hayırlı olsun canım Eskişehir'de oluyorsun dimiçok geçmiş olsun, bende haftaya salı olucam. hala hastanedesin di mi sen? şu ameliyata girme anını çok merak ediyorum? nasıl uyutuyolar, nasıl daldın uykuya?
Çok geçmiş olsun canım.benimde 5. Haftam bittiTeşekkür ederim minnos
daha önce 3 kez narkos almışliğım var sanırım bunye alimis olsa gerek yan etki yapmıyor bana hoop uykudan kalkmis gibi uyandik masallah
ilk olarak ameliyat hanede sohbet eşliğinde ve tetkiklerin yapilmasiyla 10 dk dar uyaniktim zaten. Ardından anestezi doktoru geldi bir kac soru sordu kilo alkol sigara vs. Sonra başladı damar yolumdan vermeye guzel bi hayal kur dediki vaktim. Olmadı sanırım kolum uyuştu goz kapaklarim ağırlaştı ve mışıl mışıl uyudum. Narkozdan hic korkma canım stressiz alirsan cok rahat uyanirsin. Mesela burum ameliyatimda aglayaral aldım narkozu ve uyandgimdada aglamaya devam etmistim.
ne kadar pozitif olursan.okadar iyi :)
Sanada cok gecmis olsun Gizemre :)Çok geçmiş olsun canım.benimde 5. Haftam bitti
Canım herkesin süreci farklı ama benim ilk gün haricinde dayanılmaz bir ağrım olmadı 4-5 gün sonra kendi kendime kalkabiliyordum.15 gün boyunca hep sırt üstü yattığım için sırtım sürekli ağrıyordu ve yine 15 gün sabah kalkınca 1-2dk tutuluyordum protezlerin baskısını hissediyordum.doğru söylemek gerekirse 1 hafta 10 gündür rahat rahat yatıyorum sağa sola rahat dönüyorum.yani 1 ay gerek oh rahatım demek için fakat 15 gün sonrada baya rahat ediyorsunSanada cok gecmis olsun Gizemre :)
canim simdi nasılsın peki baya olmus senin
mesela sirtimin bu tutulma hissi ne zaman geçer ayrica robot gibiyim kalkamiyorum donemiyorum ama cok sukur agrim yok. Ne zaman toparlanmaya baslarım bilgi verebilir misin
Canım herkesin süreci farklı ama benim ilk gün haricinde dayanılmaz bir ağrım olmadı 4-5 gün sonra kendi kendime kalkabiliyordum.15 gün boyunca hep sırt üstü yattığım için sırtım sürekli ağrıyordu ve yine 15 gün sabah kalkınca 1-2dk tutuluyordum protezlerin baskısını hissediyordum.doğru söylemek gerekirse 1 hafta 10 gündür rahat rahat yatıyorum sağa sola rahat dönüyorum.yani 1 ay gerek oh rahatım demek için fakat 15 gün sonrada baya rahat ediyorsun.ben en çok sırt ağrısından çektim amaSanada cok gecmis olsun Gizemre :)
canim simdi nasılsın peki baya olmus senin
mesela sirtimin bu tutulma hissi ne zaman geçer ayrica robot gibiyim kalkamiyorum donemiyorum ama cok sukur agrim yok. Ne zaman toparlanmaya baslarım bilgi verebilir misin
Evet canimHst
hayırlı olsun canım Eskişehir'de oluyorsun dimi
Hadi bakalım iyi haberlerini bekliyorum.eskişehirdeyim bende biliyorsun birşeye ihtiyacın olursa çekinme lütfenEvet canim
Saol canim tesekkur ederim.Hadi bakalım iyi haberlerini bekliyorum.eskişehirdeyim bende biliyorsun birşeye ihtiyacın olursa çekinme lütfen
ufak diye düşünme tatlım ya 225 benimde ama gayet iyiCanım göğsün hiç yok mu? Benim de yoktu ama 325 sığdı. 240 çok ufak geldi bana..
