Gebeliğe Hazırlık 14 şubat hediyemiz bebiş olsun diyenler buyurun :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
geçen ay gibi tam 30 da geldi önceleri 28 olrdu kuzum. Evet daha önce yaptğm üç testte de hiç sonrasan hayalet olmamıştı dün künde oldu.fazla akıntım yok.sende stres yapma balım bekle. inşallah hamilesindir sen.

Kuzum bizim bu ay çok gümbürtüye gitti , ameliyat stresi falan derken. Hamile degilimdir de, Şubat etkilermi onu bilmiyorum hiç tatlım.
Artık beklicem napıyım.
Söküldünmü peki canım devamı geldimi

Kuzum bizim bu ay çok gümbürtüye gitti , ameliyat stresi falan derken. Hamile degilimdir de, Şubat etkilermi onu bilmiyorum hiç tatlım.
Artık beklicem napıyım.
Söküldünmü peki canım devamı geldimi
Söküldü kahve renkli kuzumm

Hayırlısı kuzum, bende hala bişi yok yarın olcam sanırım. Anneme sordun subat ay’ı adet geciktirmez sanmıyorum dedi😢
Üzülme bebişimm üzülme bak ben sabah üzüldm ağladım kocam beni kendime getirtti Allaha isyan etme dedi bu aya bırakım bende üzülme bana mutlaka haber ver stres yapma tammmı

Üzülme bebişimm üzülme bak ben sabah üzüldm ağladım kocam beni kendime getirtti Allaha isyan etme dedi bu aya bırakım bende üzülme bana mutlaka haber ver stres yapma tammmı

İnsallah olurum kuzum, artık nediyim. Hala bişi yok bende..
bu ay bebiş gelirse çok sasırırım. Çünkü sadece 2 sefer önemli günleri değerlendirdik bidaha hiç olmadı..
bu durumda bebişte olmaz. Ama niye böyle oldu anlamadım bende:(
Keske hastalansam :(

İnsallah olurum kuzum, artık nediyim. Hala bişi yok bende..
bu ay bebiş gelirse çok sasırırım. Çünkü sadece 2 sefer önemli günleri değerlendirdik bidaha hiç olmadı..
bu durumda bebişte olmaz. Ama niye böyle oldu anlamadım bende:KK43:
Keske hastalansam :KK43:
Canım benim sürekli değişiyo hormonlar stres yorgnlk besleenme derken etkiliyo bak bende de böyle geldi. Geç geldi.
Lütfn üzülme

Canım benim sürekli değişiyo hormonlar stres yorgnlk besleenme derken etkiliyo bak bende de böyle geldi. Geç geldi.
Lütfn üzülme

İnsallah canım, böyle bebiş ihtimali olmadıgı ay hatalanmayınca insan stres oluyormuş ilkkez yaşadım böyle birsey.
Hala gelen giden yok bende, bakalım sabaha kadar olurum herhalde, ben genede bugece tedbirli yatayım. :(
Sen negüzel olmussun kurtulmussun valla. :(

İnsallah canım, böyle bebiş ihtimali olmadıgı ay hatalanmayınca insan stres oluyormuş ilkkez yaşadım böyle birsey.
Hala gelen giden yok bende, bakalım sabaha kadar olurum herhalde, ben genede bugece tedbirli yatayım. :KK43:
Sen negüzel olmussun kurtulmussun valla. :KK43:
Aynen balımm sabah olursun bence üzülme kuzum ya valla kıyamam sen üzüldükçe hormonlarn zarar görüyo

Ben erken gördüm kız Şubat bende erken etki etti :) bugün gördün mü acep

Valla tatlım kahverengi pembe bişiler geliyo saat 3ten beri ama sökülmedi henüz, bakalım yatın tam anlamıyla olurum sanırım. Nekadar erken gördün? Bi beni geciktirdi galiba 😂

Back