• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 Ekim göğüs büyütme ameliyatı oluyorummm

Cok tesekkur ederim :)
Iyilesme surecinde onerilerin var mı tecruben sabit maşallah :)
Bol su içmek vitamin kullanmak vs gibi
simdiden çok sağol :)
Bol hareket etmen iyi gelecek,kolları zorlamadan.Beslenmene dikkat et,güçsüz düşme.Kan yapıcı şeyler tüket,Kuruyemiş ye sürekli.Bol su iç.Ananas ödeme iyi gelir,yemeye çalış.. Sabah kalktığında tutulma olur dikkat edersen,gün ortalarına doğru hareket ettikçe gider.. Doktorunu dinle,ne tavsiye ederse yap canım ;)

Bol hareket etmen iyi gelecek,kolları zorlamadan.Beslenmene dikkat et,güçsüz düşme.Kan yapıcı şeyler tüket,Kuruyemiş ye sürekli.Bol su iç.Ananas ödeme iyi gelir,yemeye çalış.. Sabah kalktığında tutulma olur dikkat edersen,gün ortalarına doğru hareket ettikçe gider.. Doktorunu dinle,ne tavsiye ederse yap canım :KK66:
Sabahları resmen kitlenmis oluyorum ama öğlen daha iyiyim söylediklernide dikkate alacagım. Doktorum benexol kullanmamı önerdi sadece :/

Sabahları resmen kitlenmis oluyorum ama öğlen daha iyiyim söylediklernide dikkate alacagım. Doktorum benexol kullanmamı önerdi sadece :/
Benexol nedir canım? Hiç duymadım ben.Hapmı?
Mesela ağrı kesiciler ve antibiyotikler düzenli kullanılmalı.Ağrı kesiciler ihmal ediliyor iyiyim diye.Ama ağrı kesicilerin bir faydasıda ödem atması ;) Bunu çoğu kişi bilmiyor ve kullanmıyor..
Maydonoz ye,saplarını kaynatıp iç.Hem iltihap söker hem idrar söktürür..İdrarla birlikte vücuttaki narkoz ve narkotik ilaçlar daha hızlı atılır ;) Bu yüzdende boş su içilmesi tavsiye ediliyor. Kan yapıı şeyler ye,siyah kuru üzüm.Kaynat suyunu iç.Kan kaybettin,vücudun hızla toparsın.Yara iyiyleşimi hızlı olsun.Dokular kaynasın ;)

Benexol nedir canım? Hiç duymadım ben.Hapmı?
Mesela ağrı kesiciler ve antibiyotikler düzenli kullanılmalı.Ağrı kesiciler ihmal ediliyor iyiyim diye.Ama ağrı kesicilerin bir faydasıda ödem atması :KK66: Bunu çoğu kişi bilmiyor ve kullanmıyor..
Maydonoz ye,saplarını kaynatıp iç.Hem iltihap söker hem idrar söktürür..İdrarla birlikte vücuttaki narkoz ve narkotik ilaçlar daha hızlı atılır :KK66: Bu yüzdende boş su içilmesi tavsiye ediliyor. Kan yapıı şeyler ye,siyah kuru üzüm.Kaynat suyunu iç.Kan kaybettin,vücudun hızla toparsın.Yara iyiyleşimi hızlı olsun.Dokular kaynasın :KK66:
Benexol, b12 komplex vitamin hapı
kan yapıcı ve sinir sistemini onaricı özelliği var hatta dinç uyanmayı falan bile sağlıyor daha oncede kullanmıştım sanirim doktor da bu etkileri yuzünden verdi :)

Gizemre bugün 4.günum uyumaya daha çok alıştım 2 saatte 1 uyaniyorum ve uyandığımda mumya gibiyim ama en azından uyku yüzü gördüm :)
Sana bir sorum olacak goguslerimde sanki 2 tane taş taşıyorum gibi bi his var normali bu mu ve ne zaman taş gibi hatun olmaktan cikarım nefes alamicam kadar sertler :KK43: :KK43:
Çok normal canım nefes alamıcak kadar olan durumun birkaç güne geçer.sonra sadece yatıp kalktığında birkaç dakika sanki kasılmış gibi ya da nasıl söyleyim protezleri hisseder gibi bişey hissedersin oda 20 gün sürer ama seni rahatsız edecek boyutta olmaz benim nerdeyse 1 buçuk ay olcak hala kendimi hiç ameliyat olmamış gibi hissetmiyorum.ama şunu söyleyim 15. Günden sonra beni rahatsız edecek günlük yaşantımı olumsuz etkileyecek birşey yaşamadım.yani bu işin en sabır gerektiren dönemi 7+7diyorum ben sonrası geçip gidiyo

