- 30 Ağustos 2016
- 875
- 819
-
- Konu Sahibi bubendegilim
Bence ulkecek oturup ağlayalım, çevremde herkes guya cift maas, nerden kissak evde ne çalıştırmasak diye düşünüp bu kışta isinamiyorlar.Arkadaşıma elektrik faturası geldi bu sabah , 2.800 TL
Bence sevinin 1300 doğalgaz faturasina
Klima benim başımı aşırı ağrıtıyor. Allah yardımcınız olsun.Biz klimayla ısındığımız için 1700 tl ye yakın gelmiş. Karşı komşumuza bizim faturanın yarısı gelmiş. Eşim diyor ki olsun en azından biz ısınıyoruz onlar hem üşüyor hem de o kadar ödüyor.
Maalesef öyle huyları var yazın ayrı çarpar kışın ayrıKlima benim başımı aşırı ağrıtıyor. Allah yardımcınız olsun.
Bileklerini dikine kesmediği için özür de dilesin mi?Araya kocasının sex imalarını da sokuşturmuş lay loy bi konu....Bu konuyu açarken kocan el şakaları falan mı yapıyordu sanki o modda gibisin
Bileklerini dikine kesmediği için özür de dilesin mi?
Anladım zengin(!) olduğu ve fahiş artıştan şikayet ettiği için özür dilesin.Zengin konusu bu ben kaçar
bdv de konular zengin konusu fakir konusu diye ayrılıyor muydu?bunca yıl niye haberim olmadı ayol?hatta üyelerle de arkadaşlık derken aylık gelirine göre mi seçmeliyiz?faturalardan şikayet ettiğimize göre hepimiz aynı gemide değil miyiz?Anladım zengin(!) olduğu ve fahiş artıştan şikayet ettiği için özür dilesin.
Mune reis beni 1 hafta tutmuyor forumda hzhshhs
Galiba yeni kurallar geldi bubendeğilim en fazla 3 gün takılabilir diye djdjjd
@KudrAlobar veforevermorrenk konumu üstte tutuşmuşsunuz aferin
Ay gemi demeyin kuzum bana, içim kalkıyor artık.bdv de konular zengin konusu fakir konusu diye ayrılıyor muydu?bunca yıl niye haberim olmadı ayol?hatta üyelerle de arkadaşlık derken aylık gelirine göre mi seçmeliyiz?faturalardan şikayet ettiğimize göre hepimiz aynı gemide değil miyiz?
SeversinAraya kocasının sex imalarını da sokuşturmuş lay loy bi konu....Bu konuyu açarken kocan el şakaları falan mı yapıyordu sanki o modda gibisin
öyle mi?Seversin
Kocamın kıçı güzel olsaydı evet el şakası yapardımAraya kocasının sex imalarını da sokuşturmuş lay loy bi konu....Bu konuyu açarken kocan el şakaları falan mı yapıyordu sanki o modda gibisin
Anladım zengin(!) olduğu ve fahiş artıştan şikayet ettiği için özür dilesin.
Anam zenginlik zorbdv de konular zengin konusu fakir konusu diye ayrılıyor muydu?bunca yıl niye haberim olmadı ayol?hatta üyelerle de arkadaşlık derken aylık gelirine göre mi seçmeliyiz?faturalardan şikayet ettiğimize göre hepimiz aynı gemide değil miyiz?
Aaaa geldin miAnam zenginlik zor
Siz böyle fas fakir kalın allaaasen
Ulan görende Hacı Sabancı gibi evdeyim bro falan yazdım sanacak
190 gayet az.zaten en cüzi zam yapılmışşş.Elektrik 190 gelmiş hayırlı uğurlu olsun. Dogalgaz fena girecek bizede daha gelmedi
Öyleöyle mi?neysem ben konuya döneyim.doğalgaz faturası pek tuzluydu demiş miydim?sanırım demiştimmm