14 şubat sevgililer günüüüüüüüü yaklaşıyorrrrrrrrrrr kızlarr :)

Doğum gününde videoya aldım herkesi , seni çok seviyor vs dedirtirdim . hepsini birleştirdim fon müziğiyle. Çok güzel oldu.
Yıl dönümümüz de bir kitap yazıyorum onunla ilgili. O kitabı bastıracağım vereceğim.
Sevgililer gününe ne yapsam bilemiyorum :/ basit şeyler istemiyorm

sihirli bardakda olcak yanında bi de fotoğraf albümü :/ hem saklar o albümü Rabbim nasib ederse ilerde evlenirsek bakarız. :D

Eki Görüntüle 572472

albümden bende 2. yıldönümüzde yaptım. Beraber bir sürü fotografımız vardı ve albümü yoktu bende aldım dısına isimlerimizi yazdım ( hatta konularımda var bakabilirsin) . Kısmetse bu yaza evleneceğiz bende evimize koyarız düşüncesiyle yapmıştım, inşallah gerçekleşecek :) Allah size de nasip etsin.

bitane mont gibi bişey beğendim hani baharlık ince mont :) fiyatı da cazip geldi bana zaten sevgilimin bu aralar öle birşeye ihtiyacı var onu almak istiyorum ama o zaman kadar kalmaz diye düşündüm o yüzden bende haftaya alcam saklıcam :)

bu dediğin seyii netten bulduysan banada aatr mısın belki fikir olur. Ne alacagıma karar veremedim de :/

Doğum gününde videoya aldım herkesi , seni çok seviyor vs dedirtirdim . hepsini birleştirdim fon müziğiyle. Çok güzel oldu.
Yıl dönümümüz de bir kitap yazıyorum onunla ilgili. O kitabı bastıracağım vereceğim.
Sevgililer gününe ne yapsam bilemiyorum :/ basit şeyler istemiyorm

Video güzelmiş ama bende kamera yok yapamıcam onu :1: inşallah buluruz ozaman kadr bişeyler

albümden bende 2. yıldönümüzde yaptım. Beraber bir sürü fotografımız vardı ve albümü yoktu bende aldım dısına isimlerimizi yazdım ( hatta konularımda var bakabilirsin) . Kısmetse bu yaza evleneceğiz bende evimize koyarız düşüncesiyle yapmıştım, inşallah gerçekleşecek :) Allah size de nasip etsin.

Bende albüm yaptım ilerde evlenirsek bakarız diye :D para biriktirmiştim sev. günü için onuda bugun harcadıkk :1:

selam henü ben ne alırım düşünmedim ama eminim hiç bir erkek 14 şubatta ne alacağını şimdiden düşünmüyordun..Ahhh ahhh biz bayanlara munhasır bir durum bu günler hatta aylar öncesinden düşünüyorz biz o kadar emek verdiğimiz zaman harcadığımız için onlardanda aynı beklentiler içine giriyoruz göremeyince bozuluyoruz..Allah hepimizi ii etsin..Farklı hediye fikirleri olan varsa paylaşsın ama :16::16::16::16:

benım kocam aldı sımdıden:)

biz parayı harcadık param yok malesef o yüzden kalpli pasta alcam sadece neyse hem zaten daha yıl dönümümüz var doğumgünü var

bizde sevgilimle ayrılıkları cıkartmazsak tam bir yıldır birlikteyiz :) gömlek almayı düşünüyorum ama yanındada bi kutu yapmayı düşünüyorum kutunun içine neler koyabilirim ?

bizde sevgilimle ayrılıkları cıkartmazsak tam bir yıldır birlikteyiz :) gömlek almayı düşünüyorum ama yanındada bi kutu yapmayı düşünüyorum kutunun içine neler koyabilirim ?

kalpli çikolatalar, renkli kartonlar alıp kalp şeklinde kesip yazılar yazabilirsin :) sonra napoliten çikolatalar var onların üzerine küçük kartonlardan kesim bitanm aşkım falan lı kelimeler yazabilirsinz :)
sonra kendinize ailt anahtarlık olur ıkınızın aynı onları koyabılırsın :) ya da kurabiyeler yapıyorlar mesela "x seni çok seviyorum" "30.06.2010:nazar:" gibi yazılar yazabiliyorlar kutuyla beraber 25 tl kargo dahil 30 tlyi buluyor canım :/ kurabiyeler ister sakla ister yenilebiliyor. :16:

kalpli çikolatalar, renkli kartonlar alıp kalp şeklinde kesip yazılar yazabilirsin :) sonra napoliten çikolatalar var onların üzerine küçük kartonlardan kesim bitanm aşkım falan lı kelimeler yazabilirsinz :)
sonra kendinize ailt anahtarlık olur ıkınızın aynı onları koyabılırsın :) ya da kurabiyeler yapıyorlar mesela "x seni çok seviyorum" "30.06.2010:nazar:" gibi yazılar yazabiliyorlar kutuyla beraber 25 tl kargo dahil 30 tlyi buluyor canım :/ kurabiyeler ister sakla ister yenilebiliyor. :16:

teşekkürler :) bunu her pastane yapıyormu yoksa bilindik yerler mi yapıyor kurabiyeleri

İrobikkk ben faceden görmustum sitesini hatta kurabiyeleri yapıp resımlerinide koymustu herkesın siparişine göre albümler vardı

bak böylee :)
$318479_350361205052078_1750934199_n.jpg$14314_382619948492870_837090320_n.jpg

istediğin şekilde yaptırabiliyorsun yazılar falan sana ait olur 5 kurabiye bide kutu 25 tl canm Battiş cafeydi adı :3:

mrb. ben bi kutu aldım kutunun içine onun adına özel bı kupa yaptrdım onu koycam içine cıkolatalar koycam ( kalpli kagıda sen daha tatlısın vs yazacagım.) kucuk bi kavanozun içine kahve cekırdeklerı koyacagm ( bu soguk kış gunlerınde bu kahve gibi içimi ısıtıyosun ) bi küçük kavanozda bolibon koyacagım( bu bolibnlar gibi hayatıma renk katıyosun) birde seffaf dudak listick koyacagım yok dıye sıkayet edıyodu..sizce yeterlimi ve hoş olur mu ?

mrb. ben bi kutu aldım kutunun içine onun adına özel bı kupa yaptrdım onu koycam içine cıkolatalar koycam ( kalpli kagıda sen daha tatlısın vs yazacagım.) kucuk bi kavanozun içine kahve cekırdeklerı koyacagm ( bu soguk kış gunlerınde bu kahve gibi içimi ısıtıyosun ) bi küçük kavanozda bolibon koyacagım( bu bolibnlar gibi hayatıma renk katıyosun) birde seffaf dudak listick koyacagım yok dıye sıkayet edıyodu..sizce yeterlimi ve hoş olur mu ?

yeterli bence canım fazla hediye alıpta şımartmayalım :1:

Biz pek hediyeleşmeyiz...
Geçen yıl güzel bir küpe almıştı.:1:
Ben almamıştım :9:

Bu yıl da almaya niyetim yok :27:

Back