14 şubat sevgililer günüüüüüüüü yaklaşıyorrrrrrrrrrr kızlarr :)

sevgililer gününü kutlamıyoz biz eşim bana biz sevgilimiyiz diyo zaten bütün fiyatları sevgililer gününe kazık yapıyorlar insanları sömürmece

Ben çok seviyorum böyle kutlamalı şeyleri bilmiyorum acaba evlenince bizde mi böyle düşüncez. ama benim sevgilim evlendiğimizde de kutlar diye düşünüyorum :31:

valla bekarken sevgililer günü pek heyecanlı oluyo.ama evlenince sevgililer günü heyecanını kaybediyo bana göre her evli böyle degil herkes kutluyo genelde ama benim için önemli olan dogum güleri ve evlilik yıldönümü oluyo

valla bekarken sevgililer günü pek heyecanlı oluyo.ama evlenince sevgililer günü heyecanını kaybediyo bana göre her evli böyle degil herkes kutluyo genelde ama benim için önemli olan dogum güleri ve evlilik yıldönümü oluyo

Katılıyorum canım benim içinde en önemlisi doğum günleri ve yıldönümü. evlenince sevgililer gününü gerek duymuyor insan sanırım. Bakalım biz evlenince nasıl olcaz

Katılıyorum canım benim içinde en önemlisi doğum günleri ve yıldönümü. evlenince sevgililer gününü gerek duymuyor insan sanırım. Bakalım biz evlenince nasıl olcaz

umarım degerini bilen biri ile evlenirsin adam gibi adam derler ya öyle.insanları evlenene kadar tanıyamıyorsun çünkü

umarım degerini bilen biri ile evlenirsin adam gibi adam derler ya öyle.insanları evlenene kadar tanıyamıyorsun çünkü

ben sadece sevgilimle evlenmek istiyorum. 3 seneye yakın ilişkim var Rabbim yanlış zamanda doğru kişiyi çıkarttı karşıma o yanlış zaman doğru zamanı bulana kadar savaştık herşeyle. Değerimi biliyor bunu görüyorum zaten ailelerde tanıştı ama önce mesleklerimiz Eğer hakkımda hayırlı değilsede Rabbim onu hakkımda hayırlı olarak nasip etsin.

ona bir video hazırlayacağım. ilk güne gideceğim 3 sene öncesine o zamanda ona neler hissettiklerimi ve şimdi neler hissettiklerimi yazcam. resimlerimizi koycam orada neler yaptıysak onlarıda yazıcam neler hissettiysem o geldiğinde hayatımda neler değiştiğini herşeyi anlatıcam. sonra cdye koycam o cd onda olcak üniye gidecek ya belki orada izler beni özlediğinde
yanında da kalpli pasta alcam. şuanlık bunlarrr

:) 7 yıllk sevgılm vr her yıl bu sorun yuzunden kafayı yıorm bellı gnlerde onun doum gunu yıl donumu yuzuk takmamız sevgılıler gunu askere gıdısı bılmem ne ınan bıktım :D

bennim hiiiç bir fikrim yok kazak kot parfüm o tarz şeyler almak istemiyorum belki şundan alabilirm :/
$images.jpg

Back