Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın hanımlar.Diyetten önce çok sevdiğim,öğleyin 1'lere kadar uyuduğum haftasonları diyet döneminde işkence gibi geliyor bana.Gün uzun,boş zaman bol derken acıkma da artıyor sanki.Bu arada büyük beden abiye arayan arkadaşlar,Ankara Kızılay'daki Mine Giyim'in üzerine yoktur bu konuda.Üstelik kredi kartsız 6 taksit de yapıyor.Ve Mine giyimin ayrıcalığı,şişmanız diye çuvl gibi kıyafetler yapmıyorlar.50 kilo bir insan ne tercih ederse onu 100 kilo için de üretiyorlar.Bu sayede şişmanlığın da şıklığı yakalanabiliyor.

evet canım bende ordan alıyorum ama aynı elbise kilolulara göre yapılsa bile zayıflarda bi başka duruyor ya da ben kendimi beğenmediğim için öyle geliyor bana

nerdeymiş bu mine bi gidim bakim.. kesin girmişimdir ama isim hafızam pek yok. madonun oralarda mı ?

dünle bugün arasında 600 gram oynuyo ya. bir günde kilo mu aldım yani.sinir oluyom bu durumlara.kendi kendime nazar ettim her gün azalıyor diye diye.ahanda bugün arttı.

off off burda 75 tim ki o zaman plates yapıyordum spor yapıyordum ama yememden kısmıyordum. en azından kilo almıyordum. o zamn şişmanım derken şimdiki halime bak.

off off burda 75 tim ki o zaman plates yapıyordum spor yapıyordum ama yememden kısmıyordum. en azından kilo almıyordum. o zamn şişmanım derken şimdiki halime bak.

burda çok aşırı kilolu durmuosun triptofancım

dünle bugün arasında 600 gram oynuyo ya. bir günde kilo mu aldım yani.sinir oluyom bu durumlara.kendi kendime nazar ettim her gün azalıyor diye diye.ahanda bugün arttı.

canım her gün tartılma demedik mi sana normal bu takma

biraz sıkı duruyorum galiba. kilomu pek belli etmiyorsun diyorlar genelde.

evet belli etmiyorsun ne güzel şanslısın aslında

selammm kızlarrrrrrrr hayırlı pazarlarrrrrrrrr....sabah iki bardak su içtim ve bugün güzel bir kahvaltı yaptım bir tane boyozz yedim...sonra salatalık domates bir zeytin bir bardak çay...

selammm kızlarrrrrrrr hayırlı pazarlarrrrrrrrr....sabah iki bardak su içtim ve bugün güzel bir kahvaltı yaptım bir tane boyozz yedim...sonra salatalık domates bir zeytin bir bardak çay...

boyoz? what boyozz? ne cahalım.

haaa tamam. izmir çetesinde duymuştum. izmirle alakalı bi börek sanırsam.

Son düzenleme:
canım her gün tartılma demedik mi sana normal bu takma

evet belli etmiyorsun ne güzel şanslısın aslında

canım julinin dediği mantıklı ben üniversitede tenis yaptım bi dönem. halkoyunları ekibindeydim.sıkılaşmıştm ve göreve başlayınca evde durmaktan 72 ye çıkınca koşu bandı aldım. kendi çabamla 70 e düştüm anneminde desteğiyle beraber diyetisyene gittik haftada 500 gram vererek 68 e düştüm. ama bu küçük bir ildeydi diyetisyen ve çokk sıkı bir diyet vermişti. yazın dondurma yasak vs. dedeimnde vefatıyla diyetimi sürdüremedim. okulda açılınca köye atandım.74 e çıktım sabit kaldım öle uzuuun zaman. sonrada evlenince koşu bandını attım boş odaya ne salakmışım öle bekledi aylarca. birde benim vajinismus problemim vardı onun yüzünden hayatı boşvermiştim.bilgisayarın başından kalkmayıp devamlı kutu kutu dondurma yiyordum. akşama da kocama güzel yemekler yapıp bende bi güzel eşlik ediyordum ona.yemekten sonrada tavla oyna tv izle. vajinismusu yenmeye çalış. sinir stres tartışmalar 4 yıl süren aşkımızın değerlendirmesi. gece uyumamalar ağlamalar. uff hatırlayınca çok üzülüyorum evliliğimin ilk ayları zehir zıkkımdı bana ya.

evet canım bende ordan alıyorum ama aynı elbise kilolulara göre yapılsa bile zayıflarda bi başka duruyor ya da ben kendimi beğenmediğim için öyle geliyor bana
Haklısın canım benim,ama yine de en azından Mine giyim genç olduğumuzu hissettiriyor.
nerdeymiş bu mine bi gidim bakim.. kesin girmişimdir ama isim hafızam pek yok. madonun oralarda mı ?
Canım sıhhıye ile kızılayın tam ortasında.Sakarya'ya gelmeden,yanyana 4 mağaza.
Canım hergün tartılmak çok kötü etkiliyor diyette.Mesela bazı günler vücut su tutuyor,tartıya çıkıp da fazla görünce bazen insan koyveriyor,bu da diyeti baltalıyor.Mesela ben en son cuma tartılma gününde tartılmıştım.Bugün bi çıktım 600 gr fazla.Benim tartı yağı,kası,kemiği,suyu ayrı ayrı gösteriyor.Baktım kas,kemik,yağ cumayla aynı.Su kısmı 600 gr fazla.2 gündür biraz fazla tuz almıştım,ona bağladım.Hergün tartılmamak gerek.Ben kendime hakim olabiliyim diye cumaları yemin ediyorum mesela,haftaya cumaya kadar tartıya çıkmıycam diye.Çok iyi oluyor

aslında çook doğru söylüyosun. bende de tatlı yediğim gün kilo verdiysem nasıl olsa veriyorum diye ertesi gün yine 1 dilim kek yiyorum. sadece 1 gün tartılsam belki 600 değil 1000 verecem haftada. ilk zamanlar kilo artışı görünce pes etme derecesine geliyodum elifezgi sakinleştiriyordu beni. ama anladım artık onun su olduğunu. artış görünce yemeklere saldırmıyorum yaşasın takımım ya. belkide takım olmasa ben motive olamazdım şimdiye çoktan pes etmiştim. dün akşam mantar yemiştim tuzluydu biraz ondan olabilüüü. tamam bende YEMİN EDİYORUM şu anda CUMAYA KADAR TARTILMAYACAM.

gülçin dediğin yerlere bakıcam 1 günde elbise ayakjkabı herşeyi halletmem lazım 28mayıs ta kına var 26 sı akşamı ankarada oluruz 27sinde herifi aldığım gibi atıcam kendimi sokağa...mine giyimi biliyorum ama biraz pahalı diil mi nişanlıykan ve hamileyken çok alışveriş yaptım ordan hiç unutmuyorum 4 aylık hamileydim 2 pantalon 3 bluz aldım doğurdum çocuk 4 aylık oldu yeni bitmişti taksitleriama bi alternatif olarak bakıcam çok saol canım benimm

bak bi atlatmışın pir altlatmışın vajinimusu helaalll1 günde 500 gr falannnallah o günlee döndürmesin ağzınızın tadı bozulmasın inşalaahh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…