- 24 Haziran 2011
- 23.265
- 48.182
- Konu Sahibi bubendegilim
Çok gelmiş ya. Evim kuzeye bakıyor, salon harici heryer de oldukça sıcak, 400 TL geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dilekçe vereceğim kış mevsimi kaldırılsın elektrikler tüm ülkede kesilsin diye.marketlerde de bir kaç çeşittten fazla ürün olmasınn.anca böyle geçineceğiz de yakındaÇok gelmiş ya. Evim kuzeye bakıyor, salon harici heryer de oldukça sıcak, 400 TL geldi
Bizde ara katta oturuyoruz her yer yanıyor 257 tl fatura gelmisMerabaynn .
Evet başlıkta da okuduğunuz gibi 1300₺ gelen bir faturadan bahsedeceğim. Hatta 3-5 sayfa yazabilirim.
İstanbulda epey yüksek bir binada oturuyoruz. Adına residance diyorlar Olmaz olsun cidden. Tutarken ay çok güzel, gökyüzüne ne güzel yakınız, geceleri perdeleri açar yıldızları seyrederiz diye tuttuk. Sonuç; hiç izleyemedik. Ama o kayan yıldızların nereye şeee yaptığı belli oldu hdjdjdj
1300₺ Şoku ile evde şu an kaloriferler kapalı ve ben askılı ile duruyorum. Öyle bir yangın geldi kiiii.
Hayır bir de anlamadığım 2 oda yakıyorum hatta gündüzleri yatak odasını kapatıyorum, sadece oturma odam açık oluyor.
Apartmanda da herkes yaktığı için evin içi sıcacık oluyor.
Sabah kapatıp, akşam açtığım bir kalorifer nasıl olurda 1300₺ faturaya sebep olur. Üstelik 35-40 arasında falan yakıyorum.
Kızımı kat kay giydirip, penguen gibi mi yürütsem acaba? Yazık günah gerçekten…
Ya da kocamın hemen çıkılık yapıp, konuyu sexe bağlamasına mı sinir olsam ? ısınmak için taktiği belli hxhdjd
Ay nolur birileri yazsın bize 1301 ₺ geldi diye de rahatlıyım jdjdjjd
Tüm evi yakanlara ne kadar geliyor diye düşünüyorum sabahtan beri . Bir foruma girdim dona.. diye başlayan
İnanılmaz pinti insanların birleştiği, hohlayarak ısınan tipler var. Öyle tipler bana yazmasın hxhsjd survivor hayatı yaşamak istemiyorum. Ama hadi bir birimize alev, ateş atalım
ŞOK ŞOK HABER ; Kıazz moral verin diye açtım konuyu daha beter üzüldüm. Şimdi siz üzülün ! 2AYLIK BEDELMİŞ
Kış mevsimini ben de desteklemiyorumdilekçe vereceğim kış mevsimi kaldırılsın elektrikler tüm ülkede kesilsin diye.marketlerde de bir kaç çeşittten fazla ürün olmasınn.anca böyle geçineceğiz de yakında
Kaç kişi yaşıyorsunuz öyle kalabalıksanız normal ne diyeyim, her gün çamaşır ve kurutma makinası, 2 kez bulaşık makinesi atv nin konak dizilerindeki konaklar gibi sjsjsjYani bizde bulaşık makinesi gunde ıkı defa calısıyor ütü her gün çalışıyor çamaşır ve kurutma da her gün calısıyor klima merkezi sistem dyson ın hava temizleme cihazı var ıkı tane onlar calısıyor sureklı salonda ve yatak odasında tv acık hep salonda yani genelde böyle bu son zamdan önce de 900-1100 arası geliyordu zaten simdi 1300-1500
2 kişi + 1 yatılı yardımcı (pazarları yok) + haftada bir gun de köpegim geliyor annemlerden bize kalmayaKaç kişi yaşıyorsunuz öyle kalabalıksanız normal ne diyeyim, her gün çamaşır ve kurutma makinası, 2 kez bulaşık makinesi atv nin konak dizilerindeki konaklar gibi sjsjsj
Sadece 2 petek yakmak kombinin akımını zorladığı icin en az 3 petek yakılması gerekiyor diye biliyorum. Bizim evde 4-5 petek yanıyor 40ta. Bu ay 620 TL geldiMerabaynn .
Evet başlıkta da okuduğunuz gibi 1300₺ gelen bir faturadan bahsedeceğim. Hatta 3-5 sayfa yazabilirim.
İstanbulda epey yüksek bir binada oturuyoruz. Adına residance diyorlar Olmaz olsun cidden. Tutarken ay çok güzel, gökyüzüne ne güzel yakınız, geceleri perdeleri açar yıldızları seyrederiz diye tuttuk. Sonuç; hiç izleyemedik. Ama o kayan yıldızların nereye şeee yaptığı belli oldu hdjdjdj
1300₺ Şoku ile evde şu an kaloriferler kapalı ve ben askılı ile duruyorum. Öyle bir yangın geldi kiiii.
Hayır bir de anlamadığım 2 oda yakıyorum hatta gündüzleri yatak odasını kapatıyorum, sadece oturma odam açık oluyor.
