14 Ekim göğüs büyütme ameliyatı oluyorummm

Çok geçmiş olsun canım.benimde 5. Haftam bitti

Çok geçmiş olsun canım.benimde 5. Haftam bitti
Sanada cok gecmis olsun Gizemre :)
canim simdi nasılsın peki baya olmus senin
mesela sirtimin bu tutulma hissi ne zaman geçer ayrica robot gibiyim kalkamiyorum donemiyorum ama cok sukur agrim yok. Ne zaman toparlanmaya baslarım bilgi verebilir misin

Canım herkesin süreci farklı ama benim ilk gün haricinde dayanılmaz bir ağrım olmadı 4-5 gün sonra kendi kendime kalkabiliyordum.15 gün boyunca hep sırt üstü yattığım için sırtım sürekli ağrıyordu ve yine 15 gün sabah kalkınca 1-2dk tutuluyordum protezlerin baskısını hissediyordum.doğru söylemek gerekirse 1 hafta 10 gündür rahat rahat yatıyorum sağa sola rahat dönüyorum.yani 1 ay gerek oh rahatım demek için fakat 15 gün sonrada baya rahat ediyorsun

Canım herkesin süreci farklı ama benim ilk gün haricinde dayanılmaz bir ağrım olmadı 4-5 gün sonra kendi kendime kalkabiliyordum.15 gün boyunca hep sırt üstü yattığım için sırtım sürekli ağrıyordu ve yine 15 gün sabah kalkınca 1-2dk tutuluyordum protezlerin baskısını hissediyordum.doğru söylemek gerekirse 1 hafta 10 gündür rahat rahat yatıyorum sağa sola rahat dönüyorum.yani 1 ay gerek oh rahatım demek için fakat 15 gün sonrada baya rahat ediyorsun.ben en çok sırt ağrısından çektim ama

Bugün sırtım cok daha fazla ağrıyor voltaren falan suruyoruz ama yok kürek kemiklerim artık üstüme yatma diyoo :)
Hafif yan yatincada protezler cok rahatsz ediyo ve bişey olur diye korkuyorum. Bildiginiz uyku haram oldu valla. Sabredecegim yapacak bişey yok ctesi sargilarim çıkacak belki daha cok rahatlarim yani insallah :)

Canım yan yatma, arkama 4 yastık koyuyordum ben.

Çok haklısın canım dedim ya bende en çok o sırt ağrısından çektim ağlıyordum artık ama geçicek biraz sabır .başıma sırtıma belime heryerime yastık koyarak yatıyordum 1-2 saat uyuyabiliyordum öyle.direk dümdüz yatma başına çift yastık koy böylece sırtına daha az ağrı biner.gün içinde de çok yatmaki sırtın rahatlasın birazcık

Gizemre bugün 4.günum uyumaya daha çok alıştım 2 saatte 1 uyaniyorum ve uyandığımda mumya gibiyim ama en azından uyku yüzü gördüm :)
Sana bir sorum olacak goguslerimde sanki 2 tane taş taşıyorum gibi bi his var normali bu mu ve ne zaman taş gibi hatun olmaktan cikarım nefes alamicam kadar sertler

oyyyy canım yaaa çok zor olsa gerekbana 390 cc takılacağından(umarım) gecen gün 2 tane posetin içine 400 er gr.su koyup bağladım ve sütyenime koydum o ne yaa dedim aynaya bakınca kocaman oldu abartılı sekilde o kadar büyük olsun asla istemem sütyenin orasından burasından çıktı ayrıca tabiki su olmasından dolayı cıvık cıvık oldu bi an iğrendim..Sonra aklıma geldi bu silikonu nasıl taşıyor arkadaslar diye çok agır yaa

Merak etme,meme içinde hiçte öyle olmuyor.Ayrıca ne bir ağırlık nede cıvıklık hissediyorsun Ikisi çok farklı bir durum:)

Canım benim ...Merak etme,geçecek bu günler... Zamanla tabi,henüz çok yeni daha... Bir ay hele bir geçsin,rahatlamaya başlayacaksın

Bende 255cc var ama sanki 10 kilo var gibi hissediyorum :) :)
Aslında sen tasiyosun da sırtın cidden tasimiyor benim goguslerimde agri cok az ne varsa sırtımda yani. Hem yeni agirlik eklendi hem 4 gündür yatar pozisyonda olmaktan tutuldu iyice

Canım benim ...Merak etme,geçecek bu günler... Zamanla tabi,henüz çok yeni daha... Bir ay hele bir geçsin,rahatlamaya başlayacaksın
Cok tesekkur ederim :)
Iyilesme surecinde onerilerin var mı tecruben sabit maşallah :)
Bol su içmek vitamin kullanmak vs gibi
simdiden çok sağol :)

Merak etme,meme içinde hiçte öyle olmuyor.Ayrıca ne bir ağırlık nede cıvıklık hissediyorsun Ikisi çok farklı bir durum:)
bencede canımm..zaten silikon yapı olarak daha yoğun olduğundan yaptığım deneyim çok sağlıklı olmadığını düşünmüştüm bende.

Kızlar bu sırt ağrısı silikonun ağırlığından ve sürekli sırt üstü yatmaktan oluyor değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…