• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 Ekim göğüs büyütme ameliyatı oluyorummm

Banada y
canm ne özürü est. olur mu öyle şey birbirimize destek için burdayız :) benim tek sıkıntım protezler hala yukarda aşağı inmelerini bekliyorum :KK43: bakalım cuma ne diycek doktor sana ona göre hareket edersin zamanla düzelir inş. canm bozma moralini ikimizde yeniyiz aslında seninde çok zman olmamış bu arada büyük olmasına sevndm:) insanın kendine güveni geliyo bende de öyle :))
banada yollarmisin canim merak ettim bana da diklestirme oneriyorlar

yollaım tabi canm ama bana dikleştrme yapmadı doktor vazgeçdk sdc protez takıldı canm
Evzt insallah bende de vazgecer umudundayim :( onun icin merak ettim dogrusu isterden benim de resmimi gonderim sana aynimiydi senin gogus diye

Evzt insallah bende de vazgecer umudundayim :KK43: onun icin merak ettim dogrusu isterden benim de resmimi gonderim sana aynimiydi senin gogus diye
benim 300 cc takıldı canm ama protezler yukrda duruyo inmediler hala aşağı şuan tek sıkıntım bu:( özelden msj atılıyomu burda ben pek bilmiyorum atılıyosa yollim?

yollaım tabi canm ama bana dikleştrme yapmadı doktor vazgeçdk sdc protez takıldı canm
Evzt insallah bende de vazgecer umudundayim :KK43: onun icin merak ettim dogrusu isterden benim de resmimi gonderim sana aynimiydi senin gogus diye
benim 300 cc takıldı canm ama protezler yukrda duruyo inmediler hala aşağı şuan tek sıkıntım bu:KK43: özelden msj atılıyomu burda ben pek bilmiyorum atılıyosa yollim?
yukarda durmasi daha guzel canim Zaten zamanla inecek bide sarkikti biraz onun icin birazda yukarda kalsinlar alisik degiliz tabi :)

Sevgili madamm arkadaşım :) daha 1 ay olmamış hayırlı ugurlu olsun oncelıkle. bende bugun gun aldım 19 kasımda olucam ınanılmaz heycanlıyım :) 275 dedı dıye dr kucuk olucak dıyue uzuluyorum.. senınkıler senı mutlu etmış acaba nasıl durur dusun dusun oturuyorum

Sevgili madamm arkadaşım :) daha 1 ay olmamış hayırlı ugurlu olsun oncelıkle. bende bugun gun aldım 19 kasımda olucam ınanılmaz heycanlıyım :) 275 dedı dıye dr kucuk olucak dıyue uzuluyorum.. senınkıler senı mutlu etmış acaba nasıl durur dusun dusun oturuyorum
Canım şimdiden cok geçmiş olsun umarım güzel geçer sureçlerin. Seni ekledim fotolarima bakabilirsin :)

Back