1300 telaaa gelen doğalgaz faturam. İmdaaattt !!!

Ay merak ettim çamaşır kurutma ütü günlük çalışabilir iki üç kıyafetle de olsa normal geldi bana ama bulaşık makinesi nasıl 2 defa çalışıyor ki gün içinde cidden merak ettim 🤣🤣
Bizimki de illaki iki kez çalışıyor bazen çalıştırmıyım diyorum ama bu sefer tezgahın üstü doluyor sanırım tabak çanaklar büyük ondan 😁

Bizimki de illaki iki kez çalışıyor bazen çalıştırmıyım diyorum ama bu sefer tezgahın üstü doluyor sanırım tabak çanaklar büyük ondan 😁
Ya iki kişi için abartı geldi sayıca fazla olsalar okey olabilir. Zaten yatılı bakıcı var muhtemelen çalışıyorlardır. Sabah kahvaltı akşam yemeği, anca bir dolar gözümde iki dolu makine canlandıramadım.

Benim taşınma konumu bdv ye uygun bulmayıp ceza veren Mune Mune hanım,bu konu bdv lik mi peki?herkes kendine ne kadar fatura geldiğini yazıyor.Bu konu bdvlik ise benim nereye taşınmalıyım konum hayli hayli bdv lik.

1059 tl gelen elektrik faturam klima ile ısınıyoruz tek oda böyle hemen doğalgazlı ev bulmam lazım🤪🤪

Benim taşınma konumu bdv ye uygun bulmayıp ceza veren Mune Mune hanım,bu konu bdv lik mi peki?herkes kendine ne kadar fatura geldiğini yazıyor.Bu konu bdvlik ise benim nereye taşınmalıyım konum hayli hayli bdv lik.
Yüz milyoncuk konuda açsan kimse bu kadar cevap yazmayacaktı :KK70: üzülme yani.

X