Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

neslihancım işte çorbanın tarifi isteyen arkadaşlarr içinn özel

MALZEMELER
AŞURELİK BUĞDAY
PİŞMİŞ NOHUT
KURU NANE
YOĞURT İSTEĞE BAĞLI BENİM SÜZME TERCİH NEDENİMDİR

2-3 SAAT ÖNCEDEN BUĞDAYI ISLIYOSUNUZ VEYA BİR GÜN ÖNCEDEN
SONRA KISIK ATEŞDE 15 DK KAYANTIYOSUNUZ.SONRA 2-3 SAAT DİNLENİYO
DAHA SONRA YİNE 15 KAYNATIYOSUNUZ VE BUARADA NOHUTLARIDA KOYUYOSUNUZ.NANE VE TUZU İLAVE EDİYOSUNUZ.

VE ARTIK YOĞURTLA KARIŞTIRIP YİYEBİLİRSİNİZ..

AFİYET OLSUN..

HAFTADA 4 KİLO VERDİRİYO SPORLA YAPILDIĞINDA

aıcıyı seviyorsanızz kırmızı biber ekleyin yerkenn ben bolce koyuyorum malum metobolizmayı hızlandırıyor daha hızlı kilo erdiriyorr

canim tesekkur ederim vermis oldugun tarif icin hadi yarin yapiyorum oldumu beraber yapalimm sizlerde isterseniz beraber yapabiliriz kizlar

sumilat canim sana ozel mesaj attim cevabinida sabirsizlikla bekliyorum ne dersin verecekmisin cevap
bak gidecem seni bekliyorum

bende oglen 1 kase kellogs yedım
arada elma yıcem
aksamada hamsı yapcam, salatayla bıraz ondan yerım artıknaniknanik
begum corba tarıfın cok guzel
bende yarın turk marketınden bugday alabılırsem yaparım haftasonu baslayalım kızlar, haftada 4 kılo cok guzel gercı ben 1 kıloya bıle razıyım...
Begum kız butun gun o corbamı yenılecek sen nasıl yapıyorsun..

begümcüm faydalı bilgileri bizmşe paylaştığın için sana çok teşekkür ediyorum.bu çorbayıda siz bi yapın neticeye göre ilerde bende yapabilirim.özellikle neslihanda işe yararsa bizdede işe yarar gibime geliyo.

heyyy millet nerdesiniz bee.bugün müsaitim ondada kimsecikler yok.gelinde iki lafın belini kıralım.buhafta kaçıncıyız acaba.

ne diyon kiz sen deluu
kafami bozmayin doverim ha anam beni begenmiyolar kendilerini bakmayip hihh
bir hafta sonra yapacam su kirmizi listeyi gorecen ozaman hatirlatirim yani

ne diyon kiz sen deluu
kafami bozmayin doverim ha anam beni begenmiyolar kendilerini bakmayip hihh
bir hafta sonra yapacam su kirmizi listeyi gorecen ozaman hatirlatirim yani

ya hakikjaten kırmızı liste neydi bee.kilo vern?kilo alan?diskalifiye olan?uyarı alan?vs.vs.vs.
okadar çok şey varki, kırmızı bunlardan hangisini ifade ediyo:sm_confused:

ya hakikjaten kırmızı liste neydi bee.kilo vern?kilo alan?diskalifiye olan?uyarı alan?vs.vs.vs.
okadar çok şey varki, kırmızı bunlardan hangisini ifade ediyo:sm_confused:

ah be guzelim senin iyice kafa gitmis ders calismaktan
kizim gecen hafta yaptimy atakim icinde en cok kilo verenler az verenler diyee kacinci oldunu zdiye iste onu iki haftaya bir yapacam size o kirmizilardan bahsediyorum yani

ikinciyiz canim uff ya neyse haftaya artikin n eyapalim valla bence buda guzel bir derece kizlar hepinizi coook coook tebrik ediyorum ya supersiniz vallaaaaaaa
sizleri cook seviyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…