Pazartesi gunu trasefer oldum bekliyorum. Heycan laarkadaşlar selam , 14 aralık transfer tarihim. onun öncesinde estrofem günde 3 kez kullanıyorum akşamda kan sulandırıcı içiyorum ve bir tane omega 3 kullanıyorum. doktor bana vajinaya PRP yapıcak 2 kez daha önce olanlar var mı. bir tane dondurulmuş embriyom var umarm tek şansım tutar.... sizin nasıl oldu nasıl ilerledi transfer öncesi sonrası neler yaptınız ? :)
hangi ilaçlar kullanıyorsunuz. kaç yumurtanız var yaş kaç :))Pazartesi gunu trasefer oldum bekliyorum. Heycan la
Canımm sürecin hayırlı olsun önceliklearkadaşlar selam , 14 aralık transfer tarihim. onun öncesinde estrofem günde 3 kez kullanıyorum akşamda kan sulandırıcı içiyorum ve bir tane omega 3 kullanıyorum. doktor bana vajinaya PRP yapıcak 2 kez daha önce olanlar var mı. bir tane dondurulmuş embriyom var umarm tek şansım tutar.... sizin nasıl oldu nasıl ilerledi transfer öncesi sonrası neler yaptınız ? :)
Cok ilaç var 37 .yumurtam tane trasefer olduhangi ilaçlar kullanıyorsunuz. kaç yumurtanız var yaş kaç :))
Öncelikle hayırlı olsun insaQllah olumlu sonuçlanir, 3 kez tüp bebek yaptirmis ve 3 . De pozitifi gören biri olarak ilk diyeceğim şey sakın stres yapmayın ne transfere kadar olan süreçte ne transfer sonrasında rahat olun, transfer sonrası kendinize hasta yatalak muamelesi yapmayın ben ikisinde bunu yapmıştım yürürken bile korkuyordum, kendinizi yormadan, ağır iş yapmadan günlük rutininize devam edin ve bol.bol.bol dua teslimiyet.arkadaşlar selam , 14 aralık transfer tarihim. onun öncesinde estrofem günde 3 kez kullanıyorum akşamda kan sulandırıcı içiyorum ve bir tane omega 3 kullanıyorum. doktor bana vajinaya PRP yapıcak 2 kez daha önce olanlar var mı. bir tane dondurulmuş embriyom var umarm tek şansım tutar.... sizin nasıl oldu nasıl ilerledi transfer öncesi sonrası neler yaptınız ? :)
hayırlı olsunnnnnnnnnnnnn :) bana da dua eder misin.... ya ben rapor alayım mı arabayla gelip gidiyorum işe ve sürekli oturuyorum izin almaya gerek var mıCanımm sürecin hayırlı olsun öncelikleben 15 Kasımda donmuş bir embriyo transferi oldum Prp uygulanmadı bana ama o yöntemi de hep etkili ve güzel diye duydum inşallah bebeğinin sana tutunmasını kolaylaştırsın transfer öncesi pek bir şey yapmadım canım farklı olarak paketli gıda çay kahve dikkat ettim biraz , transfer de idrara sıkışık şekilde oluyor en zorlayıcı tarafı o , ama işlem olarak basit. Sonrasında 1 saat kadar hiç kalkmadan hastanede yattım. Transfer sonrası cinsel ilişki ağır iş yapmak vs yasak. Transfer sonrası çok su içtim düzenli olarak ve dinlendim evde. Aşırı hareketsiz de kalmadım o da önerilmiyor . Ben 3 gün sonra da işe gitmiştim hayatıma rutin devam ettim , çiğ kaju badem dağ inciri avokado yedim her gün , çok şükür benim sonucum pozitif. Rabbim sizin sürecinizi kolaylaştırsın inşallah , olumlu olsun inşallah
Prp uygulaması bende de olmadı ama dondurulmuş embriyo transferi oldum 2. Deneme de tuttu çok şükür inşallah sizde bekleyen herkes sağlıkla pozitif görüp kucağına almak nasip olsun Allahın izniylearkadaşlar selam , 14 aralık transfer tarihim. onun öncesinde estrofem günde 3 kez kullanıyorum akşamda kan sulandırıcı içiyorum ve bir tane omega 3 kullanıyorum. doktor bana vajinaya PRP yapıcak 2 kez daha önce olanlar var mı. bir tane dondurulmuş embriyom var umarm tek şansım tutar.... sizin nasıl oldu nasıl ilerledi transfer öncesi sonrası neler yaptınız ? :)
Teşekkür ederim canımm tabi ki de ederim Rabbim pozitif sonuçlar görmeyi nasip etsin her şey gönlünüzce olsunhayırlı olsunnnnnnnnnnnnn :) bana da dua eder misin.... ya ben rapor alayım mı arabayla gelip gidiyorum işe ve sürekli oturuyorum izin almaya gerek var mı
Selamlar hayırlı olsun önceliklearkadaşlar selam , 14 aralık transfer tarihim. onun öncesinde estrofem günde 3 kez kullanıyorum akşamda kan sulandırıcı içiyorum ve bir tane omega 3 kullanıyorum. doktor bana vajinaya PRP yapıcak 2 kez daha önce olanlar var mı. bir tane dondurulmuş embriyom var umarm tek şansım tutar.... sizin nasıl oldu nasıl ilerledi transfer öncesi sonrası neler yaptınız ? :)
Bende pazartesi transfer oldum belirtiniz var mı hiç durumunuz nasılPazartesi gunu trasefer oldum bekliyorum. Heycan la
Slm bir şey soracaktım ben tüp bebek yaptirdim. Fitil kullandım igne kullanmadim neden acaba bir bilginiz varmiSelamlar hayırlı olsun öncelikle
Adet olduğum zaman kontrole gitmişim
Estrofem
Clexane
Coraspin
D vit başlanmış
Transferden 5 gün önce tekrar kontrol ve
Progestan fitil 2x2
Monodoks 1x1
Prednol 1x1
Eklenmiş ilaçlar transfer günü de progestan iğne de başlanmış
5 yumurtam toplanmıştı 4 ü dolu çıkıp 5. güne gitmişti , 2 embriyo transferi olmuştum ve ilk denemede tutmuştu, çok şükür bebeğim 3.5 aylık şu an , sizinde rabbimiz gönlünüze göre verir inşallah sağlıkla
siizn tutmadı galiba öyle yazmıştınız, doktorrunuza sorun istersenizSlm bir şey soracaktım ben tüp bebek yaptirdim. Fitil kullandım igne kullanmadim neden acaba bir bilginiz varmi
Beli olunca vuracaktim ama herkez trasefer den sonra yapmis yoksa ben mi yanlış yaptım tutmadi 00 cikti herkez sasirdisiizn tutmadı galiba öyle yazmıştınız, doktorrunuza sorun isterseniz
kan testi verdin dimi kaçıncı gün bugünBeli olunca vuracaktim ama herkez trasefer den sonra yapmis yoksa ben mi yanlış yaptım tutmadi 00 cikti herkez sasirdi
Pazartesi verdim tutmadi tes yaptim tutmadi hapları biraktim 00 cikti neden böyle oldu anlamadımkan testi verdin dimi kaçıncı gün bugün