1300 telaaa gelen doğalgaz faturam. İmdaaattt !!!

Biz klimayla ısındığımız için 1700 tl ye yakın gelmiş. Karşı komşumuza bizim faturanın yarısı gelmiş. Eşim diyor ki olsun en azından biz ısınıyoruz onlar hem üşüyor hem de o kadar ödüyor. 😂
Klima benim başımı aşırı ağrıtıyor. Allah yardımcınız olsun.

Anladım zengin(!) olduğu ve fahiş artıştan şikayet ettiği için özür dilesin.
bdv de konular zengin konusu fakir konusu diye ayrılıyor muydu?bunca yıl niye haberim olmadı ayol?hatta üyelerle de arkadaşlık derken aylık gelirine göre mi seçmeliyiz?faturalardan şikayet ettiğimize göre hepimiz aynı gemide değil miyiz?

bdv de konular zengin konusu fakir konusu diye ayrılıyor muydu?bunca yıl niye haberim olmadı ayol?hatta üyelerle de arkadaşlık derken aylık gelirine göre mi seçmeliyiz?faturalardan şikayet ettiğimize göre hepimiz aynı gemide değil miyiz?
Ay gemi demeyin kuzum bana, içim kalkıyor artık.
Sarı Saruhan'ın dediği gibi "Küfürsüzlük çok zor."

Araya kocasının sex imalarını da sokuşturmuş lay loy bi konu....Bu konuyu açarken kocan el şakaları falan mı yapıyordu sanki o modda gibisin
Kocamın kıçı güzel olsaydı evet el şakası yapardım :KK70: bu cevabı beklemiyordun dimi ?
Napım ayol senin nickine yazacağın kadan aşıq olmasam da bende böyle aşıqım :KK70: lütfen git konumdan. Senin yüzünden ban alamam 😬🥀

Anladım zengin(!) olduğu ve fahiş artıştan şikayet ettiği için özür dilesin.

Anam zenginlik zor :KK70:
Siz böyle fas fakir kalın allaaasen :KK70:
Ulan görende Hacı Sabancı gibi evdeyim bro falan yazdım sanacak :KK70:

X