- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #2.461
500 akrep ama hic spor yok bende
slm kızlar
2. olmusuz bunlar benden sızea.s.
8. takım duraklarsa haftaya 1. bız oluruz ınsallah kızlar hadı bakalım
aksam hamsı bugulama ve salata yedım
sımdıde acık cay ıcıyorum
Herkese guzel haftasonu dılıyoruma.s.
slm kızlar
2. olmusuz bunlar benden sızea.s.
8. takım duraklarsa haftaya 1. bız oluruz ınsallah kızlar hadı bakalım
aksam hamsı bugulama ve salata yedım
sımdıde acık cay ıcıyorum
Herkese guzel haftasonu dılıyoruma.s.
begümcüm tarif için tşkler denemeyi düşünüyorum lahanaan gına geldi yogurda bayılırm
canim tesekkur ederim vermis oldugun tarif icin hadi yarin yapiyorum oldumu beraber yapalimm sizlerde isterseniz beraber yapabiliriz kizlar
bende oglen 1 kase kellogs yedım
arada elma yıcem
aksamada hamsı yapcam, salatayla bıraz ondan yerım artıknaniknanik
begum corba tarıfın cok guzel
bende yarın turk marketınden bugday alabılırsem yaparım haftasonu baslayalım kızlar, haftada 4 kılo cok guzel gercı ben 1 kıloya bıle razıyım...
Begum kız butun gun o corbamı yenılecek sen nasıl yapıyorsun..
evt begümcüm diyeti biraz daha acarmısın sadece bunu mu yiyoruz daha önce yaptınmı bende midemde gaz problemi var agrı fln olur mu acaba?
begümcüm faydalı bilgileri bizmşe paylaştığın için sana çok teşekkür ediyorum.bu çorbayıda siz bi yapın neticeye göre ilerde bende yapabilirim.özellikle neslihanda işe yararsa bizdede işe yarar gibime geliyo.
ikinciyiz canim uff ya neyse haftaya artikin n eyapalim valla bence buda guzel bir derece kizlar hepinizi coook coook tebrik ediyorum ya supersiniz vallaaaaaaa
sizleri cook seviyorumm
ikinciliginizi tebrik ederim kıslar darısı haftaya 1 liginize ..
KARDEŞ TAKIM..:teytey:
2. LİĞİNİZİ KUTLUYORUM..:hooray:
BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM..:teytey:
kızlarrr sevgililer gününüz kutlu olsuna.s.a.s.
Arkadaşlar hepinizin sevgililer günü kutlu olsun.
gunaydin kizlar oncelikle gecmisi okudum takimimizi tebrik eden arkadaslara ayrica cok ock tesekkur ederim
hatice canim cok guzel olmus ohh ya verdiklerini gorelimde nesemiz yerine gelsin dimi ama dunku yediklerinede gelincee bende gecende senin gibi yaptim mide agrisindan yatamamistim bilee ama toparlarsin aksamki pisma,lik bence seni dahada cok motive edecek
akrep33 sana tesekkurler canim bana ve arkadaslarima verdigin destek icin
zeynepcimcanim bence o metabolizmai yiyerek sasirtmasa birdaha spor yaparak yada metabolizma hizlandiracak seyleri yaparak sasirtt ama yinede gec degil artik siki bir diyete girmek sart
eylulce canim sende cok guzel devam ediyorsun sakin birakma herhafta 500gr bence superr ama arada bir kiloda gitse iyi olur bee ne dersin
ayy aklim cok durgun bugun kizlar zaten cokta isim var cevap yazmadigim arkadaslar kusuruma bakmasinlar herkezi seviyorum opuldunuzz
sevgililer gununuzde ktlu olsun gerci ben pek sevmiyom bugunleri esimede diyom ne yapacaz diye biz sevgili degiliz diyoo bende yarini evliler gunu olarak ilan ettim oyuzden yarin kendi gunumuzu kutluyacagiz
hadi simdi ben kacar bayanlar hepinize iyi hafta sonlari gelemiyebilirim bugun aksamda sanirim midafirim gelecek haberiniz olsun
cnmsabah normal bir kahvaltı yapabilirsin aslında ama genelde 3 öğün yiyorlar sırf bunu ama ben sabah kahvaltı yapmayı tecih ediyorum genelde
cnm walla bende gaz yapmadı ama bilemiycem sende yaparmıı bir dene istersen
rica ederim cnmm burda maksat paylaşım değilmi zaten:)
cnm olsun haftaya sıkarız biraz daha birinci oluruzzzzzz Şeniz
teşekkürler
çok teşekkür ederizzz:içelim:
saol cnm seninde kutlu olsun
soal cnm hepimizin kutlu olsunnnŞeniz
kıs bana bak götürme yine misafir bahanesiyle başladınmı bakem sen çorbayaaaa bu arada yarınki günü evliler günü ilan etmişsin şeker bekarlar ne yapcak öptümm kobacannn
birşey değil cnmmm bende tadı süper walllaa
hadi bakalım başlayalım hep beraberrr nasıl olcek
Begüş ne kadar güzel tickerin var senin ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?