Sabah kapatıp, akşam açtığım bir kalorifer nasıl olurda 1300₺ faturaya sebep olur. Üstelik 35-40 arasında falan yakıyorum.
Ya da kocamın hemen çıkılık yapıp, konuyu sexe bağlamasına mı sinir olsam ? ısınmak için taktiği belli hxhdjd
Tüm evi yakanlara ne kadar geliyor diye düşünüyorum sabahtan beri . Bir foruma girdim dona.. diye başlayan
İnanılmaz pinti insanların birleştiği, hohlayarak ısınan tipler var. Öyle tipler bana yazmasın hxhsjd survivor hayatı yaşamak istemiyorum. Ama hadi bir birimize alev, ateş atalım
ŞOK ŞOK HABER ; Kıazz moral verin diye açtım konuyu daha beter üzüldüm. Şimdi siz üzülün ! 2AYLIK BEDELMİŞ
gündüz evde kimse olmuyorsa tasarruf için kapatılabilir de evdeyseniz bu soğuklarda buzullaşılır.evde çocuk bebek olmadığından heryeri de yakmadığınızdan bu kadar gelmiş normal.bebekli devreye geçmeden her ay bir köşeye gelecek yılların doğalgaz parasını dolar yapın atın vallaBende bu ayı merakla bekliyordum. 14 gün kovid olduğumuz için sabahli aksamlı yaktık. Diğer günler genelde aksam açıp gündüz kapatıyorum ben. 3 yer açık oluyor sadece. 368tl gelmis. Evim orta katta. Buna da şükür dedim. 400ü geçmediği sürece mutluluğum bozulmaz ama biz her yeri yakmıyoruz ve çocuk/bebek yok. Boyle bi durumda 600 rahat gelir demekki. Herkesin butcesine gore degisse de benim butceme gore bu rakam fazla. Binleri görsem zaten düşünemiyorum halimizi
Bişi dicem benim ev o kadar soğuk olmuyor. Acaba istanbul mu sıcak zhhdhsgündüz evde kimse olmuyorsa tasarruf için kapatılabilir de evdeyseniz bu soğuklarda buzullaşılır.evde çocuk bebek olmadığından heryeri de yakmadığınızdan bu kadar gelmiş normal.bebekli devreye geçmeden her ay bir köşeye gelecek yılların doğalgaz parasını dolar yapın atın valla
bilemeyeceğim.belki apartmanın yalıtımı efsanedir.benimki de eski bina sayılmaz ama yakmasalar donarız .zaten fatura tüm dairelere eşit bölüştürülüyor.yakmayıp ne edeceğimmm.yaksan da aynı faturaaa yakmasan daaaBişi dicem benim ev o kadar soğuk olmuyor. Acaba istanbul mu sıcak zhhdhs
Bi ihtimal daha var zuzu o da gelen fatura şokundan üşümüyorum hxhdhd beynim reddediyor hxhshbilemeyeceğim.belki apartmanın yalıtımı efsanedir.benimki de eski bina sayılmaz ama yakmasalar donarız .zaten fatura tüm dairelere eşit bölüştürülüyor.yakmayıp ne edeceğimmm.yaksan da aynı faturaaa yakmasan daaa
ay ne şoku 2 aylıkmış o fatura.gelecek ay bize en az 650 tl elektrik gelecek zamlarla.klimam falan da yok evde ütü de yapmam pasta börekte.gene de geliyor vallaBi ihtimal daha var zuzu o da gelen fatura şokundan üşümüyorum hxhdhd beynim reddediyor hxhsh
Mantikli evet bende çalışıyorum ama mesaim erken bitiyor. Çok üşürsem acarım da salonum baya sıcak acmadanda. Sanirim ara kat olmanın da faydası:) is yapmayıp salondan çıkmayacaksam sorun yokgündüz evde kimse olmuyorsa tasarruf için kapatılabilir de evdeyseniz bu soğuklarda buzullaşılır.evde çocuk bebek olmadığından heryeri de yakmadığınızdan bu kadar gelmiş normal.bebekli devreye geçmeden her ay bir köşeye gelecek yılların doğalgaz parasını dolar yapın atın valla
Ceyloo bu konuyu çok sevdin sana devrediyom. Mune konum Ceyloya mirastıray ne şoku 2 aylıkmış o fatura.gelecek ay bize en az 650 tl elektrik gelecek zamlarla.klimam falan da yok evde ütü de yapmam pasta börekte.gene de geliyor valla
yok kalsın.bu konu moral bozucu.ben başka konulara gidiyorummmCeyloo bu konuyu çok sevdin sana devrediyom. Mune konum Ceyloya mirastır
Ay merak ettim çamaşır kurutma ütü günlük çalışabilir iki üç kıyafetle de olsa normal geldi bana ama bulaşık makinesi nasıl 2 defa çalışıyor ki gün içinde cidden merak ettim2 kişi + 1 yatılı yardımcı (pazarları yok) + haftada bir gun de köpegim geliyor annemlerden bize kalmaya
Bize 2000 geliyor bebek olduğu için kısamıyoruz bu ay daha fazla yükselttik bi beş bin gelir heraldi beterin beteri var 1300 bişey değilMerabaynn .