14 şubat sevgililer günüüüüüüüü yaklaşıyorrrrrrrrrrr kızlarr :)

bizde daha yeni bir ilişkiye başladık. naparım ne ederim hiçbir fikrim yok :)

Buldumm :28::28: sadece çiçekle pasta alcam :) kutuyla çok yaptımm ben süpriz. Erkeğe çiçek alınıyor mu :1:

Erkeğe çiçek almada bir ilk olabilirsin canım, bunu en çılgın insan bile yapmamışdır. Her şeyin ilki güzeldir bir şansını dene :52:

Geçen sevgiller gününde güzel bir gömlek almıştım hem yumusacık hemde uzun kollu sıcak tutan birşeydi ama malum ateşli olan sevgilim kış ayında bile kısa kollu giyip benim aldıklarımı giymediği için hiiiç bir şey yok bu sefer ona :ssz:

Geçen sevgiller gününde güzel bir gömlek almıştım hem yumusacık hemde uzun kollu sıcak tutan birşeydi ama malum ateşli olan sevgilim kış ayında bile kısa kollu giyip benim aldıklarımı giymediği için hiiiç bir şey yok bu sefer ona :ssz:

ay o durumu çok iyi bilirim aralık ayında bende aldım gömlek göbeğinden biraz olmamış vücuda gidiyor zayıflamak için gene giymedi gömleği en son sordum sen neden giymiyorsun gömleği diye (sonuçta heveslenerek aldım) sonra dedi ki "aşkım geçen denedim düğmeleri kapanıyor ama göbeğimin biraz daha erimesi lazım" dedi.. ama insan sanki gömleği beğenmemiş gibi düşünüyor

sevgililer gününü kutlamıyoz biz eşim bana biz sevgilimiyiz diyo zaten bütün fiyatları sevgililer gününe kazık yapıyorlar insanları sömürmece

Back