Gebeliğe Hazırlık 14 şubat hediyemiz bebiş olsun diyenler buyurun :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşallah kıpkırmızı çift çizgi görürsünüzz :) bizede haber vermeyi unutmayn :)

Ya benim bugün 3.günüm.. Hala adet olamadım.. Normal zamanda vücudumda hep bir yerim ağrır.. Bu seferde öyle sakin ki vücudum..tek hissettigim karin ağrısı.. Memelerimde şiş.. Ama adette nasilsam yine öyleyim.. Hiçbir degisiklik yok.. Dün test yaptım negatifti.. Anlam veremedim.. Acaba çok kilo aldım o yuzden mi adet olamıyorum:( eger pazartesiye kadar olmazsam pzt gunu ya hastaneye yada saglik ocagina gitmeyi dusunuyorm:(

Ya benim bugün 3.günüm.. Hala adet olamadım.. Normal zamanda vücudumda hep bir yerim ağrır.. Bu seferde öyle sakin ki vücudum..tek hissettigim karin ağrısı.. Memelerimde şiş.. Ama adette nasilsam yine öyleyim.. Hiçbir degisiklik yok.. Dün test yaptım negatifti.. Anlam veremedim.. Acaba çok kilo aldım o yuzden mi adet olamıyorum:KK43: eger pazartesiye kadar olmazsam pzt gunu ya hastaneye yada saglik ocagina gitmeyi dusunuyorm:KK43:
olablr kg almak veya vermek bazen adete etki edebiliyor.
ama umarım bebiştendir sizin olmamanız :)

olablr kg almak veya vermek bazen adete etki edebiliyor.
ama umarım bebiştendir sizin olmamanız :)

Ya insallah oyledir ama ben sanmiyorm.. Yani hicbisey hissetmiyorm cunku..bence vucudum adet olmak istio cabaliyo gibi.. Yarin olurum belki:( ilk defa bu kadar gecikti adetim.. Günü hiç sasmaz benim:(

Ya benim bugün 3.günüm.. Hala adet olamadım.. Normal zamanda vücudumda hep bir yerim ağrır.. Bu seferde öyle sakin ki vücudum..tek hissettigim karin ağrısı.. Memelerimde şiş.. Ama adette nasilsam yine öyleyim.. Hiçbir degisiklik yok.. Dün test yaptım negatifti.. Anlam veremedim.. Acaba çok kilo aldım o yuzden mi adet olamıyorum:KK43: eger pazartesiye kadar olmazsam pzt gunu ya hastaneye yada saglik ocagina gitmeyi dusunuyorm:KK43:
Benimde 2.gün idrar testleri negatif gelen giden yok...

Merhaba kızlar bende 8 aydır 2.çocuk için ugraşiyorum hayırlısı olsun insallah bu topik hepimize ugur getirsin zaten ilk çocugumda biraz zor olmustu 1 kürtaj ve 1 düsükten sonra 3. Gebeligimde igne kullanara dünyaya getirdim kızımı cok şukür şuan 2.5 yasinda kızım küçuk daha ama benimkisi biraz zor oldugu için erken basladik rabbim ne zaman nasip ederse insallah Allahim kimsenin kucagini boş birakmasin herkese evlat sevgisini tattırsin insallah ...

Merhaba kızlar bende 8 aydır 2.çocuk için ugraşiyorum hayırlısı olsun insallah bu topik hepimize ugur getirsin zaten ilk çocugumda biraz zor olmustu 1 kürtaj ve 1 düsükten sonra 3. Gebeligimde igne kullanara dünyaya getirdim kızımı cok şukür şuan 2.5 yasinda kızım küçuk daha ama benimkisi biraz zor oldugu için erken basladik rabbim ne zaman nasip ederse insallah Allahim kimsenin kucagini boş birakmasin herkese evlat sevgisini tattırsin insallah ...
Amin canım

Adet gününe yakın 6 gün varken çok şiddetli ağrılar çekiyorum büyük ihtimalle adet belirtisi fakat sorun şu adet dönemi yaklaşıldığında gebe olunsa ağrı olur mu ?

Bugun 4.gun oldu.. Hala gelen giden yok.. Sabah test yaptm.. Hafif ama oyle hafif bi ikinci cizgi vardi ki.. Bnce negatifti.. Pzt sabah tekrar test yapmayi düşünüyorum.. Insallah ikimizde iyi haberlee veririz:)
Canim silik bile ciktiysa hamissindir guzel haberlerini bekliyoz benimkinede 10 gun var bekliyorum

Adet gününe yakın 6 gün varken çok şiddetli ağrılar çekiyorum büyük ihtimalle adet belirtisi fakat sorun şu adet dönemi yaklaşıldığında gebe olunsa ağrı olur mu ?

Ben ilk gebeliğimde adet olacak gibi sancı çekmiştim kasık ve bel ağrısı yani ama sonra bir baktım hamişmişim. Olabiliyor yani

Back