Gebeliğe Hazırlık 14 şubat hediyemiz bebiş olsun diyenler buyurun :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum sence daha önce adetten önce 0.100 çıkan sonuçlar 1.20 çıkarsa sonradan artar mı?dün test yaptım 1.20 çıktı.bugün de yaptım sonucu yarın alıcam doktorum yumurtan çatladıktan sonra 5 gün boyunca oluşan bel kasık ağrısı, süt beyaz yumuşak akıntı döllenme olabilir ama umıtlanmamak lazım daha erken zaten belki de adetin yaklaştıkça artar değerin dedi.. Dualar ediyorum Rabbime sığınıyorum bu defa tüm arkadaşlara nasip etsin diye.

İnsallah tatlım vardır çok isterim senin adına. Ama pek sanmıyorum üzmek istemem ama , gene burdan bir arkadaşın adetine 6gün varken 1.20 cıkmıstı testler de o çok hafif çizgiyi görmekle birlikte maalesef bebiş olmadığını öğrendik.
İnsallah dilerim sende o muhteşem alırız :anneadayı:

Amiiin canım amin:KK200: ay ben bide bu ay soğan suyu deniyim dedim, midemi çok fena ağrıttı bıraktım valla bikere içebildim. Bidahada asla denemem . Okursa olur olmazsa olmaz napayım artık :110: saldım artık kafa yormuyorum:)
Stres çok büyük düşman.
En iyisi böyle free takılmak:halay:
Valla oğlumun kısırlastırma ameliyatı vardı :110: bi testisi göbek boslugunda kalmış, maalesef %50 kısırmış, böyle bıraksaydık kansere çevirme riski vardı, Oyuzden ameliyat olmak zorunda kaldı.:KK14:
Onu düşünmekten aklıma bebiş falan gelmedi valla ablası:oha: kafamızda huniyle 1hafta yasamak zorunda kaldık kabus gibiydi:110:
Ya kıyamam zor oluyor huni işi :/ neyse sonunda sağlığına kavuşmuş çok şükür onum sayesinde sende kalırsın inşallah düşünmeye zamanın kalmamış bu ay ne zaman bat senin benim 6 Mart gösteriyor

Ya kıyamam zor oluyor huni işi :/ neyse sonunda sağlığına kavuşmuş çok şükür onum sayesinde sende kalırsın inşallah düşünmeye zamanın kalmamış bu ay ne zaman bat senin benim 6 Mart gösteriyor

Benimde aynı kuzum 6Mart ama aklıma birsey takıldı, şubatın 28 çekmesi bizim batları etkilermi sence daha gec olma ihtimalimiz varmıdır acaba

Son düzenleme:
Benimde aynı kuzum 6Mart ama aklıma birsey takıldı, şubatın 28 çekmesi bizim batları etkilermi sence daha gec olma ihtimalimiz varmıdır acaba
Yok programdan saydım tam işte 28. Gün 6 Mart geçen 7 şıbatta gördüm ben bir kaç gün geriye gelir gelmiyor işte bu ay :) karnım dizlerim ağrıyor vala geliyor benimki

Yok programdan saydım tam işte 28. Gün 6 Mart geçen 7 şıbatta gördüm ben bir kaç gün geriye gelir gelmiyor işte bu ay :) karnım dizlerim ağrıyor vala geliyor benimki

Bende de sadece göğüs agrısı var, bide akıntı var okadar, süt beyaz hafif şeffaf kıvamda değişik bişi, 3–4 gün sonra başlar benimde bat belirtilerim:işsiz:
Heray aynı olay sıkıldım valla:110:
Çok eziyetli gelmeye başladı artık:110:
Benimde 2gün erken olur 4’ü olurum. Olalımda kurtulalım bari:110:

K
Bende de sadece göğüs agrısı var, bide akıntı var okadar, süt beyaz hafif şeffaf kıvamda değişik bişi, 3–4 gün sonra başlar benimde bat belirtilerim:işsiz:
Heray aynı olay sıkıldım valla:110:
Çok eziyetli gelmeye başladı artık:110:
Benimde 2gün erken olur 4’ü olurum. Olalımda kurtulalım bari:110:
Kuzumm bende bir kaç ay boyunca 26 günde oldum sonra 28 oldu sonra strese maruz kaldım geçen ay 29 günde oldum. Bakalım bu ay çok rahattım kaçıncı günde olacam merakla bekliyorum. 25.günüme girecem yarım saat sonra.

K

Kuzumm bende bir kaç ay boyunca 26 günde oldum sonra 28 oldu sonra strese maruz kaldım geçen ay 29 günde oldum. Bakalım bu ay çok rahattım kaçıncı günde olacam merakla bekliyorum. 25.günüme girecem yarım saat sonra.
Hiç gecikmiyo benim kırmızılar, bi gecikse zaten kesin hamişimdir, ama 2aydır hiç gecikmiyor:110: bakalım nolucak bende merak ediyorum seni:)

Hiç gecikmiyo benim kırmızılar, bi gecikse zaten kesin hamişimdir, ama 2aydır hiç gecikmiyor:110: bakalım nolucak bende merak ediyorum seni:)
Kuzumm dünki hcg sonucumu şimdi aldımm birincisini özel hastanede yapmıştım 1.20 idi 2 gün önce..dünki de devlette yaptm. Sonuç 0.152 negatif... Doktora vermeden çıktım doktor daha erken demişti zaten ama bilmiyorum belki 2 gün sonra artar yükselir umuduyla gitmiltim sonucu almaya.. 21 şubatta çatlamıştı yumurtam 9 gün oldu tabi çok erken.

Kuzumm dünki hcg sonucumu şimdi aldımm birincisini özel hastanede yapmıştım 1.20 idi 2 gün önce..dünki de devlette yaptm. Sonuç 0.152 negatif... Doktora vermeden çıktım doktor daha erken demişti zaten ama bilmiyorum belki 2 gün sonra artar yükselir umuduyla gitmiltim sonucu almaya.. 21 şubatta çatlamıştı yumurtam 9 gün oldu tabi çok erken.

Bat nezamandı tatlım tam olarak?
Boşver üzülme bu ay değilse bidahaki ay kısmetse:)

Tatlım yaa. Ben adet olmadım hala bekliyorum, hani geciktirmiyordu bu Şubat :KK14: yumurtlama tarihim hepsi karısıcak simdi. Sen oldunmu canım?

Kuzum dün yaptım test negatifti sabah adet oldum galiba. Şimdi dü. Yaptğm teste baktm hayalet t çizgisi var ama aklım çok karıştı

Tam günündemi adet oldun canım?
Tatlım 15dk dan sonra çıkan çizgilere güvenme diyorlar. Ay ben niye olmadım bugun olmam sart. Bütün döngüm karısıcak olmazsam çok stres oldum 😢

geçen ay gibi tam 30 da geldi önceleri 28 olrdu kuzum. Evet daha önce yaptğm üç testte de hiç sonrasan hayalet olmamıştı dün künde oldu.fazla akıntım yok.sende stres yapma balım bekle. inşallah hamilesindir sen.

Back