Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

slm kızlar
2. olmusuz bunlar benden sızea.s.
8. takım duraklarsa haftaya 1. bız oluruz ınsallah kızlar hadı bakalım
aksam hamsı bugulama ve salata yedım
sımdıde acık cay ıcıyorum

Herkese guzel haftasonu dılıyoruma.s.

merhaba herkese
cok yogun bi gün geçirdim giremedim çok
bugun baktım böyle olmucak metabolizmayı şaşırtmak için istedigim gibi yedim
yarın tekrar rejime devam bakalım haftaya ne kadar gidicek..
bi de su begümün söyledigi çorbayı merak ediyorum yapsam mı acaba

Günaydın arkadaşlar.Bana ne ceza verirseniz verin çok kötü yemek yedim dün gece.Su börekleri,kekler,poğaçalar.Haddi hesabı yok yediklerimin.Hala midem ağrıyor.Bende çorba yada pirinç lapasına başlamalıyım spor da yapamadım.YAaa ben artık boşlamaya başladım.

Tebrik ederim bizisüprizzzzzKızlar ama haftaya hep beraber ya çorba yada pirinç lapasına başlıyalım.Olur mu,siz yaparsanız bende yaparım.

Güzel bir menü.Bende akşam pasta börek yedim.Vicdan azabı çekiyorum şu an

gunaydin kizlar oncelikle gecmisi okudum takimimizi tebrik eden arkadaslara ayrica cok ock tesekkur ederim
hatice canim cok guzel olmus ohh ya verdiklerini gorelimde nesemiz yerine gelsin dimi ama dunku yediklerinede gelincee bende gecende senin gibi yaptim mide agrisindan yatamamistim bilee ama toparlarsin aksamki pisma,lik bence seni dahada cok motive edecek
akrep33 sana tesekkurler canim bana ve arkadaslarima verdigin destek icin
zeynepcimcanim bence o metabolizmai yiyerek sasirtmasa birdaha spor yaparak yada metabolizma hizlandiracak seyleri yaparak sasirtt ama yinede gec degil artik siki bir diyete girmek sart
eylulce canim sende cok guzel devam ediyorsun sakin birakma herhafta 500gr bence superr ama arada bir kiloda gitse iyi olur bee ne dersin
ayy aklim cok durgun bugun kizlar zaten cokta isim var cevap yazmadigim arkadaslar kusuruma bakmasinlar herkezi seviyorum opuldunuzz
sevgililer gununuzde ktlu olsun gerci ben pek sevmiyom bugunleri esimede diyom ne yapacaz diye biz sevgili degiliz diyoo bende yarini evliler gunu olarak ilan ettim oyuzden yarin kendi gunumuzu kutluyacagiz
hadi simdi ben kacar bayanlar hepinize iyi hafta sonlari gelemiyebilirim bugun aksamda sanirim midafirim gelecek haberiniz olsun

begümcüm tarif için tşkler denemeyi düşünüyorum lahanaan gına geldi yogurda bayılırm

birşey değil cnmmm bende tadı süper walllaa

canim tesekkur ederim vermis oldugun tarif icin hadi yarin yapiyorum oldumu beraber yapalimm sizlerde isterseniz beraber yapabiliriz kizlar

hadi bakalım başlayalım hep beraberrr nasıl olcek

cnmsabah normal bir kahvaltı yapabilirsin aslında ama genelde 3 öğün yiyorlar sırf bunu ama ben sabah kahvaltı yapmayı tecih ediyorum genelde

evt begümcüm diyeti biraz daha acarmısın sadece bunu mu yiyoruz daha önce yaptınmı bende midemde gaz problemi var agrı fln olur mu acaba?

cnm walla bende gaz yapmadı ama bilemiycem sende yaparmıı bir dene istersen

rica ederim cnmm burda maksat paylaşım değilmi zaten:)

ikinciyiz canim uff ya neyse haftaya artikin n eyapalim valla bence buda guzel bir derece kizlar hepinizi coook coook tebrik ediyorum ya supersiniz vallaaaaaaa
sizleri cook seviyorumm

cnm olsun haftaya sıkarız biraz daha birinci oluruzzzzzz Şeniz

ikinciliginizi tebrik ederim kıslar darısı haftaya 1 liginize ..

teşekkürler

KARDEŞ TAKIM..:teytey:
2. LİĞİNİZİ KUTLUYORUM..:hooray:
BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM..:teytey:

çok teşekkür ederizzz:içelim:

kızlarrr sevgililer gününüz kutlu olsuna.s.a.s.

saol cnm seninde kutlu olsun

Arkadaşlar hepinizin sevgililer günü kutlu olsun.

soal cnm hepimizin kutlu olsunnnŞeniz

kıs bana bak götürme yine misafir bahanesiyle başladınmı bakem sen çorbayaaaa bu arada yarınki günü evliler günü ilan etmişsin şeker bekarlar ne yapcak öptümm kobacannn

Kızlar bugün sevgililer günü aşkımla yemeğe gitcez felan filan bugün rejim yapamam ama yarın pirinç lapasına kesinkes başlıyorum haberiniz olsun canlarım.Benimle pirinçe başlamak isteyen var mı

Begüş ne kadar güzel tickerin var senin ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…