Bugün sargılarım açıldı bi rahatlama geldi baya sıkıymis. Göğüslerim suan bile ayrık olması dışında gayet şekilli :) 255cc olmasina rağmen banu alkan gibiyim sisliklerden olsa gerek indiklerinde tam istediğim gibi olacaklar inşallah :)

Selam kızlar. .
Kendimi bildim bileli göğüslerimden yakinirdim ve sonunda cesaretimi toplayarak göğsümü büyütmeye karar verdim. Bugün de doc dr erdem güvene muayene oldum. Kendisi muazzam efendi birisi ve bana inanilmaz güven verdi. Muayenenin en güzel kısmı ise yeni teknolojik aleti ile senin istediğin göğüs boyutu damla mi yuvarlak mi orta büyük mü yoksa cok büyükmüne isterseniz isteyin bunu 3 boyutlu görebilirsiniz yani aklinizda hiçbir soru işareti kalmıyor. O yüzden benim gibi ameliyat olmayı dusunen arkadaslarim kesinlikle bu doktora gorunmeslisiniz

canım sanada cok geçmiş olsun bende dün oldum boy ve kilo nasıl bendede 320 c takıldı bende salı görcem işl küçük olmamıştır diyorum merak içindeyim

canım sanada cok geçmiş olsun bende dün oldum boy ve kilo nasıl bendede 320 c takıldı bende salı görcem işl küçük olmamıştır diyorum merak içindeyim
Canim ben 158 boy 44 kiloyum 255cc kas alti ultra high profil takıldı ve gayet büyükler suan. Sisler indiğinde tam istediğim gibi olacaklar insallah :)
Ben cok minyonum bana fazlasiyla yetti :)
Sargilarim açıldı ama duş almama rahmen yapışkanlar çıkmadı benim derdimde onlar şimdi. :(

Canim ben 158 boy 44 kiloyum 255cc kas alti ultra high profil takıldı ve gayet büyükler suan. Sisler indiğinde tam istediğim gibi olacaklar insallah :)
Ben cok minyonum bana fazlasiyla yetti :)
Sargilarim açıldı ama duş almama rahmen yapışkanlar çıkmadı benim derdimde onlar şimdi. :KK43:
Ultra high olması iyi olmuş hadi bakalım geçmişten olsun

kızlar bu high profil,ultra high ne oluyo.bununla ilgili hiçbirşey söylemedi doktorum...
CC aslında senin bedeninin çapı ile alakalı aslında 250 ile 300 cc arasında çokta bi fark var belki 0.2 cm var ama ultra high çap olarak daha küçük bi çapta daha önde bir meme sağlar örn verecek olursam rakamlar uydurmasyon 300 cc high profil 11 çapı yüksekliği 4.5 sa ultra high 250 c nin çapı . Yüksekliği 4.5 gibi bilmem anlatabildim mi ha belki bu yanlıştır ama benim bilgim böyle
Ama genelde high profil takılır sadece çok küçük çaplı bi bedende daha öne çıkması gereken meme de ultra high yapıyorlar sanırım ben pek rastlamadım

Merhabalar,
forumu yaklasik 5 yıldır takip ediyorum ancak sessiz takipcilerdenim
24 yaşındayım ve bugün göğüs büyütme ameliyatı oluyorum. Burada okuduklarım cok yardimci oldu herkese cok tesekkur ederimm
boğaziçi tip merkzi - ismail bayram
kasaltı yöntemi Mentor 240cc
158 boy 44 kiloyum. Minyon olduğum için doktorum daha fazlasının olmayacağini ve göğüs kafesime sigmayacagını söyledi
ameliyatım saat 3 gibi olacak
bana şans dileyin..
sevgiler..
Canım geçmiş olsun öncelikle...Nasılsın şimdi inşallah biraz daha iyisindir..Ben de foruma yeni katılanlardanım, 20 gün önce İsmail Bayram'a ameliyat oldum benm de 295 cc...İnşallah istediğimiz gibi olur hepimizin :)

