14 şubat sevgililer günüüüüüüüü yaklaşıyorrrrrrrrrrr kızlarr :)

Aslında ben yakın zamanda hediye gnderdim tekrar gondermem gerekti bende kutu hazırladım, kazak aldım ama tekrar özel birşey yapmak istiyorum yapboz yaptırmak istiyorum ama bizim birlikte çekildiğimiz bir resmimiz yok malesef ayrı ayrı resımlerimizi karsılıklı koydurarak yaptırsam cokmu sacma olur acaba bide üstüne yanına birşey yazdırsammı anlamlı değişik birşey istiyorum:1:
:1:
14 şubata kadar yanyana gelirseniz foto çekilebilirsiniz. bence saçma olmaz fotoğrafçılarda yaptırılıyor dimi ben görmüştüm çok güzel oluyor hatta bi ara düşünmüştüm :16: sen beğendiysen yap tabikide canım :16:

14 şubata kadar yanyana gelirseniz foto çekilebilirsiniz. bence saçma olmaz fotoğrafçılarda yaptırılıyor dimi ben görmüştüm çok güzel oluyor hatta bi ara düşünmüştüm :16: sen beğendiysen yap tabikide canım :16:

Malesef öyle bir durumumuz yok görüşmek gibi kargyla gondereceğim ben beğendim ama karasız kalmıştım evet fotoğrafçılar yapıyor:))

Son düzenleme:
Kızlar biz sevgilimle 9 aydır çıkıyoruz ve sevgililer gününü pek önemsemeyiz ama yine de birşey almak istedim ben. Ben karadenizliyim sevgilim niğdeli bizim en büyük hayalimiz evlenince karadeniz de bir taka alıp açılmak balık tutmak :) ( sevgilim çok sever ) Hatta hayalimizdeki takanın adı bile var. Bende maket bir tekne aldım tam bir karadeniz balıkçı teknesi. Üstüne de hayalimizdeki ismi yazdıracağım. Sizce nasıl olur? Birde yanına ne yapsam ya da ne alsam böyle çok mu küçük olur :(

Merhaba bayanlar. .bende 5 aylık evliyim. 8 yıllık bir birlikteliğin ardından sevdiğine kavuşmanın verdiği her türlü huzuru mutluluğu yaşamaktayım:nazar: aslında o naaa:emir_bebek::emir_bebek:yapalım diyeceğim ama malum yaş şartlar ve ekonomi yüzünden ertelemede. bende çok komik mesajlarımız var yani saklamışım baya bi:) onları yazıp küçük küçük kartlara kırmızı bir kutu içerisinde yatağın üstüne hediyesiyle bırakmak istiyorum. bilmem belkide bende hediye olabilirim zuhaha inanamıyorum kendime :52::52::52:
herkese güzel güzel günler diliyorum: )

aynen canım 8yıllık bir birliktelik ve 5aylık evliliğimiz var :) hemen hemen herşeyi aldım. bu sene tıraş makinası almayı düşünüyorum ama ben evde de romantik bişiler hazırlamayı istiyorum :52: ama ne :44:
en son hediye ben olucam zaten ona şüphe yokta :52: ama öncesi için bana romantik fikirler verin kızlaaarrr
evde neler yapsam, neler hazırlasam?

Kızlar biz sevgilimle 9 aydır çıkıyoruz ve sevgililer gününü pek önemsemeyiz ama yine de birşey almak istedim ben. Ben karadenizliyim sevgilim niğdeli bizim en büyük hayalimiz evlenince karadeniz de bir taka alıp açılmak balık tutmak :) ( sevgilim çok sever ) Hatta hayalimizdeki takanın adı bile var. Bende maket bir tekne aldım tam bir karadeniz balıkçı teknesi. Üstüne de hayalimizdeki ismi yazdıracağım. Sizce nasıl olur? Birde yanına ne yapsam ya da ne alsam böyle çok mu küçük olur :(

bence taka süper bir fikir ve başka birşeye gerek yok. daha ilk 9ayda çok şımartma zaten önemsemiyormuşsunuzda onun için taka yeterli olur :)
ayrıca böyle anlamlı hediyeler en pahalı ve marka kazaktan hırkadan daha kıymetlidir..
iyi düşünmüşsün :30:

cdlzwmprlla'nın dedıgı gbı canım fotolarını beklıorz yardıma ıhtıycn oldgunda buraya yaz ozeldende msj atabılrsn ıkmzde yardm ederz sana bz grmus gecrms ınsnlr olark bunu :D cok heyecnlı oluo smdı sıra sende hadı bakalm :) guzel olacagına emınım canım

tatlım hazırladım yarın büüyük gün yıldönümümüz fotoğraflarınıda eklemek istiyorum ama ekleyemedim canım yaa nasıl ekleniyor:S

bence taka süper bir fikir ve başka birşeye gerek yok. daha ilk 9ayda çok şımartma zaten önemsemiyormuşsunuzda onun için taka yeterli olur :)
ayrıca böyle anlamlı hediyeler en pahalı ve marka kazaktan hırkadan daha kıymetlidir..
iyi düşünmüşsün :30:

Bende öyle düşündüm canım biz kızlar için böyle hediyeler çok romantik geliyor,erkek arkadaşım da duygusaldır umarım beğenir. Çok teşekkür ederim yorumun için içimi rahatlattın :)

ayyyyy en acılı benım sanırım :( bu hafta değil haftaya cumartesi kutlayacağız :14: ilişkimize renk katmak istiyorum ve şöyle bir şey hazırlamak istiyorum :) tabi yerlerdede balonlar var kumas ve sprey boya var balon alınca mumlarda var pasta alıncak o kadar :)
$530872_3601946563123_111018406_n.jpg$523096_375843772488997_1668366782_n.jpg

ben ömrüme ikimizin resmi olan puzzle yaptırmak istiyorum sizce nasıl bir fikir çok mu basit kalır bilemedim fikirleriniz benim için önemli yorumlarınızı bekliyorum:46::52:

ben ömrüme ikimizin resmi olan puzzle yaptırmak istiyorum sizce nasıl bir fikir çok mu basit kalır bilemedim fikirleriniz benim için önemli yorumlarınızı bekliyorum:46::52:

güzel fikir ben beğendim :) erkek arkadaşının beğeneceğine inanıyorsun yaptırabilirsin şeker :16:

Kızlar bende şu sihirli kupalardan yaptırdım. Sıcak içecek koyduğun zaman fotoğraflar çıkıyor ya ondan... 3 tane en güzel fotolarımızı bastılar, birde güzel sözler yazdırdım üstüne. Çok tatlı oldu. Başta basit gibi düşünüyordum ama kupayı test edince iyi ki yaptırmışım dedim. Umarım benimkide beğenir...

O ne yapacak hiç bilmiyorum. Bu 14 şubat yüzünden kavgamız olmuştu, artık bir süpriz yapması farz oldu ama hiç zannetmiyorum :19::19:

Kızlar bende şu sihirli kupalardan yaptırdım. Sıcak içecek koyduğun zaman fotoğraflar çıkıyor ya ondan... 3 tane en güzel fotolarımızı bastılar, birde güzel sözler yazdırdım üstüne. Çok tatlı oldu. Başta basit gibi düşünüyordum ama kupayı test edince iyi ki yaptırmışım dedim. Umarım benimkide beğenir...

O ne yapacak hiç bilmiyorum. Bu 14 şubat yüzünden kavgamız olmuştu, artık bir süpriz yapması farz oldu ama hiç zannetmiyorum :19::19:
sihirli kupa bardağı oldugunu söyleme o bardakta çay içtiğinde kendi farketsin :) ben öyle yapacaktım

sihirli kupa bardağı oldugunu söyleme o bardakta çay içtiğinde kendi farketsin :) ben öyle yapacaktım

Ama şimdi kupa simsiyah :D birde güzel hediye paketi yaptılar, kutusunda güle güle kullanın falan yazıyor. Sıcak su koyunca renk değiştirdiğini, özelliğinin bu olduğunu söylemeyi düşünüyorum :D eğer evde olursak (ki muhtemelen özel bir planı yok) hemen sıcak birşeyler koyar içine. Ve ta ta ta tammm :)) Az önce konuştuk, perşembe günü eğitim koymuşlar, eğitim vermeye gidicem falan dedi. Bende iyiymiş dedim, ama 14 şubat o gün falan demedim. Normal bir günmüş gibi karşıladım. Bekleyip göreceğim, hiçbirşey çıkmazsa valla küsücem :19:

Back