- 29 Nisan 2021
- 4.845
- 7.352
Fitili nasıl kullandınız yani doz olarak ? Herkesin şikayeti farklı belki dr unuz fitili yeterli görmüştürSlm bir şey soracaktım ben tüp bebek yaptirdim. Fitil kullandım igne kullanmadim neden acaba bir bilginiz varmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fitili nasıl kullandınız yani doz olarak ? Herkesin şikayeti farklı belki dr unuz fitili yeterli görmüştürSlm bir şey soracaktım ben tüp bebek yaptirdim. Fitil kullandım igne kullanmadim neden acaba bir bilginiz varmi
doktorun ne diyor peki ilaçları bırak dedi miPazartesi verdim tutmadi tes yaptim tutmadi hapları biraktim 00 cikti neden böyle oldu anlamadım
iğne derken hangi iğne progestan dex mi oxapar kan sulandırıcı mı hangisi?Fitili nasıl kullandınız yani doz olarak ? Herkesin şikayeti farklı belki dr unuz fitili yeterli görmüştür
Progestandan bahsediyor sanırımiğne derken hangi iğne progestan dex mi oxapar kan sulandırıcı mı hangisi?
Gebeliğin 12. Haftasına kadar kullandımestrofemi ne kadar süre kullandınız transfer gününe kadar mı
Evet igne degil fitil doktorum birsey demedi .00 cikti cok düşük anlamadimProgestandan bahsediyor sanırım
canımm transferden sonra böyle illa şunu yap dediğin birşey var mıGebeliğin 12. Haftasına kadar kullandım
doktorun ne diyor peki ilaçları bırak dedi ben bıktım tutmadi cunku
beta sonucu mu bu ? Bende iğneye transfer günü başlamışım ama bayağı uzun kullandımEvet igne degil fitil doktorum birsey demedi .00 cikti cok düşük anlamadim
Öncelikle stres yapma ve hep pozitif düşün, ben elimi karnıma koyup onunla konuşuyordum tutunacağına olan inancım tamdı, hep güzel şeyleri hayal et ilerdeki yaşantınızı saçını başını gözünü hep hayal et ve tutunmuş gibi davran, kısacası hamileymiş gibi davran, özellikle ilk 3 gün dinlenmeni tavsiye ederim bana dr um yatış önermişti ama iki saatte bir mutlaka 10 15 dk evede yürüyüş yapıyordum , kabız olmamaya dikkat et besleneme dikkat et ben transferden önce balık yemeye başlamıştım 3 ay boyunca her ay balık yedim sende akdeniz usulü beslen, vitamin takviyelerini de al mutlaka, inşallah hayırlı bi şekilde sonuçlanırcanımm transferden sonra böyle illa şunu yap dediğin birşey var mı
Amin amin amin seninki tutdumu birde birsey sorayim trasefer de kendimi uyutdum dayanamam diye doğru mi yaptım sizceÖncelikle stres yapma ve hep pozitif düşün, ben elimi karnıma koyup onunla konuşuyordum tutunacağına olan inancım tamdı, hep güzel şeyleri hayal et ilerdeki yaşantınızı saçını başını gözünü hep hayal et ve tutunmuş gibi davran, kısacası hamileymiş gibi davran, özellikle ilk 3 gün dinlenmeni tavsiye ederim bana dr um yatış önermişti ama iki saatte bir mutlaka 10 15 dk evede yürüyüş yapıyordum , kabız olmamaya dikkat et besleneme dikkat et ben transferden önce balık yemeye başlamıştım 3 ay boyunca her ay balık yedim sende akdeniz usulü beslen, vitamin takviyelerini de al mutlaka, inşallah hayırlı bi şekilde sonuçlanır
Hic kabız olmadimÖncelikle stres yapma ve hep pozitif düşün, ben elimi karnıma koyup onunla konuşuyordum tutunacağına olan inancım tamdı, hep güzel şeyleri hayal et ilerdeki yaşantınızı saçını başını gözünü hep hayal et ve tutunmuş gibi davran, kısacası hamileymiş gibi davran, özellikle ilk 3 gün dinlenmeni tavsiye ederim bana dr um yatış önermişti ama iki saatte bir mutlaka 10 15 dk evede yürüyüş yapıyordum , kabız olmamaya dikkat et besleneme dikkat et ben transferden önce balık yemeye başlamıştım 3 ay boyunca her ay balık yedim sende akdeniz usulü beslen, vitamin takviyelerini de al mutlaka, inşallah hayırlı bi şekilde sonuçlanır
Evet sonucum 00 cikti nedeni bilmiyorum kibeta sonucu mu bu ? Bende iğneye transfer günü başlamışım ama bayağı uzun kullandım
Merhaba ,Evet sonucum 00 cikti nedeni bilmiyorum ki
Evet 3.5 aylık oğlum var , yani iyi yapmışsın bence stres olmaktansa görmemek daha iyiAmin amin amin seninki tutdumu birde birsey sorayim trasefer de kendimi uyutdum dayanamam diye doğru mi yaptım sizce
Merhaba bugün bende transfer oldumarkadaşlar selam , 14 aralık transfer tarihim. onun öncesinde estrofem günde 3 kez kullanıyorum akşamda kan sulandırıcı içiyorum ve bir tane omega 3 kullanıyorum. doktor bana vajinaya PRP yapıcak 2 kez daha önce olanlar var mı. bir tane dondurulmuş embriyom var umarm tek şansım tutar.... sizin nasıl oldu nasıl ilerledi transfer öncesi sonrası neler yaptınız ? :)
Cnm Aralık ayı transfer olacaklar diye grubumuz var oraya gel istersenKullandığım ilaçlar bunlar transfer öncesi