Meraba arkadaşlar bir konuda yorumlarınızı ısrarla bekliyorum.Kızım 14 aylık.Yüzüstü yatıp poposunu kaldırıp indiriryor.Elleride bezinin üstünde.Seslenip çağırıyoruz,ne yapsakta ilgisini dağıtıp kaldıramıyoruz.Yaptığı davranışa anlam veremiyoruz ne yapmak istiyor bilemiyoruz babasıyla.Sizce neden yapıyoo bunu
canım bu aylar çok sıkıntılı dönemler ya. bebeğin neden böyle yapıyor anlam veremedim ama cinsellikle alakalı olacağını sanmıyorum. çünkü çocuklarda cinsiyetlerinin farkına varma dönemi 3 yaşından itibaren başlıyor.
benim bebeğim de 16 aylık bugünlerde öyle hırçın davranıyor ki nasıl bir tepki vereceğimi şaşırdım.
Meraba arkadaşlar bir konuda yorumlarınızı ısrarla bekliyorum.Kızım 14 aylık.Yüzüstü yatıp poposunu kaldırıp indiriryor.Elleride bezinin üstünde.Seslenip çağırıyoruz,ne yapsakta ilgisini dağıtıp kaldıramıyoruz.Yaptığı davranışa anlam veremiyoruz ne yapmak istiyor bilemiyoruz babasıyla.Sizce neden yapıyoo bunu
Davranış bozuklukları kısmında "Kızım mastürbasyon yapıyor..." konusunu okumanızı tavsiye ederim.Orada ben de dahil anne yorumları ile uzman bilgilendirmesi de var.
Bu bir davranış bozukluğu değil bu arada, başlık sizi korkutmasın :)