14 Ekim göğüs büyütme ameliyatı oluyorummm

Canımm çok sevindim daha iyi olmana...Ve daha 1 hafta olmuş valla ne yalan söyliyim benim o kadar çok ağrım olmuştu ki ilk 7-8 gün sırf ağlayarak geçti hayattan soğumuştum doktoru arayıp bu kadarı normalmi bile dedim maaşallah sana :) Ama şimdi çok iyiyim ağrılar ara ara hissettiriyor o da çok az. Sırt üstü yatmaktan sıkıldığım için bazen yan dönüyorum ama tekrar sırt üstüne geri dönüyorum şimdilik en rahatı o.. Senin bandajların çıktı mı? Benim ameliyat sonrası bayrama denk geldiği için bandajlar uzun durdu 8. günde çıkarıldı belki o da sıkıntı yaratmıştır, 12-13.i günde masaja başlattı masaja başlamamla yumuşamaya başladılar o taş taşıyormuş hissi de kayboluyor böylelikle :) Bana pek şiş gelmiyorlar ilk günler bariz şişti tabii ama yavaş yavaş indi ben biraz küçük buluyorum şu aralar derdim o :) Başka bir doktora gitsem daha fazla yaparmıydı acaba diye düşünüyorum sadece

Evet ismail bey küçük protezlerden yana :) bana da 215cc olur diye tutturmustu ben bari 240 olsun dedim ama 255 takmış :) ultra high olduğu için baya iyi duruyor suan zamanla ne düşünürüm bilmiyorum.
benim 4. Gün sargilar çıktı ve inan çok rahatlamıstım. Agrim kalmadı sadece sirt ustu yatmaktan kürek kemiklerim agriyo artık. Dün yine kontrole gittim 7.gunumdu ve masaj verdi. Cok agriyo dr un yaptığı gibi yapamasamda deniyorum :) masallah yoğurdu resmen o ne acıydı anlatamam ozellikle sag ve soldan ortaya doğru itmemi ve o sekilde tutmamı istediği hareketi yapamıyorum

Aynen canım Ultra hig olmasından ben de memnunum. bana da 245 civarı diyordu 295 oldu heh :) İlla küçük yapçak :)) Neyse vardır bir bildiği diyorum artık sağlıklı olması da çok önemli :) Evet kesinlikle masajda ilk yaptıgında benim de çok acıdı bende evde ilk başlarda onun gibi yapamadım ve ikisini ortaya doğru yaklaştır bırak diyordu o da olmadı ama bir kaç defadan sonra azar azar da olsa kıpırdamaya başladılar...Bir de bana hiç bir vitamin vs önermedi ama ben biraz araştırdıktan sonra e vitamini kullanmaya başladım, sana bir şey önermişmiydi?

anladim cnm cok tesekkur ederim.oy ben cok buyuk istemiyorum.esim buyuk olursa diyr endiseleniyo.umarim istedigimi yapabilir
Hiç duymadım büyük yapanı o yüzden için rahat olsun büyük yapmazlar :) bu senin eski dokun ile de alakalı bişey

Canım bir de sırtına biri bebe yağıyla kremle vs masaj yapsın arada çok rahatlatıyor sırt ağrıları için :))

Bana B12 benexol kullanabileceğimi söyledi ama yazdığı ilaçların içinde yoktu. Antibiyotik ağrı kesici ve bepantenol dışında bisey yazmadı yani.
Sende de diren yoktu değil mi kullanmadigini söylediginde şaşırdım açıkçası ama başarılı dr genelde kullanmazmış ne kadar doğru bilemiyorum. Umarim sonradan sorun olmaz :)

Canım bir de sırtına biri bebe yağıyla kremle vs masaj yapsın arada çok rahatlatıyor sırt ağrıları için :))
Evet voltarene sürüyorum kas gevsetici :)
Hatta hastane dönüşü ilk 3 gün gidip poliklinikte kas gevşetici iğne oldum inan cok faydası oldu. Bunuda bana oradaki hemşire söylemişti tatli yaşlı bi kadındı sağolsun :)

Geçmiş olsun canım benim 1,5 ay oldu banada sağ 275 sol 300 takıldı(büyüklük farkı vardı öncesinde) banada daha büyüğü sığmamış ben memnunum şuanda
Teşekkür ederim canım Memnun olmana çok sevindim. büyüklük konusunda çok araştırma yaptım ama baktım herkes farklı bir şey söylüyor. konuşulanlara bakılırsa 300 cc nin aşağısında çok küçük duracağını düşünmüştüm. Kesinlikle vücut yapısıyla alakalı ve bunu doktorlar çok iyi tahmin ediyorlar.

Yoktu canım diren bende de inşallah dediğin gibidir:) Hmm B12 benexol kullanıyormusun peki

Ah canım ya o kadar ihtiyacım vardı ki kas gevşeticiye kendi kendime bir şey yapmiyim diye almamışım boşuna çekmişim o kadar acıyı

Yoktu canım diren bende de inşallah dediğin gibidir:) Hmm B12 benexol kullanıyormusun peki
Evet kullanıyorum canım ben daha öncede kullanmıştım cok iyi bi vitamin.
sabahlari hem dinç uyanmayı sagliyor hemde enerji veriyor. Heleki b12in düşükse cok daha faydasını görüyorsun :)
Forumda demir ilaci kullanilmasini onerende gördün bu arada ama ben kullanmadm

bende öyle düşünmüştüm ama küçük durmadı eski hallerine göre kocamanlar hatta ama çok büyükde değiller tabi.ben zaten minyon bi tipim o yüzden doğal durduğunu düşünüyorum .ama sığsaydı 325 istiyorum demiştim druma

<p>kardeş:) kardeş diyorum aynı gün ameliyat olmuşuz meme kardeşim :) yeni gördüm yaa pc bozulumca cepten cok iyi bakamadım foruma.nasılsın ?agrın sıxzın varmı gezmeye başladınmı ?memnumusun yeni memişlerden :)güle güle kullan cnm

Cok tesekkur ederim sana da çok geçmiş olsun :) ilk 3 gün cok agrım vardı ozellikle yatış pozisyonu sebebiyle kürek kemiklerim sızladı diyebilirim. Sonraki gunler daha iyiydim 5.gun sargilarim acildi masaj verdi dr ve dışarı cikmaya bile basladım. Bugun 10 gün oldu ve cok rahatım agrım kalmadı ama sabahları gergin uyaniyorum hala öğlene doğru açılıyorum :) sen nasılsın
darısı tüm isteyenlerin başına insallah

Çok beğendim, tam benimde istediğim büyüklük. Ama bende deriyi doldurabilmek için sanırım daha büyük protez kullanması gerekecek ama ben seninki kadar olmasini isterim.

Ben tamamen doktoruma bıraktım büyüklük konusunu zaten doğal olsun beni mutlu etsin ama çokta farkedilmesin istedim bu sekilde oldu :) umarım seni de cok mutlu edicek ölçülere ulasirsin cnmm

MadammS .!.:
Ben tamamen doktoruma bıraktım büyüklük konusunu zaten doğal olsun beni mutlu etsin ama çokta farkedilmesin istedim bu sekilde oldu :) umarım seni de cok mutlu edicek ölçülere ulasirsin cnmm
Beni de eklermisin canim.bende yeni oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…