Erkeğin totosu nasıl tavan yaptırılır diye ders bile verebilirsiniz.
Nazımi çekmeyecek adamla gelecek düşünmem. Bu işin adeti var, hamileliği var, lohusalıği var, kötü gününde olması var. Karşılıklı esneklik isterim ben. Yani ben de alttaan alirım o da yeri gelince. Sana sormayacağım diye kestirip atıp bir de içimden gelmiyor guzel söz söylemek diyorsa hiç uğraşmam ben olsam. Nasıl bir insan istiyorsan onunla ol. Her ilişkinin gidişi kendine özeldir.
Sevmenin amacı mutluluktur. Sevdiğinin seni mutlu etmesidir. Tabi mazoşist degilsen.Mutluluk yoksa, hep sen alttan alıyorsan ne anladım o işten.ben gerektiğinden fazla alttan alıyorum o ise tam tersi odun
O kadar vahim evet. Kendinize bir dur deyin. Dış kapının dış mandalı muamelesi görmüş bir de özür dilemişsiniz.durum o kadar vahim
Sevmenin amacı mutluluktur. Sevdiğinin seni mutlu etmesidir. Tabi mazoşist degilsen.Mutluluk yoksa, hep sen alttan alıyorsan ne anladım o işten.
O kadar vahim evet. Kendinize bir dur deyin. Dış kapının dış mandalı muamelesi görmüş bir de özür dilemişsiniz.
Çok simarmis bu ne
bir de Özür dilemesi gereken sen degilsin ki o
Sudan sebeplerle tartışma çıkarıp bir de üstüne yıkayıp yağlamışsın adamı
ama bu hep böyle bunda haksızsam geri kalan her şeyde haklıyım. sevgililer gününde yapılacak şey mi bu
Rolleri değişmiş gibisiniz.
Seni umursamayan o, özür dileyen sen
sen normal her zamanki gibi davran kırgın ya da soğuk ya da kızgın değil
ama şımartma da
Ya bu ne başka adammı kalmadı bırak şunu boşa üzülme.