meğer yanlış biliyormuşum, öyle değilmiş..
Ben sebze yediğim vakit muhakkak yoğurt yiyorum ama et kesinlikle daha tok tutuyor. Bundan sonra sebze yediğimde biraz daha geç saatte ve fazla yiyeceğim
Kuzum tartışmıyoruz fit benim demek istedigimi anlar bende onu anlıyorum zaten.
Sıkıntı yok yani
Allah eşine sabır versin
Çok gençmiş canm çok üzüldüm bebek babasını hiç tanıyamadı en çokda bebeğe üzdümkadının durumu ayrı acı lohusalığını bile atlatamadan böyle bir acı ve babasız bebek büyütmek sorumluluğu valla çok acı olmuş Allah yardm etsin
bir rahatsızlığımı vardı kuzeninin canm yoksa kaza filan mı geçirdi?
Yaa canım bsiniz sağolsun yazık minicik bebeğe de annesine de çok üzüldüm
Cok üzüldüm canım ya Allah rahmet eylesin cocugunuda göremedi ne kadar kötü sabır versin![]()
Sağolun kızlarbaşınız sağolsun. Çok üzücü bir durum..
biliyorum canım tartışmadığınızı, No problemleslieden buraya geldiğimiz için öyle dedim. Yalnız ben de yoganın terletmediğini düşünürdüm, meğer yanlış biliyormuşum, öyle değilmiş..
Ben sebze yediğim vakit muhakkak yoğurt yiyorum ama et kesinlikle daha tok tutuyor. Bundan sonra sebze yediğimde biraz daha geç saatte ve fazla yiyeceğim
Tabikide hayırBende P Pinarbartu rakam hatası yaptı sandım amagerçekten 1haftada 2.5 kilo mu vermeyi hedefliyor hemde 57 li kilolarda iken
pınar ciddimisin ?
Göbeğimi aldirxamBende bir an bu kız bu hafta yağ yakarken bir kaç tanede fazla kemik filan mı çıkartmayı planlıyor dedim yoksa tek yağla kasla olmazyada uçuk kız gibi 2-3 kiloluk takma saç taktırdı isen onu çıkarırsın ozaman da olabilir tabi haha
![]()
ucukgenclik o neydi ne günlerdi ya
![]()
Üzülme kuzum herkes durumun farkında gidemiceni de biliyorlar anlayış göstericekklerdir sende evladına odaklan onun için üzme kendiniEn kötüsü de hiç birine destek olamamak ya kızlar böyle zamanlarda iyice çaresiz hissediyorum kendimi ya![]()
Keşke o günlerde olsam en azından 65 leri görmüştüm ah ah. Şimdi 75 ve üstü durumum çok kötü çarşıya da inemiyorum. Kaç kiloyum acaba ya ölücem burada meraktan.Bende bir an bu kız bu hafta yağ yakarken bir kaç tanede fazla kemik filan mı çıkartmayı planlıyor dedim yoksa tek yağla kasla olmazyada uçuk kız gibi 2-3 kiloluk takma saç taktırdı isen onu çıkarırsın ozaman da olabilir tabi haha
![]()
ucukgenclik o neydi ne günlerdi ya
![]()
Yakında bnde saç taktiririm bu gidişle cananım kıvırcık gür saçlarım oldu düz seyrek hiç memnun değilim halimdennnnnKeşke o günlerde olsam en azından 65 leri görmüştüm ah ah. Şimdi 75 ve üstü durumum çok kötü çarşıya da inemiyorum. Kaç kiloyum acaba ya ölücem burada meraktan.![]()
O saçları kafamda nasıl taşıdım ben ya haketten helede yıkayınca kafamı tartamıyordum.![]()
Bende seviyordum aslında yıka kurusun şekil vermeye gerek yoktu. Zorluğuda yoktu. Tek sorun saçımı ören kişi istediğim gibi öremediği için çabuk çözülmüştü. Ah büyük şehirlerin gözünü seveyim her şeyin en iyisini oralarda yaptırabiliyorsun.Yakında bnde saç taktiririm bu gidişle cananım kıvırcık gür saçlarım oldu düz seyrek hiç memnun değilim halimdennnnn