Bugün sırtım cok daha fazla ağrıyor voltaren falan suruyoruz ama yok kürek kemiklerim artık üstüme yatma diyoo :)Canım herkesin süreci farklı ama benim ilk gün haricinde dayanılmaz bir ağrım olmadı 4-5 gün sonra kendi kendime kalkabiliyordum.15 gün boyunca hep sırt üstü yattığım için sırtım sürekli ağrıyordu ve yine 15 gün sabah kalkınca 1-2dk tutuluyordum protezlerin baskısını hissediyordum.doğru söylemek gerekirse 1 hafta 10 gündür rahat rahat yatıyorum sağa sola rahat dönüyorum.yani 1 ay gerek oh rahatım demek için fakat 15 gün sonrada baya rahat ediyorsun.ben en çok sırt ağrısından çektim ama
Bugün sırtım cok daha fazla ağrıyor voltaren falan suruyoruz ama yok kürek kemiklerim artık üstüme yatma diyoo :)
Hafif yan yatincada protezler cok rahatsz ediyo ve bişey olur diye korkuyorum. Bildiginiz uyku haram oldu valla. Sabredecegim yapacak bişey yokctesi sargilarim çıkacak belki daha cok rahatlarim yani insallah :)
Çok haklısın canım dedim ya bende en çok o sırt ağrısından çektim ağlıyordum artık ama geçicek biraz sabır .başıma sırtıma belime heryerime yastık koyarak yatıyordum 1-2 saat uyuyabiliyordum öyle.direk dümdüz yatma başına çift yastık koy böylece sırtına daha az ağrı biner.gün içinde de çok yatmaki sırtın rahatlasın birazcıkBugün sırtım cok daha fazla ağrıyor voltaren falan suruyoruz ama yok kürek kemiklerim artık üstüme yatma diyoo :)
Hafif yan yatincada protezler cok rahatsz ediyo ve bişey olur diye korkuyorum. Bildiginiz uyku haram oldu valla. Sabredecegim yapacak bişey yokctesi sargilarim çıkacak belki daha cok rahatlarim yani insallah :)
Gizemre bugün 4.günum uyumaya daha çok alıştım 2 saatte 1 uyaniyorum ve uyandığımda mumya gibiyim ama en azından uyku yüzü gördüm :)Çok haklısın canım dedim ya bende en çok o sırt ağrısından çektim ağlıyordum artık ama geçicek biraz sabır .başıma sırtıma belime heryerime yastık koyarak yatıyordum 1-2 saat uyuyabiliyordum öyle.direk dümdüz yatma başına çift yastık koy böylece sırtına daha az ağrı biner.gün içinde de çok yatmaki sırtın rahatlasın birazcık
oyyyy canım yaaa çok zor olsa gerekGizemre bugün 4.günum uyumaya daha çok alıştım 2 saatte 1 uyaniyorum ve uyandığımda mumya gibiyim ama en azından uyku yüzü gördüm :)
Sana bir sorum olacak goguslerimde sanki 2 tane taş taşıyorum gibi bi his var normali bu mu ve ne zaman taş gibi hatun olmaktan cikarım nefes alamicam kadar sertler
Merak etme,meme içinde hiçte öyle olmuyor.Ayrıca ne bir ağırlık nede cıvıklık hissediyorsunoyyyy canım yaaa çok zor olsa gerekbana 390 cc takılacağından(umarım) gecen gün 2 tane posetin içine 400 er gr.su koyup bağladım ve sütyenime koydum o ne yaa dedim aynaya bakınca kocaman oldu abartılı sekilde o kadar büyük olsun asla istemem sütyenin orasından burasından çıktı ayrıca tabiki su olmasından dolayı cıvık cıvık oldu bi an iğrendim..Sonra aklıma geldi bu silikonu nasıl taşıyor arkadaslar diye çok agır yaa
Canım benim ...Merak etme,geçecek bu günler... Zamanla tabi,henüz çok yeni daha... Bir ay hele bir geçsin,rahatlamaya başlayacaksınGizemre bugün 4.günum uyumaya daha çok alıştım 2 saatte 1 uyaniyorum ve uyandığımda mumya gibiyim ama en azından uyku yüzü gördüm :)
Sana bir sorum olacak goguslerimde sanki 2 tane taş taşıyorum gibi bi his var normali bu mu ve ne zaman taş gibi hatun olmaktan cikarım nefes alamicam kadar sertler
Bende 255cc var ama sanki 10 kilo var gibi hissediyorum :) :)oyyyy canım yaaa çok zor olsa gerekbana 390 cc takılacağından(umarım) gecen gün 2 tane posetin içine 400 er gr.su koyup bağladım ve sütyenime koydum o ne yaa dedim aynaya bakınca kocaman oldu abartılı sekilde o kadar büyük olsun asla istemem sütyenin orasından burasından çıktı ayrıca tabiki su olmasından dolayı cıvık cıvık oldu bi an iğrendim..Sonra aklıma geldi bu silikonu nasıl taşıyor arkadaslar diye çok agır yaa
Cok tesekkur ederim :)Canım benim ...Merak etme,geçecek bu günler... Zamanla tabi,henüz çok yeni daha... Bir ay hele bir geçsin,rahatlamaya başlayacaksın
bencede canımm..zaten silikon yapı olarak daha yoğun olduğundan yaptığım deneyim çok sağlıklı olmadığını düşünmüştüm bende.Merak etme,meme içinde hiçte öyle olmuyor.Ayrıca ne bir ağırlık nede cıvıklık hissediyorsunIkisi çok farklı bir durum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?