- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #2.441
ikinciyiz canim uff ya neyse haftaya artikin n eyapalim valla bence buda guzel bir derece kizlar hepinizi coook coook tebrik ediyorum ya supersiniz vallaaaaaaa
sizleri cook seviyorumm
ikinciliginizi tebrik ederim kıslar darısı haftaya 1 liginize ..
ikinciliginizi tebrik ederim kıslar darısı haftaya 1 liginize ..
başımın ağrısı hafifledi biraz çok sağol canım
aklım hep burda ama biliyosun oğlandan bana sıra gelmiyo
paylaşımda bulunamayınca diyetimide sadık kalamıyorum
sen az versende her hafta veriyosun çok iyi gidiyosun aslında neden seni kırmızıyla yazdılar ki anlayamadım
bu hafta herkez kilo vermiş maşşalh kızlar sizeböyle devam edin haftaya bende vericem inşallah egzersize biraz ağırlık vericem göbeğim sinirime dokunuyo 2 gün plates yaptım toparlandı göbişim çok acıyo bide sizde deneyin çok iyi geliyo
[ı]kızlar 2. Liğinizi tebrik ediyorum
nerde neslihan dövmeye geldim..[/ı]
canim arkadasim sagolasin
8.takim kapti birinciligi
bu azimle devam edersen neden olmasin sne yakinda 6 rakamlari goreceksin sevgili hemserim benimmmmm:lepi:arkadaşlar 2.liğimiz kutlu olsun darısı birinciliğimizin başına inşallah.bu hafta gayet iyiydik bence.
adaşım nasılsın yaaa.aferim kız bişey yememişsin.ahhh ahhh bide ben girebilsem giysilerin içine.öyle bi kilodayımki şuan.90 ken aldıklarım bol.7oliyken aldıklarım dar geliyoo.şu 5 kiloyu biversem kendime daha bi güvenim gelcerk.2 hafta sonra abimler gelcek istanbuldan bize.ozaman kadar daha bi ince olmama lazım.ayy olurmuki acaba.
ii aksamlar kizlar kocum tbr ederim ne guzel kilo vermisin oyle supersin!!!!!! bu sabah iki bardak cay 2 dilim kepek ekmegi bi dilim peynir oglen salata icinde yumurta pismis kirmizi turp zeytin yagli ara ogun rejim biskuviti aksam mercimek corbasi 3 dilim kepek ekmegi 4 kasik havuc rendesi salatasi bugunluk bu kadar koc ummm
ok akrep ama niye bu kadar onemli ara ogunde meyve aciklik getirebilirmisin tska.s.canım çok güzel öğünlerin ama nolur aralarda meyve ye
bak yemezsen eksi koycam sana ona göre şeker
yarım da olsa meyve yemelisin şeker
500 akrep ama hic spor yok bendeeylülce canım sen ne kadar verdin bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?