Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aslıcım çok gecmiş olsunn..

hadi bakalım şık bişeler alda bize de göster. kaç beden oldun şimdi
42 aldımmm yaa 40 bedenler cuk oturuyo kımrayamıyorum içinde şinci ben 4 elbise alcam 1i gitti kaldı üç ayyy gülçin ben mayısın 20 si gibi ankaraya gelcem kaynımın düğününe bana abiye alabileceğim bir yerler söle ankara da sen bilirsin sonuçta aklında olsun nolurr malatyada bi halt yok art çok pahalı 300 den başlıo abiye fiyatları

oyyy pinkcatcım bnm üzülme napalım hakkımda hayırlısı bu imiş demek bende sizi özlicem

juliacım sen takımımıza 24 Aralık 2010 tarihinde katıldın 31 Aralıktada ilk defa listeye girdin. nerdeyse 3 aydır takımımızdasın. sen bu 3 aylık sürede hiç mi regl olmadın. ve hangisinde bildirim yapmadın. bunu öğrenebilir miyim. bu hafta içinde yeni üye olan arkadaşlar sordular regl olunca bildirim yapıyor muyuz diye bizde yapılıyor diye cevap vermiştik büyük ihtimalle okumuşsundur. bunların üstüne sen ben reglim onun için bildirim yapmıyacam demen keyfidir. da önceki regl dönemlerinde bildirim yaptığını unuttuğunu sanmıyorum. bu yüzden bildirim yapmadığın için uyarı verdim. haa desen ki kızlar ben reglim çok çıkıyorum moralim bozulmasın diye bu hafta tartılmak istemiyorum olur mu desen anlayış gösteririm. ama sen bu keyfi lafını sanki küfür etmişim gibi algıladın. ben takımdan ayrılmak istiyorum dedin. bu konuda haksız olduğumu düşünmüyorum. ve uyarı vermem doğru bir karardı. ve kuralları sende kabul etmiştin. takımdaki üyeler konusunda kimse anlayışsız olduğumu söyleyemez diye düşünüyorum. sen de biliyorsun ki bu zamana kadar hep takımla ilgili sorunu olanlarla hep uzlaşı yolu bulmaya çalıştım. yeri geldi alttan aldım. kaptan olduğum için direk ben karşı karşıya geliyorum. ama karşı taraftanda aynı şeyi beklemek hakkım sanıyorum. ha yine yanlış anlama bu açıklamayı sana tepki diye yapmadım tam tersi değer verdiğim için yaptım. bilmiyorum hissettirebiliyor muyum ama ben takımdaki herkese önem veriyorum. ve hepiniz benim için çok önemlisiniz

cnm bak yemn ederim ki normalda genel bi zayıflama topiği var yaaa oraya yazıom zannettim o sırada orada bildirim yapmıoruzzz bi an da burda da yapmıoduk gibime geldi yemn ederim ki art niyet yoktu içimde sana kızmadım zaten kaptan ama kasti kelimesiii ciddi anlamda üzdü beni senn de dediğin gibi ben 3 aydır bu takımdayım ve 1 gün olsun aksatmadn günü gününe yazdım kilo bildirimimi nese cnm yaaaa napalım ayrıca ben sana uyarı verdin die kırılmadım zaten tabiki en doğal hakkın kabul ettim kuralalrı ama keyfi kelimesine takıldım işteee hassas bi dönemden geçiorumm asker bekliorum inan çok zor geçio günler bu da beni gergin yapıoo daha kolay kırılıorum bi de cuma günü askerim yoldan yeni gelmiştti bildirim yapayımmm ceza almayayım die geldim onunlaaa ilgilenirken bi yanlışlık yapmışım işteeee neseee kaptan dediğim gibbiii boşver ben uyarıya takılmadım zaten

sen keyfi kelimesine takıldın peki benim açımdan olaya bakıyor musun peki canım

Son düzenleme:
sen keyfi kelimesine takıldın peki benim açımdan olaya bakıyor musun peki canım

bana şöle deseydin juliayaa bizim kuralımız bu idi cnm uymadığın için 1.uyarını aldın bende kusura bakma kaptan bir daha ki sefere daha dikkat edeceğim diyip olayı kapanacaktı yani benceee bişiy sölerken kırmamakta geerekio die düşünüorum

yine benim alttan almam lazımdı demek ki ben bildirim yapmıyorum lafına sinirlenme gibi bir hakkım olmamalıydı kusura bakma canım

ulusta Atatürk heykeli var ordaki mağazalardan birinden almıştım ben düğünden önce bir elbise.işte bu 160 liraydı yanlış hatırlamıyosam ama 190 da olabilüüü. onun dışında çıkrıkçılar yokuşıunda sıkı pazarlıkla yarıya düşürebileceğin mağazalar var. Ankamall gibi alışveriş merkezlerinde mango vs var ama o zaten malatyada da vardır.kızılayda gelinlikçilerinm olduğu mağazalarda da abiye oluyo.

ben zaten tahmin ettim çok fazla topik gezdiğin için kafan karıştı. burda da selam çakıp gidince unuttun buranın kurallarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…