Merhaba arkadaşlar. :KK54::KK54:Yaklaşık 1 aydır kk yı takip ediyorum ve ameliyat öncesi ve sonrası karşılaşacağım bütün problemlerden bilgim oldu.:KK71: Bunun için sizlere çok teşekkür ediyorum:KK60:. bugün ameliyatımın 4. günü. 1.75 boy 55 kiloyum. protezimin büyüklüğünü tamamen doktora bıraktım çünkü en iyi ölçüyü onların belirlediğini düşünüyorum öylede oldu zaten. 300 cc kaldırmadığı için 275 cc hp kas altı yerleştirdi. şu an şişliklerden dolayı büyük duruyor. küçüldükçe daha hoş duracağına eminim.:KK66: Ameliyat öncesi en korktuğum konu ağrıydı ama kas altı olmasına rağmen en ufak ağrım olmadı. yalnızca dikiş yerlerimde ve diren giriş yerlerinde acı hissediyordum ve kollarımı kullanamamaktan yakınıyordum.:mad: bugün direnlerden kurtuldum çok daha rahatım. Keşke daha önce bu ameliyatı olsaydım diyorum. kesinlikle korkulacak birşey yokmuş. Şimdi elimde el aynasıyla geziyorum gece gündüz onları izliyorum. çok mutluyummm. yeni ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. :KK68:Buradan Doç. Dr. Aydın Gözü' ye çookk teşekkür ederim.:KK33:

CC aslında senin bedeninin çapı ile alakalı aslında 250 ile 300 cc arasında çokta bi fark var belki 0.2 cm var ama ultra high çap olarak daha küçük bi çapta daha önde bir meme sağlar örn verecek olursam rakamlar uydurmasyon 300 cc high profil 11 çapı yüksekliği 4.5 sa ultra high 250 c nin çapı . Yüksekliği 4.5 gibi bilmem anlatabildim mi ha belki bu yanlıştır ama benim bilgim böyle
Ama genelde high profil takılır sadece çok küçük çaplı bi bedende daha öne çıkması gereken meme de ultra high yapıyorlar sanırım ben pek rastlamadım
anladim cnm cok tesekkur ederim.oy ben cok buyuk istemiyorum.esim buyuk olursa diyr endiseleniyo.umarim istedigimi yapabilir

Merhaba arkadaşlar. :KK54::KK54:Yaklaşık 1 aydır kk yı takip ediyorum ve ameliyat öncesi ve sonrası karşılaşacağım bütün problemlerden bilgim oldu.:KK71: Bunun için sizlere çok teşekkür ediyorum:KK60:. bugün ameliyatımın 4. günü. 1.75 boy 55 kiloyum. protezimin büyüklüğünü tamamen doktora bıraktım çünkü en iyi ölçüyü onların belirlediğini düşünüyorum öylede oldu zaten. 300 cc kaldırmadığı için 275 cc hp kas altı yerleştirdi. şu an şişliklerden dolayı büyük duruyor. küçüldükçe daha hoş duracağına eminim.:KK66: Ameliyat öncesi en korktuğum konu ağrıydı ama kas altı olmasına rağmen en ufak ağrım olmadı. yalnızca dikiş yerlerimde ve diren giriş yerlerinde acı hissediyordum ve kollarımı kullanamamaktan yakınıyordum.:mad: bugün direnlerden kurtuldum çok daha rahatım. Keşke daha önce bu ameliyatı olsaydım diyorum. kesinlikle korkulacak birşey yokmuş. Şimdi elimde el aynasıyla geziyorum gece gündüz onları izliyorum. çok mutluyummm. yeni ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. :KK68:Buradan Doç. Dr. Aydın Gözü' ye çookk teşekkür ederim.:KK33:
Geçmiş olsun canım benim 1,5 ay oldu banada sağ 275 sol 300 takıldı(büyüklük farkı vardı öncesinde) banada daha büyüğü sığmamış ben memnunum şuanda

Canım geçmiş olsun öncelikle...Nasılsın şimdi inşallah biraz daha iyisindir..Ben de foruma yeni katılanlardanım, 20 gün önce İsmail Bayram'a ameliyat oldum benm de 295 cc...İnşallah istediğimiz gibi olur hepimizin :)
Cok tesekkur ederim sana geçmiş olsun doktordaşim :)
Benim 1 hafta oldu bugün cok daha iyiyim hala taş taşıyomuş hissi var ama ağrım kalmadı. Sen nasılsın 20 gundw nasıl oluyor insan merak ettim :) yumusamaya basladılar mı mesela sislerin ne durum vs :D

Back